AnTuTu: Τα καλύτερα smartphones του 2015 – Πρώτο το iPhone 6s με διαφορά

Το 2015 αποτελεί παρελθόν, όμως όσον αφορά στην κυκλοφορία νέων και δυνατών smartphones, ήταν μια πλούσια χρονιά. Τα νέα μοντέλα δοκίμασαν τις δυνατότητές τους σε διάφορα benchmarks και σήμερα βλέπουμε τη λίστα του AnTuTu με τα καλύτερα κινητά του 2015.

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε Android ναυαρχίδες στην κορυφή, όμως αυτή τη φορά το iPhone 6s (Plus), κατάφερε να πάρει την πρωτιά. Η ναυαρχίδα της Apple με τον επεξεργαστή Apple A9 έδωσε σκορ 132.620 πόντων στο AnTuTu. Αντίστοιχα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus με A8, δεν κατάφεραν να μπουν στην πεντάδα με τους 80.554 πόντους.

Στην δεύτερη θέση είναι το Huawei Mate 8 με HISilicon Kirin 950 και 92746 πόντους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Samsung με τον Exynos 7420, όχι όμως σε δικό της μοντέλο, αλλά στο Meizu Pro 5 (86.214). Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+ που φορούν Exynos 7420 συμπληρώνουν την πεντάδα με 83364 και 82087 πόντους, αντίστοιχα.

Μέσα στο top 10 έχουμε smartphones όπως OnePlus 2, LeTv 1Pro, Xiaomi Note pro και Nexus 6P.

Να πούμε ότι τα αποτελέσματα των benchmarks δεν είναι πάντοτε το σωστό κριτήριο για την απόδοση μιας συσκευής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Όπως και να έχει, αυτή είναι η λίστα του AnTuTu με τα καλύτερα smartphones του 2015.

antutu best phones of 2015, AnTuTu: Τα καλύτερα smartphones του 2015 – Πρώτο το iPhone 6s με διαφορά

antutu best phones of 2015, AnTuTu: Τα καλύτερα smartphones του 2015 – Πρώτο το iPhone 6s με διαφορά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

120 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

πωπ τι κανουν τα spec του 2012….. θεριζουν!

Iraklis

Πωπωπωπω μια ξεφτίλα για τα 32πυρηνα Αντροιντ

αποστολος

ολα λειτουργουν αψογα. ταχυτητα ανεση ομορφια.. σαν κατοχος 6s plus το μονο που μενει να ζητησω ειναι oled οθονη

Nikits

@viel Χαχαχα έγραψες φίλε ετσι ακριβώς !!!!!

azriel84

Άκρα του τάφου σιωπή βλέπω… βέβαια για να ήμαστε δίκαιοι, δεν συγκρίνουμε ίδιο λειτουργικό για να δούμε τις διαφορές αλλά από την άλλη, smartphone το ένα, smartphone και το άλλο.

Agnostos13

Παιδια ειναι στημενο το Antutu… Εχει πληρωθει απο την Apple!
(για να προλαβω τους haters)

VasilisA3

Μπράβο στην Apple!
Το Android δεν μπορει σε καμια περίπτωση να παραμετροποιηθεί όσο το iOS. Το Android εχει πολύ περισσότερες δυνατότητες άλλα αν δεν τις εκμεταλλευτούν σωστά οι κατασκευαστές δεν θα κερδίσουν τίποτα. Οι ελπίδες μου σαν Samsungακιας υπόκεινται στο Tizen πλέον καθώς και στην υπομονή των Developers για ανάπτυξη εφαρμογών.

ChrisG

καλό το σανό για όσους το παίρνουν.άντε και του χρόνου antutu 300.000 για το iphone 6s…χαχα…ότι να΄ναι…67.000 στην έκδοση 5 τελευταία 132,000 στην 6(με 2 μήνες διαφορά)…τα είπαμε αυτά να μην τα ξαναλέμε.

Agnostos13

Α ρε Chris… Μια σου φταινε οι εκδοσεις, μια οι χαμηλες αναλυσεις της οθονης, μια οτι πληρωθηκε απο την Apple, μια οτι δεν εχει βγει ο νεος Exynos που θα τους πατησει ολους… Αποφασισε πια!

viel

@ ChrisG αρε φιλε…. σανο τρωει αυτους που νομιζει οτι αγοραζει το τελειο hd και μετα τρωει την πατατα! οσο για το antuntu οταν εβγαζε τα android ηταν καλο ε? τωρα οχι! επισης καθε εκδωση μπορει να εχει oytput οτι maxValue θελει, γιαυτο και ενα ανδροιντ που εβγαζε 50.000 με την νεα εκδωση θα βγαζει 100.000

ChrisG

τα είπαμε την τελευταία φορά απάντηση δεν πήρα.εάν με 67,000 π.χ έκανε 3 δευτερόλεπτα να ανοίξει μια ιστοσελίδα περιμένω τώρα να την ανόιξει σε 1,5.εάν έβγαζε 60 fps σε ένα game περιμένω στο ίδιο μα βγάλει 120 κ.ο.κ κοινή λογική για το σκόρ που σου βγάζει.εάν δεν κάνει τίποτε απο αυτά…όντως κάτι “άλλο” συμβαίνει” και απο την στιγμή που αυτοί δεν δίνουν το source code…άσε να έχω τις αμβφιβολίες μου.άλλωστε φράγκα έχει η apple και όλοι αυτοί στα benchs πεινάνε τώρα…οι πωλήσεις δεν πήγαν καλά κάπως πρέπει να τις “σπρώξουν”.

Iraklis

@ChrisG η antutu αλλάζει συνεχώς τις μεθόδους της ώστε να μην ξεγελιέται το benchmark της απο κατι εξυπνάκηδες τύπου Samsung. Λογικά και τα νούμερα των άλλων συσκευών θα ειναι ανεβασμένα.

ChrisG

των άλλων συσκευών δεν έιναι ΚΑΝΕΝΟΣ ανεβασμένα εξόύ και οι βάσιμες υποψίες μου.κάνε ένα recearch στην έκδοση 5 και θα δείς.

fotis

Τωρα η samsung θα βγαλει το s7 με 20 πυρηνες και 7gb ram χαχαχαχαχαχαχα μονο apple

kosmasche

Τέτοιο βούλωμα στομάτων δεν έχω ξαναδεί.
Καθίστε με τα SAMSUNG φίλοι μας…
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
IPHONE 6S PLUS 64GB

ChrisG

το Geekbench ως δείκτης ισχύος στο iphone 6s(ΤSMC)έδωσε 2292(single)και 4293(multi) πάνω κάτω μην κολλάμε στα δεκαδικά επειδή και στο antutu(τόσο σοβαρο έιναι)κάθε φορά να το τρέξεις 2,000-3,000 βγάζει διαφορά.λαμβάνοντας υποψιν λοιπόν οτι στον exynos 8890 το Geekbench έβγαλε 2294(SINGLE)και 6908(Multi)όπου το multi στο antutu είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ βαρύτητας…περιμένω να δώ antutu 6 της τάξεως 200,000 και άνω λογικά.σύντομα θα δούμε τι παίζει,προσωπικά κρατώ μικρό καλαθάκι.
απο leak βλέπω οτι το S7 σκόραρε σε Geekbench 3 2304(single) και 8038(multi)με 2k ανάλυση κλπ.μιλάμε για ΔΙΠΛΑΣΙΑ του multi απο το 6s και ελαφρώς καλύτερη στο single.
τα λέμε σε λίγο καιρό…αυτά.

Γιωργος Παππας

ChrisG μαζι σου! Περα απο το antutu κατι παιχτηκε και στο dxomark οπου το 6s ηταν με το ζορι στην 10δα, ενω την ιδια στιγμη που εκτοξευτηκε η βαθμολογια του στο antutu η καμερα του 6s δεχτηκε hardware update (δεν εξηγειται αλλιως…) και βγηκε στην τριαδα. Γενικως τα σκανε, οπως φαινεται, αυτοι στην apple, απο δω και απο κει, για να βγουν παλι στην επιφανεια. Τελος παντων εγω ξερω πως ειναι πρακτικα αδυνατο να εχει το συγκεκριμενο κινητο τετοια ισχυ καθως μονο ισχυρο single core εχει….

