AnTuTu 6.0: Πρώτος ο Apple A9 – ο Kirin 950 ξεπέρασε τον Exynos 7420

Ένας πίνακας που εμφανίστηκε σήμερα στο Weibo δείχνει διάφορα mobile chips τα οποία πέρασαν από το AnTuTu και δοκίμασαν τις επιδόσεις τους. Τα chips πέρασαν από το AnTuTu 6.0 και στην κορυφή εμφανίζεται το Apple A9 SoC με 123.567 πόντους. Σχεδιασμένος από την Apple, κατασκευάστηκε από Samsung και TSMC και έχει μπει σε iPhone 6s και iPhone 6s.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται και πάλι η Apple με τον Apple 8X που βρίσκεται στο iPad Air 2 και σκόραρε 98.901 πόντους. Ο Kirin 950 της Huawei (Huawei Mate 8) κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση με 92.746 πόντους και να ξεπεράσει την Samsung.

O Exynos 7420 των Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S6 edge+ και Samsung Galaxy Note 5, ακολουθεί με 86.652. Την πεντάδα συμπληρώνει ο Snapdragon 810. Το πρώτο chip της MediaTek που βλέπουμε στη λίστα είναι το οκταπύρηνο MT6795 στην 12η θέση με 54.499 πόντους.

Να πούμε ότι λείπουν κάποια σημαντικά μοντέλα που αν είχαν δοκιμαστεί η κατάταξη μάλλον θα ήταν διαφορετική. Απουσιάζει ο δεκαπύρηνος MediaTek Helio X20, Snapdragon 820, Apple A9X, Exynos 8 Octa 8890.

antutu apple a9 first, AnTuTu 6.0: Πρώτος ο Apple A9 – ο Kirin 950 ξεπέρασε τον Exynos 7420

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Συγνώμη απο που βγαίνουν αυτα τα σκορ; Τόσο καιρό αλλα δεν έδειχνε στο antutu?

DimitrisZ

Δηλαδή με την νέα version του Antutu τα 6s και 6s plus θα σκοράρουν 123 χιλιαδες; Τρελό!

Agnostos13

Μετα απο το Geekench τωρα και το Antutu τα παιρνει απο την Apple! Αισχος!

VasilisA3

Βγάλτε νέα version γιατί θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεπεράσει και τον exynos 8890 ο Α9.

Γιώργος

Οι Κινέζοι της Weibo στηρίζουν τις τοπικές βιομηχανίες όπως η HonHai/Apple και καλά κάνουν βέβαια. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει.

forneverarrow

Εγώ απορώ ακόμα γιατί καίγεται ο κόσμος για μερικά διαγράμματα… Όταν μιλάμε για επεξεργαστές που μπαίνουν σε συσκευές 700€ να το χ***σω αν έχουν μερικά νούμερα διαφορά μεταξύ τους σε ένα benchmark αμφιβόλου αξιοπιστίας. Σήμερα οποιαδήποτε συσκευή έχει snapdragon 800 και πάνω πετάει. Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θα δει το παραπάνω διάγραμμα και θα αποφασίσει να πάρει το 6s αντί για το Edge;;

Panos7GR

Πως γίνεται να υπάρξει σύγκριση επεξεργαστών από την στιγμή που τρέχουν διαφορετικό λειτουργικό; Πραγματικά έχω απορία. Οποίος γνωρίζει ας μου εξηγήσει παρακαλώ να μάθουμε και οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ!
Μου θυμίζει πολύ την σύγκριση τύπου iPad Pro vs Surface Pro 4 που στα benchmark κάποιας εταιρείας έβγαλε παραπάνω το iPad Pro.

Agnostos13

Τι μπορει να διαβασει κανεις εδω μεσα…
Ο ενας λεει οτι περιμενει update για να περασει ο A9 τον μελλοντικο Exynos 8890 (Galaxy S7).
Μονο που ο A9 εχει ηδη γραψει 123.567 ενω ο 8890 εχει μεινει στα 103.692!

