AnTuTu: Οι top 10 συσκευές για τον Οκτώβριο

AnTuTu top smartphones october, AnTuTu: Οι top 10 συσκευές για τον Οκτώβριο

Η δημοφιλής πλατφόρμα AnTuTu, ανακοίνωσε τη λίστα με τις top συσκευές που δοκιμάστηκαν στη σελίδα της κατά την διάρκεια από 1 έως και 31 Οκτωβρίου. Η λίστα καταλαμβάνεται από συσκευές με Android και iOS.

AnTuTu top smartphones october, AnTuTu: Οι top 10 συσκευές για τον Οκτώβριο

Στην κατηγορία iOS συσκευών, το 12.9 ιντσών iPad Pro 2nd Gen είναι πρώτο με 234.220 πόντους. Στην δεύτερη θέση είναι το iPad Pro 10.5 ιντσών και 229.866 πόντους και τρίτο είναι το iPhone 8 Plus με σκορ 217.102 πόντους.

AnTuTu top smartphones october, AnTuTu: Οι top 10 συσκευές για τον Οκτώβριο

Όσο για τα Android, δεν έχουμε tablets στην λίστα. Πρώτο είναι το OnePlus 5 με 181.288 πόντους, ακολουθεί το Nubia Z17S (179.454 πόντοι) και το Nubia Z17 (177.304 πόντοι). Το Huawei Mate 10 είναι στην 4η θέση (δεν φορά Snapdragon επεξεργαστή) και την πεντάδα συμπληρώνει το HTC U11 (176.171 πόντοι).

Ακολουθούν Xiaomi Mi MIX 2 (173.000 πόντοι), Samsung Galaxy Note 8 (173.114 πόντοι), Xiaomi Mi 6 (172.354 πόντοι), Samsung Galaxy S8+ (171.443 πόντοι) και Sony Xperia XZ Premium (167.339 πόντοι).

AnTuTu top smartphones october, AnTuTu: Οι top 10 συσκευές για τον Οκτώβριο
Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MixalisDoukis

Τα πιξελ?

thanoik

Το Nubia Z17S με bluetooth 4.1 που παει;

Darth

Κλασσικά μετά από κάνα δυο updates mate θα πάει πρώτη θέση (ανάμεσα στα Android) και μετά το χάος του iPhone που είναι αρκετά μπροστά

stratos

nokia8 179k και δεν το εχει καν

Stq

Ναι μόνο που η έρευνα δεν ξέρω τι μετράει γιατί το δικό μου mi6 πιάνει 177.000 με MIUI 9 και 40% αποθηκευτικό γεμάτο οπότε το 172.000 δεν είναι και πολύ ακριβές.

Stq

Ναι σόρρυ όχι έρευνα αλλά παραμένει το θέμα κάτι δεν μου πάει πολύ καλά αφού ένα το one plus είχε λογισμικό παραποίησης δεδομένων και όταν πρωτοβγηκαν είχαν πάνω κάτω το ίδιο με το mi6 ενώ με το MIUI το mi6 πήρε πολύ παραπάνω στα τέστ

Stq

*MIUI 9

mech.al.

@Stq το mi6 δεν πήρε miui 9 ακόμη, θα πάρει αρχές δεκέμβρη (stable οχι developer)… 172Κ ειχε και τον σεπτέμβρη με miui 8.

ΕΛΛΗΝΑΣ
Makis

@stq τεράστια διαφορά τι να σου πω…

Petros

nubia και ολα οι Κινεζιες και pixel, htc, lg πουθενα? note και s8 plus 8 και9 θεση? χαχαχα

One

Σε όλα τα βίντεο που υπάρχουν στο Youtube το ΧΖ Premium ειναι πιο γρήγορο απο ολα και δεύτερο το One Plus 5. Τώρα το τι λενε τα Benchmark δεν εχει καμία σημασία αφου η πραγματική χρήση είναι που μετράει.