Dimitris

Φίλε Agnostos…Αυτά που λες τα σκευτεσαι ρε φιλε ???Άκου εκεί να λέει πως είναι στημένο …συγκρίνεται το ANDROID με το IOS ….χαχα…πολύ πλάκα έχεις….Το iphone 6s και 6s plus είναι εξεφτελιστικα γρήγορα …Όπως λέει και η APPLE ….Ridiculously powerful!😉…Απλά φίλε σταμάτα σε παρακαλώ να λες άλλες βλακιες …..Φάγατε τάπα απο την APPLE η Android funs!!!Παραδεχτιτετο!!!!

KostasG

Παιδιά εγώ γενικά δεν έχω καταλάβει αυτή την “αντιπαλότητα” που υπάρχει για όλο αυτό το θέμα…… Εδώ και κάμποσο καιρό κάθε φορά που συμβαίνει και ανεβαίνει κάτι τέτοιο γίνεται αυτός εδώ ο χαμός..Πριν 2 μήνες η ιδια εταιρεία Αντυτυ έλεγε αλλά τώρα λέει άλλα , Δηλαδή απαντήστε μου λίγο εσείς είτε χρηστες Samsung/Apple στην καθημερινή σας χρήση βλέπετε αυτά τα νούμερα ;;;;;Εάν η απάντηση είναι θετική τότε καλύτερα να το ψάξετε το θέμα γιατί υπάρχει πρόβλημα εάν έχετε μπει σε αυτό το τρυπάκι, γιατί τότε δεν είστε “φαν” της τεχνολογίας , αλλά δυστυχώς Φαν των 2 μεγαλύτερων πολυεθνικών…

Αυτά από εμένα….
Πάντοτε Φιλικά…..

fotis

Kosmasche συμφωνω iphone 6s 64gb space gray

ChrisG

κάμερα με 12mp και f/2.2(έλεος πιά)να κάνει αυτό που λές..μόνο στην apple…χαχαχα…μην τα συζητάς φίλε.ποιόν να δώσεις να καταλάβει εδώ μέσα.εδώ το G4 έχει καμεράρα με f1.8(ξέρουν όσοι ασχολούνται με φωτογραφία τι σημαίνει)και το δίνουν διαφορά αναπνοής απο το 6s με hardware επίπεδο 2010-2011.το σανό καλό όπως είπα για όσους το μασάνε…όταν εγω με Note 4 και f/1.9 βγάζω φωτογραφίες που φιλαράκι με 6s μου λέει δεν στέκουν αυτά που λένε στα benchs αναγνωρίζοντας την κάμερα του Note 4.δίπλα δίπλα βάζουμε τις φωτογραφίες.όποιος του κόβει το μάτι ξέρει.δεν βαριέσαι…άσε τα παιδιά να χαίρονται.εμείς θα τους το χαλάσουμε;ακόμη και στο browsing πότε έιμαι μπροστά πότε σε σημείο ανάπνοής.μιλάμε για διαφορά ΟΥΤΕ κλάσματα του δευτερολέπτου.

Panoslast

Σκεφτείτε οτι το ios είναι για μια συσκευη ενώ το android μπαίνει σε 1002 συσκευες με οτι αυτό συνεπαγεται.
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συσκευή να ρολλαρει βούτυρο ολα τα αλλά είναι για τα νούμερα και μόνο.

Σταύρος Χρι

Παιδιά συγνώμη αλλά για μένα κανένα τέτοιο τέστ δεν είναι το διαπιστευτίριο ότι κάποιο είναι καλύτερο τηλέφωνο από ένα άλλο !!! την αλήθεια θέλω να την βλέπω με τα μάτια μου !! Καλοί οι αριθμοί (άλλωστε αυτό σπουδάζω) πάντα λένε την αλήθεια αλλά εμείς φταίμε που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι αυτή η αλήθεια που λένε!!! Δηλαδή, ΄βλέπεις 4gb ram vs 2gb ram αυτό δεν μου λέει τιποτα… Επίσης βλέπεις 2πυρινα vs 8πύρινα ΄που πάλι δεν μου λέει τίποτα… Όποιο ξέρουμε λίγα παραπάνω πράγματα μπορούμε να το καταλάβουμε… Επίσης γελάω με μερικούς που κοροϊδεύουν την ανάλυση οθόνης των iPhone που όταν την βλέπω με τα ΄μάτια μου ΄βλέπω μια οθόνη κρύσταλλο που δεν έχει να ζηλέψει καθόλου τις Super AOLED της Samsung !!! Ναι όντως ό Exynos μπορεί να είναι πιο δυνατός από τον A9 αλλά για τι δουλειά τον θέλουμε τον ένα κι τι δουλειά τον θέλουμε τον άλλον ? Ναι μπορεί να υπάρχουν 4 gb ram αλλά πόσα από αυτά είναι δεσμευμένα από το βαρύ λειτουργικό ? Επίσης πώς να το κάνουμε φέτος τα iPhone έμειναν πολύ πολύ πολύ πίσω όσο αφορά την κάμερα κι τον ανταγωνισμό (μού έρχονται στο μυαλό πάρα πολλά κινητά που έχουν πολύ… Συνέχεια »

ChrisG

το σχόλιο μου πήγαινε στον @Γιωργος Παππας και συμφωνώ απόλυτα με ακόμη με @KostasG.αυτά τα νούμερα είναι για τα appleboys…άστους να χαίρονται.λογική…καμία.

Ηλιας

Όταν το s6 βγήκε με 70000 όλοι λέγανε το antutu τα πήρε από την Samsung τώρα το iPhone 6s βγήκε αρχικά 60000 μετα 132000 όμως η Apple δεν πληρώνει όχι όχι !!Δεν τα κάνει αυτά. Όποιος λέει ότι αυτό δεν είναι fake score είναι απλά χαζός. ..δεν είμαι fanboy απλά λογικος και ξέρω ότι το Android είναι ανώτερο από το ios πλέον

Dimitris

ΤΟ IOS δεν συγκρίνεται με το ANDROID ρε φιλε Ηλία ..καταλάβετο…Το ios είναι κορυφηηηηη!!!

NtinosMD

Επισημα πλεον στην ερωητηση τι ειναι το πιο γρηγορο πραγμα που υπαρχει, το κοψιμο εχασε τη πρωτια του απο το iphone 6s…. τελεια … θα το αγορασω για να προλαβω να ποσταρω στο fb οτι με επιασε πριν ακομη με πιασει !!! Αυτο και εαν δεν ειναι innovation !!!!

Dimitris

Επίσης το IOS είναι το πιο γρήγορο λογισμικό και το Antutu είναι αληθινό …Μόλις είδατε να είναι στην κορυφή τo iphone κατευθείαν α το βγάλετε fake το Antiti !

fotis

Chrisg τοσα ξερεις τοσα λες η apple με τα χαρακτηριστικα 2013 νικα την samsung. Επισης στα bencmarks η samsung εξαπατουσε πριν απο 2 χρονια .τελος πρεπει να κατανοησετε οτι η apple ειναι εκπληκτικη σαν εταιρια .επισης συμφωνα με το techblog και s7 12 mp καμερα θα εχει

andy

@Ηλίας ασχολείσου λίγο με προγραμματισμό, λίγο με source-code, compile-flags, compile και θα σου λυθεί η απορία για το ποιο mobileOS είναι ανώτερο.

Φιλικά,
Χαζός.

ChrisG

φιλαράκι με 6s και εγώ με note 4 δίπλα δίπλα ανοίγω πιό γρήγορα εφαρμογές στις περισσότερες…με score antutu πόσο;67017(προ ολίγου το έκανα).με 132,000 εγώ δεν έπρεπε να υπάρχω δίπλα του…στο 16 σχόλιο μου έιπα κάτι.το S7 έχει λίγο καλύτερο single και διπλάσιο multi.περιμένω antutu 6 300.000!!!
ελπίζω να μην μας τα γυρίσει ξανά η antutu.(όλα αυτά μόνο για σκεπτόμενους.για τους άλλους άνευ σημασίας.)

ChrisG

η κάμερα @fotaki του S7 θα έχει καινούρια τεχνολογία BRITECELL και dual-photodiode(διάβασε τι σημείνουν αυτά).το κυριότερο;
f/1.7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;όχι f/2.2.σε μένα τουλάχιστον που ασχολούμαι με φωτογραφία μην μου τα λές αυτά…αυτά στα appleboys.