Αλλος λεει οτι οι Κινεζοι στηριζουν το σπιτι τους.
Μονο που η Apple ειναι Αμερικανικων συμφεροντων και οι A9 Αμερικανικης κατασκευης (εργοστασιο Samsung Austin-Texas) και Ταιβανεζικης κατασκευης (εργοστασιο TSMC)!

Ενω επισης διαβαζουμε οτι o A9x γραφει περισσοτερο απο τους i3-i5-i7 του Surface λογω λειτουργικου.
Εν μερη ισχυει…τα windows του surface ειναι desktop based, που σημαινει οτι ειναι μεσα στο bloatware αλλα το βασικο προβλημα ειναι οτι οι συγκεκριμενοι επεξεργαστες τρεχουν πολυ χαμηλα για λογους καταναλωσης ενεργειας με αποτελεσμα ο (δυπυρινος) i7 με το ζωρι να κοντραρει τον A9x!

Μιχάλης Μπαρναμπά

@Agnostos13 Έκλαψα χαχαχα! Όταν γράφεις μην είσαι τόσο βιαστικός, σκέψου πρώτα.
Ο Exynos 8890 δεν έχει μπει σε κάποια συσκευή που να κυκλοφορεί στην αγορά ώστε να μπει στην λίστα, τα 103.692 που λες είναι από μία δοκιμαστική συσκευή, η τελική έκδοση που θα μπει στο S7 και θα κυκλοφορήσει μπορεί να δίνει στο Antutu και 150.000+ σκορ, μην βιάζεστε μερικοί.
Όσο για τον A9 άλλο λογισμικό χρησιμοποιεί το ένα και άλλο τα υπόλοιπα τσιπ.
Μπορεί η Apple να είναι Αμερικάνικη εταιρεία αλλά όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται σε Κίνα και σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, γι αυτό είπε ο άλλος οι Κινέζοι στηρίζουν το σπίτι τους.

Σταματήστε να πιστεύεται σε Benchmark, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει δική του εφαρμογή bench και να βάζει όποιο γουστάρει πρώτο.
Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω, είναι το πόσα θα άρπαξε αυτή η εταιρεία για να βάλει το A9 πρώτο.

Υ.Γ Πριν γράψουμε κάτι, σκεφτόμαστε και ενημερωνόμαστε πρώτα!!

Μιχάλης Μπαρναμπά

@Agnostos13 Σορρυ ρε φίλε όταν μου λες ο Exynos 8890 έχει μείνει στα 103.692, πάει να πει ότι έχεις την τελική έκδοση της συσκευής στα χέρια σου, και όχι κάποια πρώιμη! Για πες μας είναι καλή;

kon

Ρε παιδιά εγώ το έκανα στο edge plus και μ έβγαλε 89.000 με πόσες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει.
Τώρα εδώ πως το έχει 86.000 δεν μπορώ να καταλάβω

Μιχάλης Μπαρναμπά

@kon Όσες φορές και να το τρέξεις το Benchmark πάντα θα σου βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα. Εδώ στην λίστα είναι ο μέσος όρος που βγαίνει!

JohnWave

Τώρα που έμαθα αυτή την πληροφορία, θα πάρω οπωσδήποτε iphone ! Επειδή έχω τον πιο αδύναμο επεξεργαστή στο μυαλό μου χρειάζομαι απαραίτητα τον πιο δυνατό επεξεργαστή στο κινητό μου για να καλύψω το χάσμα…

dimmis

Εσείς που τρώγεστε, το σκορ φυσικά παίζει ρόλο κ η ανάλυση οθόνης

Agnostos13

@Μιχάλης Μπαρναμπά
Σωστα…μπορει να μην εχουν τελειοποιησει το benchmark booster ακομα!

