Samsung Galaxy Z Flip: Ανεβασμένες οι πωλήσεις τον Μάρτιο για το foldable smartphone

, Samsung Galaxy Z Flip: Ανεβασμένες οι πωλήσεις τον Μάρτιο για το foldable smartphone

Ένα από τα μεγαλύτερα κριτήρια αγοράς μίας συσκευής είναι και η τιμή της, με τα foldable ειδικά της πρώτης γενιάς να μην πείθουν πως αξίζουν τα 2.000 Ευρώ που ζητούσαν. Φαίνεται όμως πως το πιο οικονομικό Galaxy Z Flip έπεισε τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας EconoTimes η Samsung κατάφερε να πωλήσει πάνω από 230.000 συσκευές Galaxy Z Flip το μήνα Μάρτιο. Αυτό σημαίνει πως οι πωλήσεις της συσκευής αυξήθηκαν κατά 56.1% σε σχέση με το μήνα Φεβρουάριο, όπου και είδαμε τη συσκευή για πρώτη φορά στα ράφια των καταστημάτων.

Η εν λόγω αύξηση των πωλήσεων συνέβη για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως η συσκευή κυκλοφόρησε στα μέσα του Φεβρουαρίου, οπότε είχε πολύ λιγότερες ημέρες στην αγορά σε σχέση με το μήνα Μάρτιο. Ο δεύτερος λόγος είναι πως η συσκευή άργησε αρκετά να κυκλοφορήσει σε όλες της αγορές, με το λανσάρισμα να γίνεται αρχικά σε περιορισμένες χώρες. Το μεγάλο στοίχημα για τη Samsung θα είναι να αυξήσει ή να κρατήσει στα ίδια επίπεδα τις πωλήσεις και για το μήνα Απρίλιο.

Πάντως, αυτός ο αριθμός θεωρείται ήδη επιτυχία για τη νέα κατηγορία συσκευών που έχει έρθει. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Motorola φαίνεται πως δεν έχει πείσει το ίδιο τους καταναλωτές με το RAZR 2019, κυρίως λόγω των αρκετά μετρίων specifications και για αυτό μοιράζει δύο στην τιμή του ενός στην Αμερική. Αυτό γίνεται ακόμα πιο φανερό με τη νέα προωθητική ενέργεια που ξεκίνησε στην Αμερική, όπου στην τιμή της μίας συσκευής δίνει δώρο άλλη μία.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.