Vasilis Pedaris

Μπράβο στην Apple… αλλά αναρωτιέμαι… Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί τέτοια χαοτική διαφορά στην νέα version (6) του Antutu? Γιατί στις προηγούμενες version δεν υπάρχει τέτοιο χάος? Σε άλλα benchmarks που κυκλοφορούν (εκτός από Antutu), γιατί iPhone, Android και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, δεν έχουν τόση διαφορά σε επιδόσεις? Περαστικά σας… όποιος κολλάει σε τέτοιες μετρήσεις… Καλό είναι να κοιτάμε λίγο στο περίπου, που φτάνει ένα κινητό…και να μην έχουμε παροπίδες… Ποιος είπε ότι το Nexus 6P δεν είναι γρήγορο και καλό κινητό για να κάνει κάποιος τα πάντα?

giannis

Όντως σε καθε νεα εκδοση το score ανεβαίνει. Το note 3 μου πηγε 49000 απο 45000 (αλλο 10% πανω κι αλλο 100%)

giannis

Απορια (για σκεπτόμενους που λεει ο ChrisG) το 6s που ειναι στην κατάταξη ; (υπάρχει το περσινο 6 plus και οχι το φετινό 6s)

Mpidis

Με την καμια δεν πας σε μαι εκδοση antutu απο 60.000 στα 120.000 χιλιαδες! Ειναι το διπλασιο! Τοσο μπεε ειστε και χαιρεστε! Καραστημενο σκορ! Στο geekbench 3 πως τρωει σκονη στο multi ενω στο antutu ειναι προστα το i6s? Οτι σας πλασαρουν το μασατε! Οσο το ios γίνεται android θα εχει και χειρότερες επιδόσεις!

ntozas

ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ANTUTU HTAN ΣΤΗΜΕΝΟ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ? ΛΟΓΙΚΟ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΌ ΛΟΓΩ ΤΕΡΑΔΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΣ ΟΘΟΝΕΣ ΑΛΛ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.

ChrisG

για να σου λύσω την απορία φίλε @gianni στο youtube υπάρχει antutu 5 με 6 plus και 6s plus.ξέρεις πόσο βγάλανε τα 2 Plus;
iphone 6 plus–44779.(γκουχου γκουχου…)
iphone 6s plus–58492(ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ…)σε ανάλυση ποιά νομίζεις βλέπει το antutu???
1136×640…χαχαχαχαχα…apple και τα μυαλά στα κάγκελα…!!!

ChrisG

για να σου λύσω την απορία φίλε @gianni στο youtube υπάρχει antutu 5 με 6 plus και 6s plus.ξέρεις πόσο βγάλανε τα 2 Plus;
iphone 6 plus–44779.iphone 6s plus–58492 σε ανάλυση ποιά νομίζεις βλέπει το antutu???
1136×640…χαχαχαχαχα…apple και τα μυαλά στα κάγκελα…και τώρα το iphone 6s μας βγάζει πόσο;132,000…(μια φορά και έναν καιρό…)

ster

Να σας δω ολους εσας που μετρατε ποντους στα τεστ τι θα τους κανετε??
θα βοηθησει στην ταχυτερη αποστολη μηνυματων στο viber skype ??
ή απλα να λετε στην παρεα εχω το καλυτερο κινητο οταν θα μπαινετε FB ?
δωστε χρημα στις πολυεθνικες που πιπιλανε το μυαλο σας με διαφημισεις και benchmarks.
εμενα με απασχολει να βαλουν καμια καλη μπαταρια ,γιατι τα παιχνιδακια και τα μηνυματακια τα κανουν και κινητα 5ετιας..

Ηλιας

Μια ερώτηση στους υποστηρικτές του ios που υπερέχει μην πείτε ότι δεν κολλάει γιατί αυτό είναι ψέμα. ..

ChrisG

@gianni,iphone 6 plus(44779),iphone 6s plus(58492)σε ανάλυση βάσει antutu 5 1136×640.
το κάθε νοήμων άτομο μπορεί να καταλάβει τι παίζει και έχει παιχτει.γελάνε και οι πέτρες…
ΥΓ:γιατί ρε παιδιά μας κόβετε τα comments;

ΚΝ

Κατι δε φαινεται σωστό εδω …ειναι εμφανές με την πρώτη μάτια. τα iPhone ειναι πολυ καλα κινητά αλλα οχι σε αυτο το βαθμό. Υπαρχουν σαφώς καλυτερα κινητά άλλων εταιριών και δεν ειναι μονο οι πυρήνες, ειναι οι οθόνες, γραφικά, χρηστικότητα, μνήμη και φυσικα λειτουργικό. Όσο για το λειτουργικό (ειμαι κάτοχος προϊόντων Apple) θα πω οτι το android ειναι καλυτερο και δυςτυχως για την Apple μετα το iOS 7 ειναι ολο και χειρότερα τα λειτουργικά 8,9 με πιο συχνα κολλήματα αδικαιολογήτως (μιλαμε για συσκευές εως περιπου1 χρονο πίσω).

Lakis

Το ANTUTU BENCHMARK, σύμφωνα με το site της εταιρίας, είναι διαθέσιμο μόνο για Android. Για iPhone υπάρχει app που κάνει rate μόνο την GPU, ενώ για Windows Phone δεν υπάρχει καν app. Το ερώτημά μου είναι 1) πως κατάφεραν να βγάλουν πρώτο το iPhone χωρίς μετρήσεις και 2) γιατί αποκλείουν το Windows Phone από μια τέτοια άσκηση.

Γιάννης

Πρέπει να σταματήσει πια αυτή η καραμέλα περί στημένων.Βγαίνει πρώτη η Samsung λένε οι υποστηρικτές της μπράβο το άξιζε ενώ της Apple ότι είναι στημένο,βγαίνει πρώτη η Apple λένε οι υποστηρικτές της μπράβο το άξιζε ενώ της Samsung ότι είναι στημένο.Εγώ ξέρω ότι σαν τα μάτια δεν υπάρχει καλύτερος κριτής.Πηγαίνετε όπως κ εγώ σε ένα κατάστημα κ κάντε στα μοντέλα ένα hands on κ συγκρίσεις κ ας αποφασίσει ο καθένας ποιο μοντέλο θέλει.Τέτοια διαμάχη ούτε τα στελέχη των εταιρειών δε κάνουν όπου αυτοί έχουν ένα λόγο να το κάνουν επειδή δουλεύουν εκεί αλλά όχι αυτή η κατάσταση.Κάθε λογισμικό έχει τα πλεονεκτήματα κ τα μειονεκτήματά του.

ChrisG

@ΚΝ σε συγχαίρω για την ειλικρινειά σου.αυτό λεμε όλοι…το σχόλιο σου δείχνει αντικειμενικότητα.

Iraklis

@Lakis 1) δεν ξέρω που το διάβασες αυτο, εγω μι χαρά τρέχω το antutu και δεν ειναι μόνο για
Gpu. Το λεει και στο App Store ξεκάθαρα 2) κανεις δεν ενδιαφέρεται για τα Windows, τι να κάνουμε.

Scotty

Το iOS είναι πανάλαφρο γιατί δεν έχει τόσα όσο το Android απλά. Άμα τρέξεις με hardware iPhone το software που έχουν τα παλιά κινητά με πλήκτρα για πλάκα βγάζεις και 100.000 σε AnTuTu (αν λέμε είχαν AnTuTu τέτοια λειτουργικά :P). Οπότε μη συγκρίνουμε βούρτσες με οδοντόβουρτσες. Τα specs των iPhone προφανώς είναι πολύ κατώτερα απο S6 και τέτοια αλλά εφόσον το iOS είναι απλό και ελαφρύ δεν βάζουν δυνατά specs. (μεγαλύτερο κέρδος και γι’αυτούς αφού ίδια τιμή το πουλάνε muahaha)

anwnymous

Συγκινητική η προσπάθεια να αναδείξετε την ανωτερότητα του iphone, αλλά δεν το χρειάζεται.
Το παραμυθάκι το έχει ήδη πιστέψει ο κόσμος.

fotis

Chris g οτι και να λες η αληθεια ποναει .και 20 πυρηνες να βαλει η samsung πισω θα ειναι ξανα

fotis

Α επισης αυτα στα samsung και android fanboys που ειστε 100 φορες χειροτερη επειδη δεν το παραδεχεστε οτι ειστε fanboys😃😃😃😃😃😃😀

Gvirginia

Βασικά, διαβάζοντας τις αλλαγές στην v6.0, βλέπω ότι πλέον δίνουν περισσότερη έμφαση στην κάρτα γραφικών και στο single score του επεξεργαστή. Τώρα τι φωτογραφίες / εφαρμογές / τζιτζιμπλίκια μπλέξατε με ένα τεστ, το οποίο δεν έχει δημοσιοποιήσει πώς ακριβώς μετράει τι, δε μπορώ να καταλάβω.