dialteo

Μόλις εγκατέστησα το Antutu 6.0 στο ταπεινό Nexus 5 μου και έδειξε σκορ ~45.000. Επί Kitkat είχα σκορ 43.000 και επί Lollipop έπεσα στα 38.000. Το Antutu 6.0 έχει αλλάξει εντελώς, αν κρίνω τουλάχιστον απο τα 3D tests. Προφανώς και τα νούμερα που αναφέρονται στην κλίμακα της φωτογραφίας δεν είναι συγκρίσιμα με αυτά που ξέρατε από το προηγούμενα Antutu

dialteo

Να συμπληρώσω πως επί Marshmallow, το Antutu 5.7.1 ποτέ δεν ολοκληρωνόταν, κράσαρε στο ~75% και έως τότε έδειχνε score ~27.000

vasilist

Για επεξεργαστές δείτε geekbench το antutu μετράει και μνήμη/θερμοκρασία/εσωτερικό χώρο που δεν έχουν να κάνουν καμία σχέση με τον Α9 η τον Exynos για cpu δείτε geekbench.
Αυτό είναι ένα έξυπνο κόλπο για να promot τo iphone, π.χ ακόμα και σε ένα απλό android αν κάνεις τεστ θα δείξει 50κ και αν το φυσάς και το κρυώνεις θα δείξει 62κ. Γιαυτό geekbench το antutu δεν τεστάρει καθαρά cpu.

Βαγγέλης

Εδω το onda v989 tablet των 170 ευρω με retina οθόνη μοντέλο του 2014 πιάνει 65000 στο antutu με τον allwinner a80 octa και παιζει god of war chains of Olympus(psp) χωρίς κανενα lag.Μονο η σύγκριση σε οικονομικές συσκευές αξίζουν τα benchmars,το innovation των επεξεργαστών είναι the smaller the better,όποιος θέλει ας λέει έδωσα 700 ευρώ γιατι έχω καλά benchmarks.

Makis

19 σχόλια επειδή και μόνο ο Α9 είναι πρώτος, κακομοιριά….

ChrisG

Πολύ απατεωνιά ρε φίλε όλα τα sites…συγκρινουν antutu iphone 6s με ανάλυση 720p και ούτε..με 2Κ.Εκεί που τα έπαιρνε η Geekbench αρχίσαν τα όργανα και στο antutu.Είναι που η apple και οι φίλοι της δεν ενδιαφερόταν ούτε για ram,ούτε για mp,ούτε για benchs ούτε για τίποτε…αστείοι όλοι τους.Πώς κοροιδεύουν τον κόσμο μερικοί αν θέλουν και πέφτει το χρήμα.
Δεν πήγαν καλά οι πωλήσεις όπως φαίνεται και όπως ήθελαν.Καλά είπε ο ΒασίληςΑ3…ενώ για όσους μίλησαν για τον 8890 απλά τραγικοί.Υπάρχει τελική συσκευή;και σε ποιά ανάλυση αναφερόμαστε με τον 8890 σε σύγκριση με τον Α9;
Eάν ο Α9 τελικά έιναι αυτό που λένε μερικοί τότε να τον βάλει η NSA στους υπερυπολογιστές της…ότι να΄ναι…mobile cpu ισχυρότερη και Intel Dekstop extreme…μετά ξυπνήσαν όλοι τους.Απο το πολύ το ψέμα πλέον έχουν ξεχάσει τι λένε.

Agnostos13

@ChrisG
Τι ας νοιαζει αν οι αλλες εταιριες φορτωνουν τις συσκευες με οθονες 2-4-8k; Το θεμα ειναι μπορουν να υποστηριξουν τετοιες αναλυσεις; Αν οχι κακως τις βαζουν (το ειδαμε στο LG G3 χαρακτηριστικα το εργο)! Εγω παλι θα προτιμησω επιδοσεις απο ουσιαστικα αχρηστες υπεραναλυσεις (υπαρχει πχ. παιχνιδι σε smartphone να τρεχει σε full hd/full 2k/full 4k-και οχι με upscale-ωστε να εκμεταλευτω την υπεραναλυση της οθονης;).
Οι φιλοι της Apple δεν ενδιαφεροταν(/νται) για benchmarks αλλα για smothness και αξιοποστια. Οι fandroids τα ειχαν κανει σημαια! Τωρα τι θα λενε; Α…ναι…οτι τα αγορασε η Apple!
Επισης τα στοιχεια για τον 8890 αυτα ειναι μεχρι τωρα, καλως ή κακως. Εκτος αν ολοι εσεις που λετε για τελικο προιον εχετε αλλα στα χερια σας με την τελικη εκδοση! Αν θα αλλαξουν και ποσο θα το δουμε! Μεχρι τωρα ειναι απο κατω παντως. Αυτο ειναι γεγονος…