John

Zx premium πρωτο σαν να λεμε Dead man walking , κανεις δεν ασχολειται με πεθαμενες μαρκες ουτε καν η Antutu.

djfapples

John εσύ δε ξέρεις ούτε να το γράφεις αλλά το κράζεις με 4k HDR,stereo ηχεία,άμεσω update σε οreo κ ποιότητα κατασκευής κ κάμερα SONY

bezilys

@John κράζεις θαυμάζεις!!!

Cris

Η Sony πρώτη ρε παιδιά, που; Πουθενά δεν το έχω δει. Απορώ πραγματικά. Πρέπει να είναι κάποιος στρουθοκαμηλος να βλέπει τη Sony πρώτη. Δυστυχώς, αλλά η πρωτιά είναι μόνο στο μυαλό των λίγων που το αγοράζουν.

KostasB

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί συνδυάζουν την απόδοση ενός κινητού και την εμπειρία χρήσης του με τις πωλήσεις που έχει κάνει.
Μου φαίνεται πως απλά δεν καταλαβαίνετε ότι οι πωλήσεις έχουν να κάνουν με την νοοτροπία των αγοραστών.
Οι περισσότεροι δεν είναι γνώστες και όταν έρχεται η ώρα να προβούν σε αγορά τι κοιτάνε(;), απλά ότι διαφημίζεται και είναι γνωστό. Δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που θα πάρουν, ακόμα και αν κοστίζει λιγότερο, αρκεί να είναι όνομα.
Και έρχονται μετά από ένα εξάμηνο και σου λένε ότι κολλάει σέρνεται κλπ. Φυσικά όμως δεν θα αλλάξουν μάρκα γιατί αυτή είναι γνωστή εταιρεία και έβγαλε και το καινούργιο και σου υπόσχεται ακόμα περισσότερα πράγματα. Και μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται..

bezilys

@KostasB +1 1

veros

ποια σονυ ρε παιδια δηλαδη τι να λεμε τωρα

μια συσκευη που δεν υπαρχει απλα πουθενα

John

Η Sony δεν πουλάει αντίθετα απο ότι λένε κάποιοι ακριβώς γιατί οι καταναλωτές είναι γνώστες , πχ. το ZX premium από οθόνη έχει μείνει πολύ πολύ πίσω (IPS είναι φτηνή επιλογή για entry έως mid range το πολύ) , στην κάμερα δεν είναι ούτε στα 20 πρώτα , από σχεδιασμό είναι τραγικό ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάει σε ελάχιστα bezels. Για ποιόν λόγο να το αγοράσει λοιπόν κάποιος; Και 10 συσκευές να πουλήσει στην Ελλάδα και πάλι θαυμα είναι.

KostasB

@John κάνε μία έρευνα έξω για το τι μάρκα αγοράζει ο κόσμος και για ποιο λόγο και θα καταλάβεις αν ο καταναλωτής αγοράζει επειδή είναι γνώστης.
Η πλειοψηφία θα πει ότι θέλει iPhone γιατί απλά είναι iPhone (η κορυφαία μάρκα στον κόσμο και χρησιμοποιεί IPS.. μάλιστα.. πανάκριβα entry και mid range πουλάει αυτή η εταιρεία..). Και επειδή τα “θέλω” πληρώνονται ακριβά οι περισσότεροι θα πούνε μετά θα πάρουμε ένα πιο φθηνό Samsung γιατί επίσης είναι Samsung και το ξέρουν. Δεν θα σου πούνε ούτε ότι έχει iOS ούτε ότι έχει amoled.
Όπως παλαιότερα ο κόσμος ήξερε μόνο την Nokia και την Sony/Ericsson έτσι και τώρα ξέρει μόνο αυτές τις δύο. Χωρίς ιδιαίτερους λόγους. Απλά επειδή τις ξέρουν.
Και επειδή τελευταία τα οικονομικά των πολιτών της χώρας μας έχουν σφίξει, πλέον άρχισε ο κόσμος να μαθαίνει και την Xiaomi γιατί πουλάει αξιόλογες φθηνές συσκευές και την Huawei επειδή έχει αρχίσει να διαφημίζεται περισσότερο πλέον και έχει πολύ καλά, στο σύνολό τους, κινητά.

