Οι χρήστες Android μπορούν να διαβάζουν websites και χωρίς σύνδεση

, Οι χρήστες Android μπορούν να διαβάζουν websites και χωρίς σύνδεση

Μία πολύ χρήσιμη δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη σε όσους έχουν κινητό Android, το να μπορούν να διαβάζουν το περιεχόμενο ενός website όταν δεν έχουν διαθέσιμη σύνδεση με δεδομένα στο smartphone τους, π.χ. σε μετρό ή μέσα σε αεροπλάνο.

Για τον σκοπό αυτό η δυνατότητα προσφέρεται μέσω του Chrome και είναι πολύ απλή, απλώς με την πλοήγηση σε ένα website της αρεσκείας σας, πατάτε παρατεταμένα σε ένα σύνδεσμο και μετά επιλέγετε αποθήκευση. Όταν θέλετε να διαβάσετε την ιστορία που σώσαστε τότε απλά πηγαίνετε στα αρχεία με τις λήψεις σας.

Αν και η δυνατότητα αυτή προσφέρεται προς το παρόν μόνο για κινητά Android οι κάτοχοι iPhones μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών Pocket ή Read it Later και να έχουν την ίδια εμπειρία.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikolas

Σε τι διαφέρει από τη λίστα ανάγνωσης που έχει ο edge των Windows 10 mobile?

Vasilis

Παρακαλώ να ενημερωθεί ο συντάκτης του άρθρου ότι η δυνατότητα αυτή υπάρχει ήδη στο iOS 3 χρόνια ή μπορεί και 4 τώρα!! Λέγεται “λίστα ανάγνωσης” και βρίσκεται στον safari από τις επιλογές κάτω δεξιά . Βάζουμε το σάιτ σε “προσθήκη στην λίστα ανάγνωσης ” έχει σαν σύμβολο ένα ζευγάρι γυαλιά…

Απλά για να ξέρουμε τι λέμε…

Makis

Ωραίος Βασίλη…

Killua

Εγώ προσωπικά κάθε μέρα που usaro μετρό κλπ ανοίγω καμιά δεκαριά tabs 3 από εδώ 7 από εκεί και κάθομαι με τις ώρες διαβάζοντας τώρα τι να αποθηκευεις τζάμπα κλπ..

Τεχνοκρατης

Καινοτομία από τη Google! Για όσους δεν ξέρουν, η δυνατότητα αυτή υπήρχε ήδη στον Opera στα android 2.2 το 2010 σε ένα xperia x10 mini που είχα.

Fotis K

Εδώ κ 6 χρόνια το χρησιμοποιώ σε android

TheoAlex

Opera ρε άσχετα, ούτε καν θυμάμαι πόσα χρόνια υπάρχει αυτή η δυνατότητα και με έχει βολέψει και αφάνταστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.