AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Κίνα]

AnTuTu, AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Κίνα]

Η πλατφόρμα μέτρησης επιδόσεων AnTuTu, δημοσίευσε τον κατάλογο των 10 κορυφαίων Android smartphones για τον Ιούλιο του 2020, στην Κίνα. Η λίστα αυτή δημοσιεύτηκε λαμβάνοντας υπόψη τη μέση βαθμολογία σύγκρισης κάθε smartphone μεταξύ 1 Ιουλίου και 31 Ιουλίου στην εφαρμογή AnTuTu Benchmark v8.

Κάποια μοντέλα δεν υπάρχουν στη λίστα γιατί η AnTuTu είχε λιγότερο από 1000 δείγματα τον μήνα αυτό.

Τα πέντε κορυφαία smartphones

Η κορυφή ανήκει στην κινέζικη κατασκευάστρια Oppo, η οποία κατέχει τις δύο πρώτες θέσεις με τα Oppo Find X2 Pro και Oppo Find X2. Τα smartphones συγκέντρωσαν 613.048 πόντους και 606.490 πόντους, αντίστοιχα.

Την πεντάδα κλείνουν δύο smartphones της Xiaomi και ένα της iQOO. Τρίτο έρχεται το Redmi K30 Pro με 601.706 πόντους, τέταρτο το Xiaomi Mi 10 Pro με 600.940 πόντους, και πέμπτο το iQOO Neo3 που συγκέντρωσε 596.141 πόντους.

AnTuTu, AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Ιούλιο [Κίνα]

Η υπόλοιπη δεκάδα

Η δεκάδα κλείνει με τις Oppo, Vivo, Realme, Meizu, και IQOO, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η πλειοψηφία αυτών των εταιρειών κυριαρχούν στην κινέζικη αγορά. Έκτο στη λίστα είναι το Oppo Ace2 που συγκέντρωσε 595.408 πόντους, αφήνοντας την έβδομη θέση για το Vivo X50 Pro+ το οποίο έπιασε τους 595.404 πόντους.

Τα τρία τελευταία smartphones της δεκάδας είναι το Realme X50 Pro, το Meizu 17 Pro, και το iQOO 3, τα οποία συγκέντρωσαν 588.837 πόντους, 587.483 πόντους, και 587.087 πόντους, αντίστοιχα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dem

Πλέον όλο το θέμα είναι κατασκευή συσκευής και περιφεριακων και σταθερό software από επιδώσεις μπουχτίσαμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.