Από 749 ευρώ έως και 1499 ευρώ η τιμή των νέων Samsung Galaxy S10;

Τιμή Samsung Galaxy S10, Από 749 ευρώ έως και 1499 ευρώ η τιμή των νέων Samsung Galaxy S10;

Πόσο θα κοστίζουν τα νέα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e. Τι τιμή θα έχουν τα νέα μοντέλα που αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα σε δύο εβδομάδες στο Λονδίνο; Από 749 ευρώ έως και 1499 ευρώ είναι (μάλλον) η απάντηση.

Οι παραπάνω τιμές προκύπτουν από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το πόσο θα κοστίζουν τα νέα Galaxy S10 στην Ολλανδία και αν επιβεβαιωθούν θα είναι η πρώτη φορά που Samsung smartphone θα αγγίξει τα 1499 ευρώ.

Στις τιμές Ολλανδίας να βάλουμε και ένα κατοστάρικο πάνω για Ελλάδα;

Samsung Galaxy S10e (6GB/128GB) τιμή 749 ευρώ
Χρώματα: Canary Yellow, Prism Black, Green, White, το Blue αργότερα

Samsung Galaxy S10 (6GB/128GB) τιμή 899 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, White, Blue

Samsung Galaxy S10 (8GB/512GB) τιμή 1149 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, Pearl White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (6GB/128GB) τιμή 999 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (8GB/512GB) τιμή 1249 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, Pearl White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (12GB/1TB) τιμή 1499 ευρώ
Χρώματα: Ceramic Black, Ceramic White

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Samsung s10+ 8gb/512 θέλετε να πείτε 1249€

Flagship killer

Μια χαρά είμαι με το 9+
Πάμε για 11…

manosz

Να τα έχετε να τα κοιτάτε..Όπως κ τα Αλλά της ίδιας τιμής..με τα μισά λεφτά παίρνεις μια χαρά κινητό για τουλάχιστον 2 χρόνια..

Flagship killer

Δε τα κοιτάμε μόνο φίλε… τα δουλεύουμε κιόλας…. να έχουμε και στη τσέπη μας….
Μάλλον εσύ τα κοιτάς…. αλλά δεν….

ΚώσταςD.

Λεφτά υπάρχουν το μόνο σίγουρο!!! 😂😂😂😂 Να τα έπαιρναν και οι εργαζόμενοι και όχι οι μέτοχοι θα έλεγα οκζ ας είχε και 2000 η ακριβή έκδοση όπως και στα iphone το ίδιο. Αλλά δεν… Τώρα αυτό με την κάμερα μεσα στην οθόνη δεν μου αρέσει αλλά πρέπει να το δω και από κοντά… Κυρίως στο κατά πόσο θα “βολεύει” στο μάτι… Κατά τα άλλα με βάση την πάνω φωτό φαίνονται πολύ όμορφα smartphones!!!

Αλέξανδρος

Τι λε ρε…

Nickolas

Αν τελικά ισχύουν αυτές οι τιμές και παρουσιαστούν αυτά τα μοντέλα, Ελλάδα προβλέπω το S10e να ανεβαίνει στα 900 κατοστάρικα όσο δηλαδή και το iPhone XR.
Μου φαίνεται πάντως το έχουν παρακάνει οι εταιρείες, με ναυαρχίδες που δεν είναι ναυαρχίδες, βάζουν ότι τιμές τους κατέβει και κοστολογούν ακόμη και τα κινητά με τα πετσοκομένα χαρακτηριστικά όσο και έναν ισχυρό υπολογιστή.
Και τουλάχιστον η Apple βρίσκει και τα κάνει, δεν υπάρχει κάποιος άλλος με το λειτουργικό της και όσοι είναι “μαντρωμένοι” στο οικοσύστημά της δύσκολα θα φύγουν (αν και από φέτος ξεκίνησε μια κάποια πτώση), οι κατασκευαστές Android κινητών όμως πρέπει να προσέξουν περισσότερο γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

John Real

Εγω περιμενω για φετος το Pocophone F2 , την ναυαρχιδα της Redmi και το Honor Play 2. Η αγορα κινητου στα 1000 ευρω ειναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ (οπως λεει και το γνωστο καναλι στο ιντερνετ).

ΚώσταςD.

@John Real γιατί και αυτοί τι είναι;;;;; 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ερχεται λουτζα κυπριακή και για τη Samsung …. εδω εφαγε χαστουκι η βασίλισσα των προβατων με τις αστειες τιμες που ζητησε…

be happy

Μακάρι η Huawei να υπερκοστολογήσει το καλύτερο της κινητό πιο πάνω από κάθε άλλο κινητό της αγοράς γιατί η Αμερική με τον Donald που είναι σαν τον Goofy είναι σε χαμένο έδαφος που σταμάτησε τις εμπορικές σχέσεις με τους φίλους μας. Γιατί αξίζουν τα κινητά της Huawei όσο κανένα άλλο Smartphone.

Giannis

Μόνο 749€; Παιδιά κρατήστε μου 2-3 τεμάχια ευκαιρία είναι σε τέτοια τιμή

Πέρα από την πλάκα το ποσό αυτό είναι αστείο. Το “lite” μοντέλο να ξεκινάει σε τιμή τέτοια; Αν είναι έτσι για να δώσεις πχ 300€ πως θα το πεις το Smartphone “lite²”;

Όσο για την τιμή του “Premium” που πρέπει να δώσεις τόσα λεφτά είναι γελοίο. Εμένα και να μου περίσσευαν δε θα τα έδινα. Υπάρχουν ρε παιδιά και κάποια όρια

Κρίμα για αυτούς γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.