Επίσης το Nexus 9 από 55325 στην έκδοση 5, πήγε στους 106023. Άρα ή η Apple πλήρωσε για να διπλασιάσει το score του Nexus 9 ή φταίει ο Tegra K1.

ΥΓ: Τα παραπάνω είναι από άρθρο τους με όνομα “Antutu Benchmark V6–New Journey of the Best Benchmark”

Dimitris

Πέστα φίλε μου Φώτη!!Η APPLE σας χορεύει στο ταψι LAGDROID users ……Η APPLΕ είναι η κορυφαία εταιρία …!!!

fotis

Ευχαριστω dimitris αλλα δεν μπορω να βλεπω οταν η samsung κανει κατι ολοι να λενε τελειο και οταν η apple κανει κατι ολοι να λενε οτι εκλεψε και αλλες βλακειες

max91

Δύο ανόμοια πράγματα συγκρινετε είναι σαν να λέω για η Hayabusa περνάει την Bugatti?
ακόμα και ο υπολογιστής μου που έχει με διαφορά καλύτερο cpu κτλ δεν ανοίγει με την ίδια ταχύτητα σαν το κινητό, γιατί αυτό? είναι δύο διαφορετικά πράγματα για διαφορετική χρήση.

g.pap

Το παραξενο είναι αλλο:πως η ιδια εταιρεια,αλλαζει κατα οπως υελει τις ρυθμισεις κ αναλογα τον νικητη.Εμενα στο δικο μου βγαζει 22.000 παραπανω απο το σκορ που εβγαζε χωρις το update σε 6!!!. ΚΑΜΜΙΑ ΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ Τα καλυτερα benchmark ειναι της futuremark και για pc και 20 χτονια στην πιατσα.

s6_edge+

παιδια οκ ολοι το ξερουμε πως το καλυτερο κινητο με διαφορα ειναι το s6 edge + τι να μου πουνε τα benchmark το εχω και το χαιρομαι και κατι τυπακια με iphone το γλυκοκοιτανε… αντε γεια ρε..

Mary

Πανηγύρι των fanboys όλων των εταιρειών γίνεται εδω! Όσο για μερικούς που σε κάθε άρθρο προσπαθούν να αποδείξουν Ντε και καλά οτι ενα προϊόν ειναι σκάρτο απέναντι σε καποιο αλλο, απλά γίνονται καταγέλαστοι εκτός απο κουραστικοί που ειναι ηδη! Χαρείτε τις συσκευές σας και σκ@στε επιτελους!

χρηστος

Παιδιά ένα λειτουργικό το ένα και ένα το άλλο και εκτος αυτού τα iPhone είναι διπυρηνα και συνεργάζεται καλύτερα ο επεξεργαστής από ένα galaxy s6 που είναι οκταπυρηνο και για να δείτε πηγαιντε ρωτήστε και τα καταστήματα Samsung θα σου πουν ότι είναι τα καλύτερα κινητά!

ChrisG

@fotis και με 2 θα σας γλεντούσε η samsung και με άνεση…αλλά βλέπεις έχει να υποστηρίξει λειτουργικό με features και πραγματικό multitasking.άν ήταν για ios και με έναν πυρήνα θα σας έστελνε για τσαγάκια…κορνίζοσε τώρα το 132 και σε λίγο καιρό τα ξαναλέμε…χαχα…δεν παίζεσαι φίλε…appleboy…μην ξεχάσεις στους φίλους σου να πείς σήμερα το σκόρ του 6s.πιές και ένα ποτό για εμένα…

Iraklis

@s6_edge+ Ενταξει ρε φιλε, ισως να ειναι και το καλυτερο, αλλα προσωπικα ηθελα να κλεισουν καποια στοματα που ελεγαν για specs 2012 και αλλα χαζα. Και γω το s6 edge plus θα προτιμουσα απλα και μονο λογω των δυνατοτητων που σου παρεχει το αντροιντ+το design του (οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει εως τωρα). Ειμαι προς το παρον κατοχος iphone 6-πολυ ευχαριστημενος-αλλα το λειτουργικο του ειναι πολυ περιοριστικο για τα γουστα μου και με βλεπω να πηγαινω προς g5 η s7 στο μελλον. Τι lg, τι samsung, τι apple (+huawei κτλ) ολες οι ναυαρχιδες σημερα ειναι αψογες και θα τρεξουν ανετα οτι τους φορτωσεις. Ολα εξαρτωνται απο το αν προτιμας ios, touchwiz, το ui της lg η stock android.

ChrisG

το ios παρέχει πολύ λιγότερα features απο το android και συνεπώς οποιοσδήποτε επεξεργαστής διπύρηνος-τετραπύρηνος θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο απλό λειτουργικό.φτωχό,βαρετό.απλό,τέλος.ως συσκευή έχει πολυ Low specs και hardware(κινέζικα στην πλειοψηφία)και όπως είπα για την κάμερα specs του 2010-2011.εντάξει.καταλαβαίνει ένα νοήμων άτομο τι λέμε πέρα απο το οπαδιλίκι.6s(f/2.2) να συγκρίνεις με f/1.8 και f/1.7…οκ.άλλωστε με λεπτομέρειες ο καθένας κατάλαβε τι παίζει.αμφιβάλει κανείς οτι αν επικαλεστεί να σχεδιάσει η samsung έναν ΜΟΝΟπύρηνο ακόμη επεξεργαστή για να μπεί επάνω το ios δεν θα την ρημάξει την apple;;;οι πολυπύρηνοι επεξεργαστές εξυπηρετούν ένα τελείως διαφορετικό λειτουργικό ΣΕ ΟΛΑ.
η διαφορά σε πραγματική χρήση και εφαρμογές δεν έχει καμία σχέση με ότι λέει το αλλοπρόσαλλο antutu.η έκδοση 6 κάπου αποσκοπούσε και φαίνεται με άνεση και λογική.διπλάσιο σκόρ διπλάσιες επιδόσεις.ΟΠΟΙΟΣ ios user το είδε με το ΙΔΙΟ λειτουργικό(έκδοση) και hardware μέσα σε 2 μήνες ας μας το πεί να γελάσουμε.όσο και να αγαπάς μία εταιρεία άν θελεις να είσαι αντικειμενικός η συνείδηση σε ελέγχει.αυτά και απλά.

Νικος

Οταν πιανεις το ΚΟΣΜΗΜΑ s6 edge τα αλλα ειναι κουραφεξαλα

Gvirginia

@ChrisG Το Nexus 9 έχει iOS?

ChrisG

ποιό συγκεκριμένα;

Mike89

Ελα μονο 62 σχολια; μπορειτε και καλυτερα! Εγω λεω κ.Βλαχακη να στελνετε και εσεις σχολια του τυπου “Ποοοοο φιλε τι σου ειπε; τα μισα να μου λεγε…” ετσι να γινεται πιο τζερτζελος… με 62 σχολια μονο δε τελειωνουν τα ποπ κορν! Περα απτη πλακα ομως ζουμε σε μια εποχη με τοσα προβληματα οικονομικα – κοινωνικα και καθονται καποια ατομα και φανατιζονται με πολυεθνικες εταιριες οι οποιες το ΜΟΝΟ που τους νοιαζει (και καλα κανουν στη τελικη) ειναι το κερδος… και το λεει ενα ατομο που ειχε απο νοκια μεχρι iphone κ πλεον note 4… οσο φανατιζεστε χανετε την ουσια.. οτι τα smartphones φτιαχτηκαν για να κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη και οχι για να μας κανουν να πλακωνομαστε για το ποιο το εχει μεγαλυτερο… το σκορ…
ΥΓ ρε chris το note 4 εχει f1.9 γτ νομιζα οτι ειχε 2.2….

Gvirginia
forneverarrow

Οκ, λογικό να είναι ποιο δυνατό ένα dual core με χρονισμούς στο θεό απο ένα 8 core, τη στιγμή που μιλάμε για smartphones. Ακόμα και το κακογραμμένο android δεν κάνει διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα σε ένα high end τετραπύρηνο του 2014 και σε 8core της ίδιας κατηγορίας του 2015. Οι διαφορές έρχονται απο τη ram και την GPU. Όταν όμως έχεις να κανείς με iOS που είναι ραμμένο στα μέτρα του A9, τότε δεν υπάρχει σύγκριση.

