Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τις πληροφορίες ότι ο “Πατέρας του Android”, Andy Rubin, ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο smartphone. Το κινητό θα έρθει μέσω μιας νέας μικρής εταιρείας που ονομάζεται Essential Products Inc.

Η Essential έχει μόλις 40 υπαλλήλους, οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες όπως Apple, Google και Samsung. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα πολύ ενδιαφέρον smartphone με edge-to-edge οθόνη και χαρακτηριστικά ναυαρχίδας. Στόχος είναι να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως iPhone, Galaxy S και τα Pixel της Google. Η μόνη πληροφορία που είχαμε για το κινητό ήταν ότι υπάρχει ένα prototype με οθόνη 5.5 ιντσών και ότι η Essential δοκιμάζει ένα feature όμοιο με το 3D Touch της Apple.

Το μη ανακοινωμένο smartphone φαίνεται πως πέρασε από το Geekbench με ονομασία Essential FIH-PM1. Τα αποτελέσματα έδειξαν προ-εγκατεστημένο Android 7.0, κάτι που μπορεί να προκαλέσει έκπληξη μιας και πολλοί θα περίμεναν νέα πλατφόρμα. Φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 χρονισμένο στο 1.9GHz για τις δοκιμές και η μνήμη RAM είναι 4GB.

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι θα υπάρχει μια θύρα που θα επιτρέπει στο κινητό να έχει modular δυνατότητες. Επίσης, λέγεται ότι η Foxconn θα αναλάβει την συναρμολόγηση του smartphone με κωδική ονομασία FIH, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017.

Το single-core ήταν στους 1844 πόντους και το multi-core 5426 πόντους.

andy rubin smartphone geekbench, Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat

andy rubin smartphone geekbench, Το smartphone του Andy Rubin στο Geekbench με Snapdragon 835 & Nougat
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexis touba

Αντε να δουμε κ τιμουλα.μη μας παει πανω απο 500 τετοιους καιρους

Λευτερης

Τοο Single core ειναι απογοητευτικο. Περιμενα περισσοτερα απο τον 835

Γιώργος

Άμα βάλει Αντροιντ, σύντομα θα συναντήσει τον ΟΑΕΔ…

Chris_BMW

Λευτέρης @ Ειναι υπό χρονισμένος ·Σε άλλες ναυαρχίδες οπως s8 όπου το ρολογάκι θα ειναι στο 2 κ κάτι σίγουρα θα δεις καλύτερα σκορ ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.