AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Global]

AnTuTu, AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Global]

AnTuTu, AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Global]

Η πλατφόρμα μέτρησης επιδόσεων AnTuTu, δημοσίευσε τον κατάλογο των 10 κορυφαίων Android smartphones για τον Ιούλιο του 2020. Η λίστα αυτή δημοσιεύτηκε λαμβάνοντας υπόψη τη μέση βαθμολογία σύγκρισης κάθε smartphone μεταξύ 1 Ιουλίου και 31 Ιουλίου στην εφαρμογή AnTuTu Benchmark v8.

Κάποια μοντέλα δεν υπάρχουν στη λίστα γιατί η AnTuTu είχε λιγότερο από 1000 δείγματα τον μήνα αυτό.

Τα πέντε κορυφαία smartphones

Η κορυφή ανήκει στην κινέζικη κατασκευάστρια Oppo, η οποία κατέχει την πρώτη θέση με το Oppo Find X2 Pro, το οποίο συγκέντρωσε 604.805 πόντους. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε το OnePlus 8 Pro, με βαθμολογία 598.169 πόντους.

Την πεντάδα κλείνουν δύο smartphones της Xiaomi και ένα της OnePlus. Τρίτο έρχεται το Redmi K30 Pro με 591.525 πόντους, τέταρτο το Xiaomi Mi 10 Pro με 584.344 πόντους, και πέμπτο το OnePlus 8 που συγκέντρωσε 576.514 πόντους.

AnTuTu, AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Global]

Η υπόλοιπη δεκάδα

Η δεκάδα κλείνει με τις Poco, Xiaomi, Samsung, και iQOO. Έκτο στη λίστα είναι το Poco F2 Pro που συγκέντρωσε 572.854 πόντους, αφήνοντας την έβδομη θέση για το Xiaomi Mi 10 το οποίο έπιασε τους 566.566 πόντους.

Τα τρία τελευταία smartphones της δεκάδας είναι το Samsung Galaxy S20 Ultra, το Samsung Galaxy S20+, και το iQOO Z1, τα οποία συγκέντρωσαν 515.781 πόντους, 514.325 πόντους, και 510.960 πόντους, αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επεξεργαστή της MediaTek στη λίστα του AnTuTu, με τα κορυφαία σε επιδόσεις smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
infolas

Τα galaxy ειναι με τον exynos

ganemos

865!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το OnePlus 12 έτρεξε το AnTuTu 10, επιδεικνύοντας τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και συγκεντρώνοντας βαθμολογία 2,11 εκατομμύρια.

Gear AnTuTu MediaTek

Mediatek Dimensity 9300: Πέτυχε βαθμολογία-ρεκόρ στο AnTuTu

Η Mediatek αναμένεται να κυκλοφορήσει το Dimensity 9300 με μια μοναδική οκταπύρηνη CPU, με το τσιπ να εμφανίζεται στο AnTuTu. 

Smartphones AnTuTu featured MediaTek

Το Dimensity 9000 σε απόσταση αναπνοής από το Snapdragon 8 Gen 1 στο AnTuTu

Πιο δυνατό ανταγωνισμό έχει πλέον η Qualcomm στον τομέα τον chipset, σύμφωνα με τα διαγράμματα απόδοσης του AnTuTu.

Smartphones Android AnTuTu Xiaomi

Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Η ναυαρχίδα του gaming είναι ηγέτης από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο χάρη στο chipset Snapdragon 888 Plus και τα 16 GB RAM.