Μια παρατήρηση: να υποθέσω ότι οι περισσότεροι εδώ αγοράζετε smartphone βάσει κατάταξης στο Antutu?? Γιατι αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι λυπηρό! Μιλάμε για εργαλεία (γιατι τέτοια είναι τα smartphones) που εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες. Δεν πιστεύω κάποιος που θα δώσει 700€ για συσκευή να έχει πρόβλημα στο οτιδήποτε είτε πάρει iPhone είτε Note είτε LG! Απο εκεί και πέρα είναι θέμα προτίμησης.

fotis

Chris g αλλα λενε ομως τα στοιχεια samsung fanboy .α πιες ενα ποτο και για μενα χαχαχα

fotis

Επισης εγω ειμα λατρης της apple εσυ γιατι δεν λες οτι εισα fanboy της sammy

Κώστας Ζ.

iPhone 6 plus 80.000? Τι γραφει εκει ρε παιδια! Πριν λιγες μερες διπλα-διπλα με εναν φιλο μου καναμε benchmark αυτός εβγαλε 47.000 και εγω 49.000 με Z1 compact! Τι εγινε εδω…

Scotty

Διαβάζοντας τα σχόλια ΤΡΟΜΑΖΩ. Τρελός φανατισμός για 2 ψωροκινητά… Δεν αξίζει πια, ας αγοράσει ο καθένας ό,τι θέλει και ας μην μιλάει. Το τι ζημιά έχουν πάθει μερικοί και “φωνάζουν” σαν λυσασμένοι για το ποιά είναι καλύτερη εταιρία δεν περιγράφεται. Και μετά τους πειράζει μερικούς να τους λένε sheeps… Που να προσπαθούσανε να σας φανατίσουνε κιόλας…

Chris_BMW

ChrisG@ έχεις καταντήσει κουραστικός μεγάλε.. Όσο για το multitasking άσε να τις ξανά φορτώνει τις εφαρμογές το note … Εμένα πάλι με specs του 12 ξερεις όσες μα όσες κ αν έχω ανοιχτές τις βρίσκω εκεί π τις άφησα 😂😂😂…

Android & Windows User

To iPhone 6s έχει καλό single score για αυτό έχει άνοδο !!!!
Τίποτα δεν κάνουν οι 10 ή 12 πυρήνες μπροστά σε 2 ή 4 αλλά με δυνατό single score.
Οι εφαρμογές σχεδιάζονται να χρησιμοποιούν τον ένα πυρήνα άντε και τον δεύτερο αν το multi score είναι τεράστιο λόγο των πολλών πυρήνων αλλά το single score μάπα τότε ο επεξεργαστής μόνο ενέργεια καταναλώνει και δεν προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει και στα PC αν έχουμε τον AMD FX 8350 δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα με έναν Intel Core i5· ο Core i5 είναι σαφώς ανώτερος στον τομέα του gaming και ο FX 8350 στο multitasking και στο video editing, αλλά αν έχουμε Intel Core i7 τον πατάει τον FX 8350. Το single score είναι αυτό που κάνει την διαφορά στην επεξεργαστική δύναμη των επεξεργαστών και την εξέλιξη της τεχνολογίας, και μετά προκύπτει και ένα αξιόλογο και σταθερό multi score. Tα iPhone δυο πυρήνες έχουνε και είναι σαν έχουν 12 του MediaTek.
Δεν είμαι fanboy της Apple είχα Samsung Galaxy S3 και τώρα LG G3

azriel84

Το πως αποδομήθηκε το κατά τ’άλλα holy grail εδώ μέσα AnTuTu με ένα άρθρο, δεν υπάρχει 😛

Android root

Ελληνάρες όλο δεν έχουν και γκρινιάζουν για τους φόρους αλλά το iPhone στο χέρι !!!!!
Γίνατε όλοι iTech !!!

Sammyandroid user

@Ο/Η Android root : Πολύ σωστός
Όλοι οι βλάχοι Ελληνάρες έμαθαν μετά τα γίδια και το μαντρί και το iPhone ενώ δεν ξέρουν γρι από υπολογιστές και προγραμματισμό αλλά η φιγούρα στα κάγκελα βρε άντε μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!

ChrisG

εγώ fotaki ότι λεώ το αναλύω και προσπαθώ με ότι γνωρίζω και θεωρώ λογικό να απαντήσω.τα σχόλια τύπου…η apple είναι wow τέλεια,σκίζει,άντε 20 πυρήνες,30ram άλλοι τα λένε…και δείχνουν πολλά.πιές λοιπόν το βράδυ με την παρέα σου το ποτάκι σου και ποιός είναι fanboy θεωρώ το λές έχοντας ειδίκευση σε αυτό:)))στηρίζω όλες τις εταιρείες,θεωρώ το ios ένα μέτριο λειτουργικό όπως και το hardware της apple,θεωρώ τα ipad της apple vfm(ένα ‘αρθρο δεν έτυχε να δώ εδώ μέσα) για ότι κάνουν και υπερτιμημένα τα Iphones.είμαι και θέλω μα πιστέυω οτι είμαι όσο αντικειμενικός μπορώ με λογική και όχι φανατιλίκι.
διαβάζω,κρίνω,σκέφτομαι(ως νοήμων άτομο με σεβασμό πρώτα στον εαυτό μου)αναλύω και βγάζω συμπεράσματα.το άν σου αρέσουν προσωπικά δεν με πέφτει λόγος.μπορείς να διαφωνείς αρκεί να υπάρχει βάση και λογική σε αυτά που λές.λογική του τύπου(επειδή το λέω εγώ είναι σωστό)δεν έδειξα ποτέ εδώ μέσα.αυτά και απλά.

Νικος
fotis

Chris g το ποτι το ειπα γιατι μου το ειπες εσυ.οσο για το fanboy δεν ειναι κακο ενα ατομο να υποστηριζει μια εταιρια

Android & Windows User

@ Ο/Η Android root : Πολύ σωστός !!!!!!!! Δεν αξίζει να αγοράζουμε τις τελευταίες ναυαρχίδες εφόσον υπάρχουν smartphones με 200 Ευρώ που κάνουμε άνετα την δουλειά μας (Internet, Facebook, Multimedia, Gaming ) χωρίς να δώσουμε μια περιουσία στις ναυαρχίδες γιατί όταν βγει καινούργια το προηγούμενο μοντέλο πέφτει η τιμή καθώς και οι επιδόσεις δεν είναι ίδιες με το καινούργιο μοντέλο. Πάρτε παράδειγμα το Samsung Galaxy S3 το 2012 έκανε γύρω στα 700 Ε το 2014 βγήκε το Samsung Galaxy S3 Neo που έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και κοστίζει γύρω στα 170 Ε ξέρετε γιατί, γιατί το 2014 είχαμε την ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5 και αυτόματα πέσανε οι τιμές στα προηγούμενα μοντέλα. Για όσους το αμφισβητούν, ας δουν την τιμή πώλησης της ναυαρχίδας κάθε εταιρίας από το 2010 μέχρι και σήμερα. Samsung Galaxy S (2010) στα 600€ ––> Samsung Galaxy S6 (2015) στα 770€ LG Optimus G (2012) στα 600€ –—> LG G4 (2015) στα 720€ Huawei Ascend Mate (2013) στα 450€ –-> Huawei Mate 8 στα 600€ !!!!!1 Όσο αφορά το iPhone 6s το σκορ οφείλεται στο δυνατό single score στο καλογραμμένο και στο καθαρό iOS λογισμικό το ίδιο ισχύει και στα desktop με έναν Core i7 Ivybridge (3ης γενιάς )… Συνέχεια »

Gkagman

Το φοβερό είναι ότι σχεδόν όλοι οι επεξεργαστές φτιάχνονται από τη Samsung …τρελός ανταγωνισμός

ChrisG

εάν το σκόρ οφείλεται μόνο στο single core τότε το antutu δεν μετρά καθόλου το Multi και μιλάμε ξεκάθαρα για πλήρη αποτυχία και ευνοεί καθαρά τα 2 cores όπως και του tegra k1.συνεπώς βάσει single core στο S7 έχοντας 2304(δηλαδή καλύτερο του 6s single σε Geekbench 3)να μην μιλήσουμε για το διπλάσιο ακριβώς που θα ρίχνει σε σχέση με το 6s περιμένουμε antutu 6 πάνω απο 150.000 αναλογικά.οι πολύ πυρήνες δεν χαλάνε ενέργεια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα απο τις μετρήσεις του 6s σε σχέση με τα octa και quad.οι διαφορές ελάχιστες και οι οποίες έχουν να κάνουν και με την ανάλυση της συσκευής.για 2k(5,5 inches) σε σχέση με 750 x 1334 και 4.7 inches σημαίνει οτι ο octa είναι φοβερά πιο αποδοτικός και energy friendly σε σχέση με τον duo.
εξάλλου 2 λειτουργικά εξυπηρετούνε τελείως διαφορετικές ανάγκες το ένα με το άλλο.

