Android Marshmallow: Την επόμενη εβδομάδα η αναβάθμιση των Nexus

Η Google πραγματοποίησε σήμερα το μεγάλο event όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε επίσημα τα πολυαναμενόμενα Nexus 6P και Nexus 5X. Οι νέες ναυαρχίδες έρχονται με Android 6.0 Marshmallow out of the box και ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση για τα παλαιότερα Nexus θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Από την επόμενη εβδομάδα θα αναβαθμιστούν σε Android Marshmallow τα Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 και Nexus 9.

Όσον αφορά στα features, to Google Now on Tap μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να αντιληφθεί την καθημερινή γλώσσα, το Doze αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα notifications είναι περισσότερο διακριτικά καθώς μπορείτε να τα κάνετε swipe να κρυφτούν χωρίς να εξαφανιστούν.

Android Marshmallow: Την επόμενη εβδομάδα η αναβάθμιση, Android Marshmallow: Την επόμενη εβδομάδα η αναβάθμιση των Nexus

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν οι ΟΤΑ αναβαθμήσεις. Τα factory images όμως πρέπει να ανέβουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Γιώργος

Ακόμα να έρθουν οι ΟΤΑ αναβαθμήσεις και για factory images ούτε λόγο η Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.