ΥΓ. Μα αμα εχει αγορασει ολες τις εταιριες benchmark η Apple δεν θα ειναι απο κατω μεχρι τελους;

ΥΓ2. Περαστικα!

Γιώργος

@Agnostos
Exynos 8890 , Geekbench single core 2294 , multi core 6908 (2500 πάνω απο τον Α9). Άντε γεια μήλαράκηδες.

ChrisG

@Αgnostos εφόσον κατάλαβες εσύ τι είπες εμείς περισσευουμε…πρώτα να διαβάζεις τι λέει κάποιος και εφόσον τα κατανοήσεις ξεκίνα να γράφεις και όχι το αντίθετο.Βάλε πρώτα στο μηλαράκι σου 2Κ και αν έστω κατά διάνοια βγάλει αυτό που λέει το άρθρο τα ξαναλέμε.Για δε τον 8890 το είπα και στο ξαναλέω.Τραγικοί.Σου απάντησε άλλωστε ο Γιώργος.
Το iphone 6s με ούτε 720p ανάλυση είναι παλαιολιθικής εποχής και τα σκόρς στο antutu είναι ψευδέστατα και παραπλανητικά σε αυτό που ισχυρίζονται.Όταν συγκρίνεις κάτι τουλάχιστον σύγκρινε με όμοια.Το ξέρω οτι και σε νόκια 3210 αν βάλω τον Α9 300,000 σκόρ θα βγάλει.Κοινή λογική.
Το ότι τα αρπάζουν αρκετοί εκεί έξω δεν είναι σημερινό φαινόμενο…αλλά αυτό δεν σημαίνει και οτι όλοι μασάμε την προπαγάνδα του καθενός.

Oh OK

Βλαμενο site. Βλέπω το σχόλιο μου να εμφανίζεται και μετά εξαφανίζεται, τυχαίο?

Agnostos13

@Γιώργος Α τώρα που βρέθηκε μια μέτρηση υπέρ του 8890 (αν ισχύει) τα benchmarks είναι καλά…γιατί μέχρι πρώτινος ήταν πουλημένα στην Apple! Οι απόψεις έχουν γίνει ping-pong! @ChrisG Κατανοώ οτι υπάρχουν θέματα αντίληψης και θα προσπαθήσω να γράψω τα πράγματα όσο πιό απλά μπορώ. Υπάρχουν δύο ειδών benchmarks, αυτά που διαβάζουν καθαρά το πλήθος υπολογισμών που μπορεί να κάνει ένας επεξεργαστής και βγάζουν ένα σκορ καθαρά για τον επεξεργαστή και αυτά που διαβάζουν το σύνολο του συστήματος και βγάζουν ένα σκορ αντίστοιχα. Σε κάθε περίπτωση μια οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης δεν επηρεάζει αρνητικά τις μετρήσεις καθώς αν μιλάμε για την πρώτη περίπτωση δεν εμπλέκεται καν στη διαδικασία ενώ στην δεύτερη δρα προσθετικά. Αντιθετως η διαφορά στο λειτουργικό με το android (γραμμένο στη σκουπιδο-java) σε σχεση με το iOS (γραμμενπ σε Objective-C) επηρεαζει σημαντικα! Στην καθημερινή χρήση υπάρχει διαφορά προς το δυσμενέστερο. Αλλά ξαναγράφω οτι ειναι επιλογη σου στην τελικη αν θες την σουπερ-ουαου αναλυσαρα (για να λες οτι την εχεις μεγαλυτερη)-την οποια δεν μπορεις να την διακρινεις στην ουσια και να την εκμεταλευτεις-θυσιάζοντας σημαντικά τις επιδόσεις της συσκευής (που σε συνδιασμό με bloatware και android μπορεί να lagαρουν τη συσκευή) ή να πας σε μια λύση επιδόσεων… It’s up to you!… Συνέχεια »