Kostas k.

Ξαφνικα ολοι οι iphonaκιδες που για αυτούς δεν παίζουν ρολο τα benchmarks ασχολούνται με το Antutu και απο την αλλη οι του Android που τόσα χρόνια το χανε καμάρι ξαφνικά το Antutu τα παίρνει από την Apple ! Ρε πολύ πλάκα έχουμε!
Δεν αμφιβαλλω οτι τα iphone ειναι γρηγορα.ο Α8 ειναι πολυ δυνατος. Αλλα συγκρινουμε ανόμοια λειτουργική με ανόμοια φιλοσοφία. Το Antutu score κατα ενα μεγαλο ποσοστο οφειλεται στη gpu.
Βαλτε λοιπον στο 6s plus την (overkilling για μένα) 2K ανάλυση των android flagships που οι GPU τους εχουν να διαχειριστουν τα 4πλασια pixels και θα δείτε οτι η διαφορα δεν είναι και τόσο μεγαλη. Μαλλον το αντιθετο θα έλεγα.

Stavros

Για όσους που όσα ξέρουν τόσα λένε, όχι αν έτρεχες iOS δεν θα έβλεπες τέτοια διαφορά… είναι σαν να λέτε: έχεις windows στο PC σου και βγάζεις ένα σκορ σε ένα συνθετικό benchmark 1000 και άμα βάλεις Linux που είναι προφανώς εκατό φορές πιο ελαφριά θα πάρεις σκορ 50000… παιδιά συγνώμη αλλά με αλλαγή software δεν γίνεται αναβάθμιση hardware 😉 Ψαχτειτεεεεεεε

Agnostos13

Συμφωνα με το Antutu.com η νεα εκδοση (v.6) χρησιμοποιει νεα εργαλεια μετρησης για αυτο και εχει διαφορετικη βαθμολογηση απο την προηγουμενη (v.5). Τα νεα εργαλεια εκτος απο την πιο ολοκληρωμενη μετρηση βοηθουν στην ενοποιηση της βαθμολογιας μεταξυ των δυο πλατφορμων (ios-android) που στο παρελθον ειχαν διαφορετικη βαση…

ΥΓ. Οσοι αρεσκονται σε συνομοσιολογιες μπορουν να συνεχισουν να λενε τα παραμυθακια τους για να αυτοκαθησυχαζονται…

Gvirginia

@ChrisG Σύμφωνα με την ανάλυσή σου και την αντικειμενικότητά σου στα παραπάνω σχόλια, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η Apple πλήρωσε την εταιρεία του Antutu για να διπλασιάσει τις επιδόσεις των iPhone. Εγώ θα σχολιάσω μερικά από αυτά που υποστηρίζεις (αριθμός σχολίου #).. #8 : καλό το σανό για όσους το παίρνουν.άντε και του χρόνου antutu 300.000 για το iphone 6s #11 : άλλωστε φράγκα έχει η apple και όλοι αυτοί στα benchs πεινάνε τώρα #13 : των άλλων συσκευών δεν έιναι ΚΑΝΕΝΟΣ ανεβασμένα εξόύ και οι βάσιμες υποψίες μου.κάνε ένα recearch στην έκδοση 5 και θα δείς #30 : φιλαράκι με 6s και εγώ με note 4 δίπλα δίπλα ανοίγω πιό γρήγορα εφαρμογές στις περισσότερες Στο σχόλιο #13, κάνεις λάθος μιας και υπάρχουν αναρτημένες στη σελίδα του Antutu οι διαφορές από την 5η στην 6η έκδοση για ακόμα 7 συσκευές (εκτός από αυτές της Apple). Πχ το S6 edge από 62373 (+-2000 όπως λες) πήγε στα 79429. Δε καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει η ταχύτητα που ανοίγει μια εφαρμογή (#30) με το συνολικό σκορ ενός συγκριτικού προγράμματος. Παράδειγμα, αν έχω δύο υπολογιστές όπου ο ένας έχει Core i7 τελευταίας γενιάς, DDR4 μνήμη και SSD αλλά δεν έχει κάρτα γραφικών (μόνο την… Συνέχεια »

Thanosgr13

Καλά Chrisg σε κάθε Apple άρθρο βγάζεις χολή και δεν ξέρω γιατί τόσο μίσος

Alekos

Ξυπνατε ρεεεεεε οταν η google γραψει μια σωστη εφαρμογη καμερας στο pure android και οχι αυτην την παπαρια το google camera, τοτε apple και samsung fanboys θα κοπανιουνται λες και εχουν μετοχες ενω ο κινεζος θα μεσουρανει !!! Τι εχει να ζηλεψει το Ulephone be touch 3, το huawai honor 7, το xiaomi ridme και αλλα κινεζικα τηλεφωνα? Σας λεω εγω τιποτε κι οποιος εχει την απόρροια ας δουλεψει εναν κινεζο να του φυγει η μασελα ΑΚΟΜΑ και ενα galaxy a5 με ενα s6 στην overall χρηση δεν διαφερει ο παπας που ριχνουν με τους επεξεργαστες επαιζε ρολο στο iphone 4 και galaxy s2-s3 απο κει και περα οι επεξεργαστες ειναι τοσο δυνατοι που το s6 σας δεν εχει δουλεψει ποτε 100%!! Εφαρμογες υπαρχουν παρα πολλες για να κανουν την δουλεια των samsung και apple official app. Διευρυνθειται 2016 εχουμε οχι 2013 που 2 εταιριες υπηρχαν!! Ξεκολλατε με τα benchmarks ελαφρυ λογισμικο θελουμε οχι καλα bench!!!!!!!!!

Νικος

Τον επεξεργαστή του iPhone 6s plus ποια εταιρεία τον κατασκευάζει ???????

ChrisG

@Gvirginia όλα τα σχόλια μου ισχύουν εξίσου.και εξηγώ…
Πώς δεν μας εξηγείς όταν στο geekbech δεν έχει αλλάξει κανένα σκορ και απο την έκδοση 5 στην 6 antutu ενώ ολα έχουν παραμείνει στο ίδιο hardware και έκδοση λειτουργικού παρουσιάζουν αύξηση 8% πάνω κάτω και το 6s 100% συμπεραλαμβανουμένου και του tegra k1;κανείς δεν έχει δώσει απάντηση.μήπως όντως η antutu ευνόησε την apple στο single core και σαφέστατα η μπάλα πήρε και το tegra;αυτό μπορεί να είναι και το πιό πιθανό.συνεπώς δεν αναιρείται η υποψία μου.με την ανάλυση τι γίνεται;πώς βγάζεις και βάζεις στο ίδιο συγκριτικό συσκευές με τελείως διαφορετική ανάλυση;είδες σε πολλά benchs desktop και καρτών γραφικών συγκριτικό 1080p με 2k και 4k σε ένα διάγραμμα?δές ξανά τα σκόρς του 6s plus σε antutu 5 και αν σένα σου φαίνεται “επιστημονικά”μετρήσιμο τα 60000 να πάνε στα 130000…φαντάζομαι όντως ότι με ένα καινούριο σετάκι εντολών θα δούμε σε 2 μήνες 300000…αφού λοιπόν μάλιστα το ios επιδρά τόσο “θεικά” στις επιδόσεις αύριο θα δώσω σκόρ iphone 4s antutu 6 φίλου και περιμένουμε όλοι εδώ μέσα να δούμε την ίδια θεαματική επίδοση και μέτρηση.αυτά.