bezilys

@John μόνο γιαυτό που λες ότι η οθόνη 4Κ HDR είναι το πολύ για midrange καταλαβαίνει κανείς πόσο τυφλός hater είσαι, η οθόνη του xzp βρίσκεται μέσα στις 5 καλύτερες οθόνες στα κινητά και μου λες εσύ για midrange σοβαρολογείς??!ξέρεις πολλά midrange με 4Κ HDR οθόνη έεε?

John

@bezilys
Πες μου που και ποιος αναφέρει ότι η οθόνη του XZ premium είναι στις καλύτερες , πχ. στο cnet το συγκεκριμένο κινητό πήρε κριτική 3.5/5 , στο verge πήρε βαθμολογία 5.5/10 , η οθόνη στην πραγματικότητα λειτουργεί ως FULL HD (παντού το λένε αυτό μου κάνει εντύπωση που δεν το ξέρεις) , μόνο όταν βάλεις video 4Κ δείχνει πραγματικό 4K.
@KostasB
Το καλό iphone το X έχει AMOLED οθόνη και από του χρόνου θα υπάρχουν 2 μοντέλα με AMOLED και ένα φτηνότερο με IPS.

Αρης

To να μαλώνετε για τα κινητά της Sony, είναι σαν να μαλώνετε πάνω από το πτώμα μιας πεθαμένης γιαγιάς. Ούτε η ίδια δεν εκτιμά τα κινητά της. Ούτε η ίδια δεν ασχολείται μαζί τους. Μαζευτείτε, εκτίθεστε

KostasB

@John μέχρι τώρα όλοι εκθείαζαν τις IPS των iPhone για το πόσο καλές οθόνες είναι και πόσο μεγαλύτερη ακρίβεια έχουν στα χρώματα σε σχέση με τις amoled και τώρα ξαφνικά οι amoled είναι οθόνες για high end και οι IPS για κατώτερα;
Δεν λέω ότι το Χ δεν έχει καλή οθόνη αλλά μην λέμε και ότι να ‘ναι. Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Και το τι ΘΑ κάνει η Apple σε ένα χρόνο θα το δούμε.. σε ένα χρόνο. Και σε 5 χρόνια από τώρα μπορεί να βγει μια τεχνολογία οθόνης που να συνδυάζει τα υπέρ των amoled και των IPS μαζί και να έχει μια βελτίωση στην ποιότητα. Τι πάει να πει, ότι οι amoled ξαφνικά εκείνη την χρονιά θα είναι μόνο για τις χαμηλότερες κατηγορίες;
Επίσης, αφού οι IPS είναι για mid range και κάτω, το φθηνό iPhone του χρόνου που θα φοράει τέτοια θα έχει και mid range τιμή; Γιατί δεν βλέπω τα φετινά mid range iPhone να έχουν και αντίστοιχες τιμές.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα..

Agnostos13

@KostasB:
Οι IPS δεν είναι κατώτερες στην απεικόνιση…
Είναι απλά ποιό αποδοτικές σε κατανάλωση ενέργειας αλλά και πιό ακριβές (νέα τεχνολογία)

John

@KostasB
Ποιος είπε ότι “ξαφνικά” οι AMOLED είναι καλύτερες; Κάνε μια αναζήτηση “displaymate best mobile screen” και θα δεις ότι απο την εποχή του Samsung S5 οι καλύτερες οθόνες της αγοράς είναι AMOLED της Samsung. To iphone είχε την καλύτερη IPS , σαν να λέμε πρώτος στο χωρίο ή μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ακόμη και η Apple αναγνώρισε την καλύτερη τεχνολογία και έβαλε στην ναυαρχίδα της AMOLED όπως OLED (της LG) έβαλε και η Google στο Pixel.

bezilys

@John οποίος θέλει να έχει 4Κ παντού μπορεί να το κάνει μην το ξαναλέμε απλώς 4Κ δεν χρειάζεται παντού χρειάζεται μόνο για να δεις κάνα βίντεο, εικόνα. Δεν παύει πάντως να είναι μια από τις καλύτερες οθόνες εκεί έξω όταν βάλει η πολύ αγαπημένη σου samsung 4Κ HDR το ξανά συζητάμε….

