AnTuTu top 10: Η κυριαρχία των Κινέζων

Το AnTuTu είναι ένα από τα πιο δημοφιλή mobile benchmarks και ανακοίνωσε τη λίστα με τα top 10 πιο γρήγορα smartphones που πέρασαν από την πλατφόρμα του για τον μήνα Μάιο. Στην κορυφή είναι οι Κινέζοι με μοντέλα που έχουν μνήμη RAM 6GB.

Στο top 3 έχουμε Vivo Xplay 5 Elite, LeEco Le Max 2, ZUK Z2 Pro, και τα τρία έχουν επεξεργαστή Snapdragon 820 με μνήμη RAM 6GB. Στις θέσεις 4 και 5 βρίσκονται και πάλι μοντέλα με επεξεργαστή Snapdragon 820, αλλά φορούν μνήμη RAM 4GB και τα 2GB φαίνεται να κάνουν τη διαφορά. Την πεντάδα συμπληρώνουν Xiaomi Mi 5 και Samsung Galaxy S7 edge.

Τα τρία smartphones με μνήμη RAM 6GB έδωσαν σκορ γύρω στους 137.861 πόντους, ενώ ο μέσος όρος των Mi5 και Galaxy S7 edge είναι 135.686 πόντοι, υπάρχει μια διαφορά 1.60%.

Το top 10 συνεχίζεται με παρουσίες όπως τα iPhone 6s και iPhone SE στις θέσεις 6 και 7 με σκορ 133.781 και 131401, αντίστοιχα. Ακολουθούν LG G5, Meizu Pro 6 και Honor V8.

Να σημειωθεί ότι κανένα benchmark δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επιστημονική αξιολόγηση για την απόδοση της συσκευής, αλλά το AnTuTu αναφέρει ότι λαμβάνει υπόψη πολλούς τομείς όπως η απόδοση CPU και GPU.

antutu top 10, AnTuTu top 10: Η κυριαρχία των Κινέζων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tdev

Επειδή εγώ προσωπικά δεν έχω μανία με τις οθόνες πιστεύω πως μόλις φτιαξουν τις καμερες τους εχω φύγει σίγουρα για Κίνα μεριά.

Prideous

Παιδιά κατι έχετε κανει στο site και δεν μπορώ να δω τα σχόλια

John

Αν εξαιρέσουμε LG και Samsung όλοι οι άλλοι είναι made in China.

Kotsos

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι…σκέφτομαι να πάρω κινητό και με ενδιαφέρει η κάμερα (μποστά και πίσω) είμαι χρόνια χρήστης Sony δεν ξέρω ποιο κινητό να πάρω…είμαι ανάμεσα σε Xperia z5, z5 premium galaxy s7 και iPhone 6s;

Mansl

@Kotsos, S7 δαγκωτό φίλε μου…

Kotsos

@Mansl έχει διαφορά το s7 με το s7 edge; Παντού το edge δείχνει όπως και εδώ.

Mansl

@Kotsos, η διαφορά νομίζω είναι μόνο στην καμπυλωτή οθόνη!

Kotsos

Το λέω γιατί στο DxOMark έχει πρώτο το s7 edge για την καλύτερη κάμερα δεν λέει κάτι για το κανονικό…

Κώστας Ζ.

@Kotsos εγώ για γενική εμπειρία θα σου πρότεινα Ζ5,επειδή είμαι φίλος της Sony…και το S7 έχει πάρα πολύ καλή κάμερα, λίγο καλύτερη του Ζ5…σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα S7 Edge…μισώ τα edges και τα βρίσκω αδιάφορα, πατάω τις άκρες χωρίς να το καταλαβαίνω και δεν κάθεται καλα το κινητό στο χέρι…Οθόνη,ηχεία μου άρεσαν πιο πολύ του Ζ5 επίσης…τα ζυγίζεις και αποφασίζεις…

Kotsos

Κάμερα θέλω να έχει πολύ καλή…χρόνια Sony παίρνω τώρα Xperia z έχω και δεν έχει τύχη να τα δω μαζί και τα 2 ζωντανά.

Κώστας Ζ.

@Kotsos αν δεν σου αρέσει το UI της Samsung καλύτερα να πας να το ξαναχρησιμοποιησεις σε κάποιο μαγαζί πριν αποφασίσεις…στο λεω γιατί και εγώ ειχα Ζ, Ζ1 compact και τωρα Z3 Compact και δεν με βολεύει της Samsung… Και τα 2 μοντέλα (Ζ5 και S7) να ξέρεις είναι πάρα πολύ καλα στον τομέα καμερας….δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα…Εαν αγοράσεις το Ζ5 θυμήσου να παίζεις με manual ρυθμίσεις στην κάμερα για να κανεις θαύματα.

Kotsos

Αυτό για την κάμερα το πιστεύω…το z5 έχει τον 810 λογικά θα ζεσταίνετε :-/

Makis

Παραμύθια, δεν ζεσταίνεται με νορμάλ χρήση, τώρα το καλοκαίρι όλα θα ψήνονται και αυτό πάλι είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν δεν τραβάς 4Κ βίντεο και δεν χρησιμοποιείς τις VR εφαρμογές της Sony για αρκετή ώρα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Κώστας Ζ.

@Kotsos μη σε φοβίζει, εγω κανονικότατα τραβάω και βίντεο και φωτογραφίες…ο 810 είναι εξαιρετικός…αντε να σου ανεβασει 1-2 βαθμούς παραπάνω…σιγά τα ωα

George

Μακρια απο Sony και κινητα με των 810

Κώστας Ζ.

@George, μακρια απο site τεχνολογίας

Kotsos

Βίντεο δεν τραβάω πολύ ώρα…για τις φώτο με ενδιαφέρει ποιο πολύ.Ευχαριστώ παιδιά 🙂

mech.al.

@kotsos Δοκιμασε και το HTC 10 εχει καλη καμερα και καθαρο Uİ…Αν δε θελεις να ξοδευτεις εν μεσω κρισης τα nexus (6p και 5x) εχουν επισης καλες καμερες και Uİ. Εχω 5x και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu OnePlus Qualcomm Snapdragon

OnePlus 12: Η έκδοση με 12GB RAM περνάει από το AnTuTu

Το OnePlus 12 έτρεξε το AnTuTu 10, επιδεικνύοντας τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και συγκεντρώνοντας βαθμολογία 2,11 εκατομμύρια.

Gear AnTuTu MediaTek

Mediatek Dimensity 9300: Πέτυχε βαθμολογία-ρεκόρ στο AnTuTu

Η Mediatek αναμένεται να κυκλοφορήσει το Dimensity 9300 με μια μοναδική οκταπύρηνη CPU, με το τσιπ να εμφανίζεται στο AnTuTu. 

Smartphones AnTuTu featured MediaTek

Το Dimensity 9000 σε απόσταση αναπνοής από το Snapdragon 8 Gen 1 στο AnTuTu

Πιο δυνατό ανταγωνισμό έχει πλέον η Qualcomm στον τομέα τον chipset, σύμφωνα με τα διαγράμματα απόδοσης του AnTuTu.

Smartphones Android AnTuTu Xiaomi

Xiaomi Black Shark 4S Pro: Το ισχυρότερο κινητό για τον μήνα Δεκέμβριο στο AnTuTu

Η ναυαρχίδα του gaming είναι ηγέτης από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο χάρη στο chipset Snapdragon 888 Plus και τα 16 GB RAM.