Gvirginia

@ChrisG Έδωσα απάντηση στο σχόλιο #52, όπου αναφέρω το άρθρο που γράφουν τις αλλαγές από την 5 στην 6. Αν έκανες τον κόπο να διάβαζες το άρθρο, θα έβλεπες ότι λένε ότι αλλάξανε τον τρόπο που μετράνε το τελικό σκορ. Αύξησαν τα ποσοστά που μετράει το UX (user experience) στο τελικό σκορ καθώς και αυτά των 3D ενώ μείωσαν το ποσοστό του CPU+RAM. Επομένως ωφελείται η Apple μιας και έχει καλύτερο UX (σύμφωνα με κάποια vs που είδα) και ίσως από την κάρτα γραφικών (εδώ παίρνει η μπάλα και τον Tegra μιας και η κάρτα γραφικών του είναι πολύ καλύτερη του ανταγωνισμού). Το iPhone πήρε 2x, το HTC M9 1.3x και το edge+ 1.28x του παλιού του σκορ, όχι 8%. Τα υπόλοιπα που μου λες δε τα καταλαβαίνω, μιας και ήδη είπα ότι μου φαίνεται κουλό να συγκρίνει διαφορετικές αναλύσεις κτλ. Ξαναλέω, δεν είναι κριτήριο αγοράς / σύγκρισης αυτά όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες για κάθε τεστ. (όπως γράφει και η τελευταία παράγραφος του άρθρου) ΥΓ: Δε θα δεις τρομερή διαφορά στο 4s μιας και αυτό είναι χρονισμένο στα 800 MHz ενώ του 6s στα 1,85 GHz. Επίσης έχουν διαφορά και στην κάρτα γραφικών καθώς και στην αρχιτεκτονική. Το απλό… Συνέχεια »

Iraklis

@Νικος TSMC και Samsung απλως τα κατασκευαζουν, το βασικο κομματι ειναι ο σχεδιασμος, ο οποιος γινεται απο την APPLE.

ChrisG

@Gvirginia συνεπώς δεν μετράει τίποτε.πώς ακριβώς είναι μέτρο σύγκρισης το UX που έδωσε και αύξηση ενώ το 3D που αφορά hardware με software και έχει παραμείνει ίδιο απο την έκδοση 5 το βαθμολογεί πιό κάτω και απο το μέσο android phone ξαφνικά με την ίδια έκδοση ios το βγάζει 2x;για cpu κλπ…άσε…μία απο τα ίδια.η ανάλυση εφόσον είναι καίριο ζήτημα στα γραφικά βγάζει άκυρο όλο το αποτέλεσμα των γραφικών.συνεπώς τι ακριβώς μετρά και με ποιά λογική;άσε που τα sites θέλουν να το παρουσιάσουν για τον ντόρο.αυτοί ως εταιρεία benchmark πώς βαθμονομεί διαφορετικά λειτουργικά με 2πυρηνα πολυπύρηνα και διαφορετικής ανάλυσης συσκευές;ένας αχταρμάς…

Iraklis

@sammyandroid εισαι ο αντιστοιχος λευτερης της samsung εσυ;

Sammyandroid user

@Ο/Η Iraklis : Πες με ότι θες είχα Samsung Galaxy S3 με επεξεργαστή Exynos 4412 και πατάει iPhone 4s /5 στα πάντα και ακόμα και τώρα πατάει το iPhone 6s στην ανάλυσης της οθόνης.
Η Samsung είναι η καλύτερη ever !!!!!!1 χωρίς την Samsung δεν υπήρχε καν η Apple…!!!!!!!

ChrisG

Για το τυπικόν της ιστορίας το 4s έκανε πάνω απο 10 δεύτ να ανοίξει το benchmark,στο 3D πήγαινε χελώνα και ένσ κατέ κάθε 3 δευτερόλεπτα και μόλις πήγε στο ram test και στο 42% ΕΚΛΕΙΣΕ.δεν μπόρεσε κάν να τελειώσει το τέστ.όταν είμαι σίγουρος οτι ένα s3 θα βγάλει μια χαρά αποτέλεσμα.7 μήνες διαφορά το s3 με το 4s.είναι που τα iphone δεν έχουν ανάγκη τους πυρήνες και την ram…να μην πώ που το ios 9 διέλυσε το 4s.αυτά απο τον φίλο μετά απο παράκληση.του χρωστώ καφέ αύριο;)

Iraklis

@sammyandroid Αν και ο troll detector μου χτυπάει κόκκινο, το s3 πλέον ο ορισμός αυτού που λένε brick. Απο την άλλη το 5αρι αξιοπρεπέστατο.

Sammyandroid user

@Ο/Η Iraklis : το iPhone 5 είναι brick όχι το S3 για αυτά που προσφέρει !!!!!!!!!!!

ChrisG

@Gvirginia σου έδωσα πληροφορίες για το 4s και μία διόρθωση στα λεγόμενα σου.το 4s είναι dual core στα 1.0ghz.οπότε βγάλε συμπέρασμα…

giannis

Με αυτα που θα γραψω παρακατω καποιοι θα καταλαβουν ποσο προβατοποιημενοι είναι και ποσο αμασητα κατεβάζουν οσα βλέπουν στο ίντερνετ : Σημειωση 1η: εχω note 3 lollipop unrooted. Το κινητο οπως εχω ξαναγραψει παει ΜΠΑΛΑ παρα Το γεγονός οτι τα specs θα κλείσουν 3 χρονια φετος Σημειωση 2: το σκορ στο antutu 6 ειναι 49000. Με lollipop στο 5 ηταν 45000. Με κιτκατ στο 5 42000 με κιτκατ στο 4 39000. Αυτα για τους αριθμολαγνους. Aφορμη: Μετα απο παρακολουθηση βίντεο του χρηστη Phonebuff οπου κανει speedtest iphone 6s plus και Note 5 καθως και multitask test προβληματιζομαι με το app force closing του Note 5 Κατεβαζω τις ιδιες εφαρμογές στο note 3 και τις βαζω με την ιδια σειρα. Οι εφαρμογες κατα σειρα : ρολοι, καμερα, συλλογη Ρυθμίσεις Temple run 2 Angry Birds Clash of clans Adobe photoshop mix The score Amazon.com shortcut (oem Browser) Ταχυτητα: Δεν περιμενα να φτασω σε ταχυτητα το 6s plus και δεν το εφτασα φυσικα. Multitask Αμαν!!! Και το note 3 μου κανει force closing. ΛΑΘΟΣ. ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ . Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΜΕ ΤΟ NOTE 3 ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΙ ΔΕΊΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ επαναληψη: Επαναλαμβανω το τεστ απειρες φορές και στο… Συνέχεια »

Gvirginia

@ChrisG Ε καλά, είναι γνωστό ότι το 9 κατέστρεψε το 4s καθώς επίσης παίζει ρόλο και το ίδιο το πρόγραμμα. Αν το Antutu βάρυνε τόσο ώστε να μη το σηκώνει το 4s είναι κρίμα, για την ιστορία.

Η wiki πάντως αναφέρει ότι είναι στα 800 MHz στο 4s ενώ στο 1,0 GHz είναι στα iPad, ίσως να το αλλάξανε αλλά και πάλι είναι τεράστια η διαφορά χρονισμού / αρχιτεκτονικής.
Όσο για το τεστ, ξαναδοκίμασε όταν πάτε για καφέ γιατί μπορεί να έκανε και καμιά πατάτα ο φίλος σου (αν και δε το νομίζω). 😛

@Iraklis Μπααα, θα έχει χαλάσει ο “troll detector” σου…

Pazzo

Ότι νανε ο τίτλος… Τα καλύτερα smart του 2015 λέει, για performance μιλάει το antutu…
Αν και δεν θα έπαιρνα ποτέ iPhone, τουλάχιστον για τώρα μιλώντας με όλον αυτόν τον ανταγωνισμό που υπαρχειναυτην την στιγμη, όσο hater και νασε, βγάζεις καπέλο σε iphone για το performance του. 0 lag, όσο και να το πιέσεις, υπερβολικά γρήγορο μέχρι αηδίας το φετινό, λες και δουλευες feature phone, apps να ανοίγουν γρήγορα λες και δουλεύουν πάντα στο background, και ας κάνει πολύ λιγότερα από android και wp. Και κανένας hater δεν μπορεί να μην βγάλει καπέλο στις ελαχιστες θερμοκρασίες που πιάνει.
Αλλά καλύτερο smart για το 2015 δεν ειναι.. Κάμερες υπάρχουν πολύ καλύτερες, όπως επίσης οθόνες, ήχος, και κύριος sar, αυτονομία(εκτός του plus) κλπ..
Κάθεστε και χαιρεστε-τσαντιζεστε επειδή ένα app λέει ότι μια συσκευή είναι καλύτερη από μια άλλη… Ανοίξτε τα μάτια σας, βάλτε τις ανάγκες σας σε μια σειρά ή δείτε ποια συσκευή σας κάνει κλικ, και κάντε την επιλογή σας. Αλλά αφήστε τα φανατιλικια σας που δεν είναι διαφορετικά από “ο charizard είναι καλύτερος”, ” όχι ο pikatsu είναι καλύτερος”… Γελάω απλά.

marco

παντως τα περισοτερα σχολια οτι ναναι…και υποτιθεται οι περισσοτεροι οτι ξημεροβραδιαζετε σε τεχνολογικα σαιτ και δεν θα επρεπε να ξεστομιζετε υπερβολες εως μπαρουφες. Ιδιως οι δηθεν “γνωστες” τρομαρα σας.