ChrisG

Το antutu μετράει γραφικά σε επιδόσεις και σε 2d και σε 3d και αν θέλεις να μας πείς οτι ένας επεξεργαστής βγάζει τα ίδια fps σε 720p ανάλυση και σε 2K,4k ανάλυση κάπου παθαίνεις τμηματικά αμνησία.Για τον 8890 μην το συνεχίζεις άδικα…εκτίθεσαι.Όταν βγάζει 2300 single και κοντά 7000 στο Multi(που δεν με νοιάζει καθόλου στην τελική)θέλω να μάθω πως γίνεται ο Α9 να βγάζει παραπάνω απο τον 8890…όταν έχει 2500 single και 4300 multi(Α9).
Όταν πέφτει το χρήμα όλα γίνονται.Είμαι σίγουρος οτι ο Α9 στην έκδοση 9 antutu και σε 3-4 χρονάκια θα βγάζει 250,000 σκορ…ότι νάναι…μα ότι να΄ναι…και τα πιστέυουν μερικοί με το παραμύθι objective και Java.

Agnostos13

Μα αν το antutu υπολογιζει αποκλειστικα τα fps για το σκορ-οπως γραφεις-πως εξηγειται οτι τα iPhone 6(S) Plus γραφουν περισσοτερο απο οτι τα iPhone 6(S); Εδω σε θελω…
Και η διαφορα objective-c και java δεν ειναι καθολου παραμυθι. Αμα δεν το γνωριζεις το αντικειμενο καλο ειναι να μην λες οτι κατεβαζει η κουτρα σου!

ChrisG

ότι να΄ναι λες και το συνεχίζεις με το παραμύθι σου.μετά σου φταίει η δική μου κούτρα.Antutu iphone 6s plus σκορ 59148 τελευταίο(μέτρηση Σεπτεμβρίου).που ακριβώς εσύ βλέπεις τα ίδια με Iphone 6s;58000 έχει το Iphone 6s.τώρα πως ακριβώς βάζεις την 720p με τα 2Κ στο ίδιο σακί μόνο η δική σου λογική σκοράρει στην τελική.720p με 2Κ κάνε τα μαθηματικά και υπολόγισε την διαφορά.μόνο με την apple στην τεχνολογία χάνεται η λογική…ότι να΄ναι μα ότι να΄ναι…δεν απάντησες όμως.σε μέτρηση μίας cpu γραφικών π.χ intel i7 extreme άν μετρήσω σε ανάλυση 720p και 2Κ θα βγάλω τα ίδια ε;μήπως και σε 4Κ;
Απο τα 59000 τώρα πως φτάνουμε να μιλάμε για 123000(δηλαδή πάνω απο το διπλάσιο)άξιο απορίας…συνεχίστε να κοροιδεύετε τον κόσμο για την αύξηση των πωλήσεων με τα παραμύθια.

viel

@ChrisG εγραψες”δεν απάντησες όμως.σε μέτρηση μίας cpu γραφικών π.χ …” ειναι νεο hd του 2015 η cpu γραφικων? εχω μεινει αφωνος!!!! χαχαχαχα τι μιλατε για τεχνολογια οταν δεν ξερετε να ξεχωριζετε την cpu την gpu και το soc… λολ και εσυ θα πας στο φιλο σου και θα τους πεις ειμαι “επαγγελματιας” “hardcore user” κτλ… ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ

ChrisG

να μένεις άφωνος διότι είναι δύσκολο να καταλάβεις απλά πράγματα.σε καταλαβαίνω.η Intel απο τους sandy έχει ή δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά;(2000,3000,4000 κ.ο.κ)?και πόσο πιο απλή ερώτηση μπορεί να σου κάνει κάποιος;μία cpu λοιπόν απο αυτές(διάλεξε όποια θέλεις)αν κάνεις μέτρηση σε 720p,1080p,2K,4K θα βγάλεις τα ίδια;διότι όλοι εσείς τα τέρατα τεχνολογίας αυτό μας λέτε.εκτίθεσαι…το ποιός έιναι άσχετος φαίνεται.δεν θα αρχίσω τους παιδαριώδεις χαρακτηρισμούς.
και ξαναρωτώ.πως ξεκίνησαν κάποιοι ενω το Σεπτεμβριο έβγαζε το iphone 6s-plus 59000 σκόρ για 123000;ε;τα πιστέυετε αυτά που σας λένε και μετά εμείς άσχετοι…άντε αλλάξτε πλευρό τώρα…και αυτά τα παραμύθια σε όσους πιάνουν.

viel

integrated GPU ειναι οχι cpu γραφικων ΑΣΧΕΤΕ! εχετε αλλαξει ολλες τις ονομασιες για να δικαιολογησετε τις ασχετοσηνες που γραφετε

ChrisG

ρε άσχετε…τα γραφικά(gpu) μέσα στην cpu δεν είναι;αλλάζει κάτι σε αυτό το τόσο απλό που ρωτώ;

viel

καλα εισαι απο αλλο πλανητη! και το soc εχει μνημη και cpu και gpu μαζι αυτο πως το λες “cpu πακετο?” κοματι του hd ειναι η integrated gpu οχι κοματι της cpu. ενωμενα ειναι για πιο γρηγορη προσπελαση. η cpu εχει την ALU και αυτη εκτελει αριθμητικες πραξεις και αν θελει κατι απο γραφικα τα στελενει στην gpu (που την εχει κολλημενη σαν ενα chip). με το ζορι ξερωλας ελεος!

ChrisG

ρε εσυ…όταν πάς να αγοράσεις ή διαβάζεις για έναν επεξεργαστή στο net τι λές στον άλλο;γεία σας…θέλω μια cpu KAI μία gpu;καταλαβαίνεις τι σου λέω ή παίζεις με τις ονομασίες ώστε να μην απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω;όταν θα μιλήσουμε αναλυτικά για την αρχιτεκτονική μίας cpu εκεί θα αναφερθούμε σε αυτό που λες.τι ALU και ΕΚΕΙ μας κοτσανάς τόση ώρα;
όπου και αν βρίσκονται τα γραφικά όπως αυτά υλοποιούνται επιμέρους,μέσα στην cpu βρίσκονται.
τι πρήξιμο σε έπιασε τόση ώρα για ένα τόσο απλό πράγμα που ρωτώ;
ξερόλας μας το παίζεις εσύ που ξαφνικά μας κάνεις και μαθήματα αρχιτεκτονικής cpu λες και μόνο εσύ ξέρεις να διαβάζεις.έλεος…

viel

μαθημα αρχιτεκντονικης δεν κανω… αρχιτεκντονικη ειναι η arm, x86, 64bit για αυτα δεν μιλησαμε καν…

Agnostos13

@ChrisG:
γραφεις:
“Antutu iphone 6s plus σκορ 59148 τελευταίο(μέτρηση Σεπτεμβρίου).που ακριβώς εσύ βλέπεις τα ίδια με Iphone 6s;58000 έχει το Iphone 6s.”

