Meizu Zero: Το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης


Ο ανώτατος αντιπρόεδρος της Meizu, Li Nan, αποκάλυψε σε ζωντανή μετάδοση από την Κίνα το Meizu Zero, το πρώτο smartphone χωρίς καμία υποδοχή. Το πρώτο παγκόσμιο μη-πορώδες smartphone διαθέτει ενιαίο κεραμικό σώμα χωρίς φυσικά κουμπιά ή θύρες.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Super mCharge, η οποία κάνει δυνατή την φόρτιση του κινητού στα 18W ασύρματα. Προς στιγμήν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μέγεθος της μπαταρίας, ωστόσο ο Li Nan είπε ότι η εταιρεία δούλευε στην συγκεκριμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης εδώ και 2 χρόνια, και πως το Super mCharge φορτίζει το ίδιο γρήγορα μία μπαταρία με την αντίστοιχη ενσύρματη τεχνολογία των 18W.
Meizu Zero, Meizu Zero: Το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης
Το Meizu Zero διαθέτει μία νέα τεχνολογία ήχου μέσω της οθόνης που ονομάζεται mSound 2.0 και επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου μέσω της οθόνης της συσκευής. Έτσι η συσκευή δεν χρειάζεται κάποιο ηχείο, και σύμφωνα με τον Li Nan ένα από τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας mSound 2.0 είναι ότι οι χρήστες μπορούν να μιλάνε στο τηλέφωνο ακόμη και αν κρατάνε το κινητό τους ανάποδα.
Το Meizu Zero έχει μια καμπύλη OLED οθόνη στις 5,99 ίντσες, με ενσωματωμένο οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε γενικές γραμμές η συσκευή είναι ιδιαίτερα λεπτή και πολύ ελαφριά.
Meizu Zero, Meizu Zero: Το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης
Επίσης, αντί για φυσική κάρτα SIM το Meizu Zero έχει eSIM, και αντί για κουμπιά έντασης και ενεργοποίησης έχει πάνελ αφής, που όταν τα πιέζονται προσομοιώνουν την αίσθηση των φυσικών κουμπιών χάρη στην απτική ανάδραση, ακριβώς όπως τα home button των Samsung Galaxy S8/S9.
Meizu Zero, Meizu Zero: Το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης
Το Meizu Zero έχει λάβει πιστοποίηση IP68 και μπορεί να μείνει βυθισμένη στο νερό για 2 ώρες και 30 λεπτά. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με bluetooth 5.0 και οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν σε αυτή ασύρματα ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας.
Meizu Zero, Meizu Zero: Το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης
Στο εσωτερικό του Meizu Zero θα βρούμε τον Snapdragon 845. Σε επίπεδο καμερών, το Meizu Zero στο πίσω μέρος έχει μία Sony IMX380 12MP και μία Sony IMX350 20MP και η selfie κάμερα του είναι στα 20MP.
Meizu Zero, Meizu Zero: Το πρώτο smartphone χωρίς κουμπιά, ηχεία, υποδοχή κάρτας sim και θύρα φόρτισης
Η Meizu δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Meizu Zero, ωστόσο έκανε γνωστό ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε άσπρο και μαύρο χρώμα.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

ακραιο κινητο κριμα που δεν εχουμε esim ακομα στην Ελλαδα

Γιώργος

aggelos η cosmote έχει esim. Ένας φίλος μου έχει το Xs max και έχει βάλει esim

Kourkoubas

Γιώργο είσαι σίγουρος ? Γιατί σύμφωνα με αυτό το link – τα ίδια μου είπαν και στο κατάστημα Cosmote που πήγα πριν μια εβδομάδα – δεν υποστηρίζεται ακόμα η esim των iphone από την Cosmote
https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html

Flagship killer

Χωρίς το ένα,χωρίς, το άλλο ,και πάλι μπεζελς…οκ! Ότι πείτε

Giorgosgek

Αφαιρούν που αφαιρούν ολοι, η meizu το κανει σωστα, ισως ειναι ο δρομος . Με ωραιο design και χωρις notch. Που τα βλεπουν τα bezels οι αλλοι…δεν ξερω

Spirios1992

Μικρόφωνο που εχει;;

VrOmiAriDeS

Υπαρχει και το vivo APEX 2019 χωρις θυρες και ειναι και bezel less

Mkop

Αυτο ειναι σαν το vivo apex που δεν εχει ηχεια, θυρες και κουμπια. Αλλα το vivo apex εχει snapdragon 855 , ειναι allscreen και εχει μεχρι και 12GB RAM.

JL

kourkoubas ισχύει κανονικότατα,έχω βάλει esim σε iPhone XS Max.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.