Καρχαρίας

Καλημέρα,
Μην τσακωνεστε. Διαβάζω τα σχόλια και νομίζω πως είστε οι μέτοχοι των 2 εταιριών και προσπαθούν να την πουν ο ένας στον άλλον.

Αν δεν έχετε μετοχές των εταιρειών, δεν έχει νόημα να φανατιζεστε.

Λευτέρης

Εγω προτείνω να κανονίσουμε συγκεντρωση το Σ/Κ ανάμεσα σε S6 vs 6s και να λυσουμε τις διαφορές με τα χέρια , αντρικια πράγματα χαχαχαχα

δημητρης

στην καθημερινη χρηση φαινεται το κινητο!!να μην κολαει!!να εχει μια καλη καμερα!!να χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις!!!(αν και η αυτονομια δεν φτανει το αθανατο g2 μου)ευτηχισμενος κατοχος G4!ασε τα bengmark να λενε!

Iraklis

Fast and furious το κάναμε! Ο άλλος λεει σε πατάω με το s3. Σε λίγο θα οργανώνουμε κόντρες με benchmarks.

geoN

Letv και τα μυαλά στο μπλέντερ!

stravran

Μόνο htc ρε μάγκες…

Android & Windows User

Πέρα από αυτά τα benchmark είναι κάτι σχετικό η πρακτική άσκηση στο χέρι μετράει τι θέλω να πω; αν δεν πάρεις το smartphone σου να του αλλάξεις τα φώτα από την χρήση για μια μέρα δεν θα καταλάβεις ποτέ αν αξίζει τα λεφτά που έδωσες ( FHD video testing, browser tabs, RAM apps, camera κ.τ.λ), εγώ με το Galaxy S3 είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά με το LG G3 που μου έκαναν δώρο είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Άλλοι μπορεί να τους αρέσει το iPhone λόγω εμφάνισης και καλογραμμένου λογισμικού, άλλοι μπορεί να είναι με ένα απλό κινητό με κουμπάκια και πάρα πολλοί έχουν Android smartphones. Anyway όπως είπα τα benchmark δεν είναι βάσιμα και θα σας το αποδείξω αμέσως η έκδοση 4 του antuntu βγάζει μικρότερο score στο ίδιο κινητό ενώ η 5.6.2 βγάζει κατά 5000 παραπάνω score μην πω και για την καινούργια έκδοση που βγάζει 2000 πιο κάτω από την 5.6.2. Αν δεν πάρεις το κινητό να το δουλέψεις στο χέρι τα benchmark είναι άχρηστα !!!!!

vaggelis

Καταρχην παρτε κινητα με 700 και 800 ευρω…αμα τα βγαλατε εσεις τα λεφτα χαρησμα σας αμα τα βγαλαν αλλοι για σας καλα κανατε και βγαλατε γουστα στις πλατες αλλον…και να παρεις ενα κινητο με 700-800 ευρω που θα το χρησημοποιησεις ολες του τις δυνατοτητες?και αντε το πηρες δλδ βαριεσαι να περιμενεις 1 δευτερολεπτο παρα πανω να ανοιξει μια σελιδα?δλδ οτι να ναι ρε παιδια αμαν…μην αγοραζεται απλα για να αγοραζεται….

Γιάννης

Τα κινητά της Αμερικανοκινέζικης εταιρείας ανέβηκαν 60000 πόντους σε ένα μήνα και ξαφνικά γέμισαν τα site με διαφημίσεις υπέρ της Apple “Τα καλύτερα smartphones του 2015 – Πρώτο το iPhone 6s”. Πιστεύω ότι όσο πρόβατο και να είναι κάποιος βλέπει ότι δεν είναι τυχαίο και η Antutu τα άρπαξε από τo φαγωμένο μήλο.

panos`

Κάλα ναι απο 60χ ξαφνικά πήγατε στισ 132χ πείτε τα αλλού αυτα..Ολοι οι μέτοχοι του μήλου χάρηκαν τι δεν μίλατε haters τωρα λένε χαχαχα..Πάρτε με 800ευρω κινητό να ανοίγεται τιν εφαρμογή 2δευτ λιγοτερο

Agnostos13

Επειδη εκατσα και το εψαξα τι εγινε με το Antutu (εν αντιθεση με τους περισσοτερους που δεν εχουν ιδεα και απλα γραφουν οτι μα… οτι τους κατεβει στα σχολια).
Το Antutu στην εκδοση 6 αλλαξε τα τεστ με βαση τα οποια βγαζει τη βαθμολογια προσθετοντας και νεα (εξου και η διαφοροποιηση στη συνολικη βαθμολογια). Η νεα εκδοση περιλαμβανει 11 τεστ που επιμεριζονται σε 4 κατηγοριες (3D-gpu, Ram, Cpu, Ux-OS) και αναλυτικοτερα:
Ram Score->επιδοσεις ram
Cpu Mathematics->ταχυτητα υπολογισμων
Cpu Common Use->ανταποκριση σε απλη χρηση
Cpu Multi-Core->αποδοτικοτητα πολλαπλων πυρηνων
Ux Data Secure->ασφαλεια δεδομενων*
Ux Data Process->επεξεργασια δεδομενων*
Ux Strategy Games->αυτο μαλλον εχει να κανει με την τεχνητη νοημοσυνη*
Ux Image Process->επεξεργασια εικονας*
Ux I/O Performance->επιδοσεις περιφερειακων*
3D Garden->επιδοσεις 3d απεικονισης**
3D Maroon->επιδοσεις 3d απεικονισης**

*επηρεαζονται απο το λειτουργικο
*επηρεαζονται απο λειτουργικο και αναλυση οθονης

για τον υπολογισμο του τελικου score αθροιζονται τα scores των 11 test!

Gvirginia

@Agnostos13 Καλά ναι, τα περισσότερα αναφέρονται ή στη σελίδα τους ή από και από ‘κει. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Όπως πώς τεστάρει την “ασφάλεια δεδομένων” ή τα “strategy games” ή την “απλή χρήση” κοκ.

Το I/O είναι για την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (αλλά δεν αναφέρεται αν τσεκάρει και την SD).

nikopoup

Μπορει καποιος με iphone να ανεβασει τα στατιστικα απο ενα test να δουμε τι παιζει?

Bloodmaster

Εγω ενα πραγμα θα πω χωρίς να θελω να προσβαλω κανένα. Ετοιμοι? Να χαιρεστε που σκασατε ενα μηνιατικο για μηλοφωνο αντι να πάρετε κανα pc. Χαιρονται! Οκ!!! Αξιοι της μοιρας σας ορισμενοι!
Φιλικα

nikopoup

Εγω ενα θα πω. Που ειναι ολοι οι κατοχοι 6s plus και δεν ανεβαζουν ενα test να το δουμε και εμεις με τα android? Σ’ αυτο το αρθρο εχουν βγει δυο-τρεις και μας τα εκθειαζουν..

NASA

Κι εγώ αν έκλεβα 5-6 κατοχυρωμένες πατέντες του Μ.Ι.Τ. στην κατασκευή επεξεργαστών το πιο γρήγορο κινητό θα έφτιαχνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το OnePlus 12 έτρεξε το AnTuTu 10, επιδεικνύοντας τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και συγκεντρώνοντας βαθμολογία 2,11 εκατομμύρια.

Gear AnTuTu MediaTek

Mediatek Dimensity 9300: Πέτυχε βαθμολογία-ρεκόρ στο AnTuTu

Η Mediatek αναμένεται να κυκλοφορήσει το Dimensity 9300 με μια μοναδική οκταπύρηνη CPU, με το τσιπ να εμφανίζεται στο AnTuTu. 

Smartphones AnTuTu featured MediaTek

Το Dimensity 9000 σε απόσταση αναπνοής από το Snapdragon 8 Gen 1 στο AnTuTu

Πιο δυνατό ανταγωνισμό έχει πλέον η Qualcomm στον τομέα τον chipset, σύμφωνα με τα διαγράμματα απόδοσης του AnTuTu.

Smartphones Android AnTuTu Xiaomi

Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Η ναυαρχίδα του gaming είναι ηγέτης από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο χάρη στο chipset Snapdragon 888 Plus και τα 16 GB RAM.