Μα αν ειναι σωστα τα στοιχεια σου το iPhone 6S Plus (59148) δεν σκοραρει παραπανω απο το 6S (58000)? Απο τη στιγμη που το 6S Plus ειναι 1080p και το 6S 750p και εχουν ιδιο επεξεργαστη (Α9), δεν πρεπει-συμφωνα με τα λεγομενα σου-το iPhone 6S να ποηγειται του Plus? Ομως οι αριθμοι το αντιθετο δειχνουν!
Μαλλον κατι δεν παει καλα στους υπολογισμους σου…
Επισης εχεις μπερδεψει cpu, gpu, fps, flops, pixels… Ολα μια σαλατα!
Μεχρι και τους i7 extreme εβαλες στην κουβεντα για να δειξεις οτι ξερεις απο υπολογιστες… Τωρα ποιον επεισες?!

ChrisG

μάλλον δεν κατάλαβες οτι απο την αρχή αυτό που σου λέω είναι οτι το antutu ειναι koukou!!!
άντε για να τελειώνουμε…και όσον αφορά για τον intel μια χαρά κολλάει αν είχες ιδέα τι συμβαίνει κάθε φορά που αυξάνεται η ανάλυση σε ένα σύστημα και πως αυτό επιδρά στις επιδόσεις ανάλογα.για το τυπικόν της ιστορίας κάνε μια ελάχιστη αναζήτηση π.χ intel 5500 graphics benchmarks και θα δείς οτι σε notebooks απο την χαμηλότερη ανάλυση(1024*768) μέχρι και τα 1080p η διαφορά είναι τεράστια στις επιδόσεις fps.τι μας λές ή μάλλον τι θέλεις να μας πείς τώρα εσύ…μόνο εσύ το ξέρεις.σαν να μας λές οτι μια nvidia titan σε 720p θα βγάλει 30 fps και σε 2K 120 fps ή μάλλον αυτό μας λές.
αφού πιστέυεις οτι επεξεργαστής mobile απο 59000 σε έκδοση antutu 5 χτυπάει 123000 στην επόμενη έκδοση χωρίς να παρατηρείται ανάλογη απόδοση σε άλλους επεξεργαστές αντίστοιχα προγενέστερους…εκεί να καταλάβεις πόσο γνώστης του αντικειμένου είσαι.

Agnostos13

Α…σου φταιει το Antutu…για αυτο μας τα γραφεις ολα αυτα;
Ωραια! Ας δουμε τα στοιχεια απο το Geekbench λοιπον: https://browser.primatelabs.com/ios-benchmarks

iPhone 6S Plus: 4351
iPhone 6S: 4348
iPhone 6 Plus: 2878
iPhone 6: 2873

Τι γινεται…και αυτο κουκου;
Μα ολα προβληματικα και εσυ ο σωστος;
Φτιαξε ενα ChrisGbenchmark να μας ανοιξεις τα ματια!

ΥΓ. Τωρα μπαινουν και laptop στη σαλατα…και VGAs…δωσε πονο μεγαλε tech-guru!

ChrisG

ρε μεγάλε γκουρού θα μας εξηγήσεις πως απο 59000 το iphone 6s πήγε στα 123000 μέσα σε έναν μήνα(άντε άσε τα υπόλοιπα γιατι σου πέφτουν βαριά και δεν μπορείς να εξηγήσεις) ή θα προσπαθήσεις πολύ να μας ειρωνευτείς ανεπιτυχώς κι άλλο;απλά πράγματα σε ρωτάμε.ξέχασες να μας δώσεις και το geekbench απο το ,5s,4s…χαχα…ότι νάναι…τα νούμερα τα κατανοείς τι σημαίνουν ή απλά ότι σου λένε οι άλλοι πιστέυεις;
απο τα 59000 στα 123000 δηλαδή πιο πάνω και απο το διπλάσιο με σημείο αναφοράς την ίδια cpu και λειτουργικό σημαίνει οτι έβαλες ακόμη μια cpu μέσα στο benchmark και ότι απόδοση έιχες πρίν θα πρέπει να έχεις την ανάλογη βάσει του σκόρ και τώρα.την έχεις;
συνέχισε την παραμύθα να πείσεις τον εαυτό σου…απο κριτική σκέψη ΜΗΔΕΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.