John

Καλά ας βγάλει πρώτα η Sony πραγματική 4K που να μην είναι fullHD στην πραγματικότητα γιατί απλά είναι fail σαν εταιρεία και το συζητάμε.

KostasB

@Agnostos13 μάλλον εννοείς amoled και όχι IPS. Και εκεί η διαφορά είναι αρκετή όταν έχουμε ένα μαύρο φόντο αλλά όταν έχουμε λευκό και πολλά χρώματα εκεί μειώνεται η διαφορά.

@John τέτοιου είδους τεστ γενικά δεν με αγγίζουν και πολύ. Τι να την κάνω την πολυβραβευμένη οθόνη όταν υπάρχουν ακόμα προβλήματα. Το θέμα είναι στην πράξη τι γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις να δεις το καινούργιο Galaxy S μια βδομάδα αφού φτάσει στα καταστήματα και να βλέπεις καμμένες οθόνες. Βλέπεις προβλήματα με τις OLED της LG.
Γι’αυτό λέω ότι και οι δύο τεχνολογίες έχουν και θετικά και αρνητικά. Σίγουρα η OLED τεχνολογία είναι καλύτερη αλλά πρέπει να βελτιωθεί και άλλο.
Η δική μου ένσταση όσον αφορά τις IPS είναι ότι δεν μπορείς να τις αποκαλείς κατάλληλες για χαμηλότερες κατηγορίες. Δεν είναι όλες το ίδιο. Όπως και οι amoled δεν είναι όλες το ίδιο.

Agnostos13

@KostasB:
Για τίς IPS λέω οτί δεν είναι κατώτερες σε απεικόνιση από τις AMOLED. Αν εξαιρέσεις το μαύρο όπως λες κατα τα άλλα είναι παραπλήσιες (ασχέτως αν η Samsung τις έχει ρυθμισμένες σε full κορεσμό και ψαρώνουν κάποιοι).

Gvirginia

Προσωπικά προτιμώ να έχω μία 4Κ οθόνη για εκεί που χρειάζεται, παρά να έχω 4Κ και κάποιες εφαρμογές να μην την υποστηρίζουν, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι κυάλια για να δω.
Έτσι και αλλιώς αλλάζει στο μέλλον με ένα software update, αν κάποιος δε το κάνει μόνος του.

Εγώ θα αφήσω τον παρακάτω σύνδεσμο, κάτι που στάνταρ η πλειοψηφία των μη tech-savvy χρηστών δε γνωρίζει:

https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s8-s8-plus-display-full-hd-760536/

Άλλη fail εταιρεία…

ΥΓ: Η Apple επέλεξε OLED για το επετειακό γιατί έπεσε το κόστος κατασκευής τους. Επίσης, πλέον, η γραμμή παραγωγής μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες και των δύο μεγάλων εταιρειών Samsung / Apple.
Κακά τα ψέματα πάντως, αν η Apple δε δώσει δυνατότητα μαύρου UI, θα χαντακώσει την OLED του X.

bezilys

@John μια χαρά πραγματική 4Κ οθόνη είναι σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και ψεύτικη θα στο ξανά πώς για τελευταία φορά οποίος θέλει να έχει μόνιμα 4Κ μόνιμα υπάρχουν site που σου εξηγούν πως να το φτιάξεις αλλά το έχουμε πει πως άμα το κινητό έχει 4Κ μονίμως θα πέσει πολύ η αυτονομία της μπαταρίας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.