Αποκαλύφθηκε η τιμή του Meizu Note 9 πριν το επίσημο launch

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πληροφορίες για το επερχόμενο Meizu Note 9. Το τηλέφωνο αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 6 Μαρτίου, λίγο πριν όμως την αποκάλυψη του το φως της δημοσιότητας είδε και η τιμή. Το smartphone της Meizu σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα διαθέτει τον Snapdragon 675, 4GB μνήμης RAM με 64GB αποθηκευτικό χώρο ή 6GB RAM με 64GB αποθηκευτικό. Υπάρχουν φήμες σύμφωνα με τις οποίες θα κυκλοφορήσει και έκδοση των 6/128GB.

Όσον αναφορά την εμφάνιση της συσκευής, αναμένεται να υπάρχει διπλή διάταξη κάμερας στο πίσω μέρος και fingerprint scanner στην ίδια πλευρά του τηλεφώνου όπως συνηθίσαμε και σε άλλα smartphone όπως η σειρά Pixel της Google. Το USB Type-C θα αναλάβει την φόρτιση του τηλεφώνου ενώ δυναμικό παρών δίνει και το headphone jack.

Στα της τιμής τώρα, σύμφωνα με πηγές το φθηνότερο μοντέλο με τα 4GB της μνήμης RAM και τα 64GB του αποθηκευτικού θα κοστίζει $253, ενώ η βελτιωμένη έκδοση με τα 6/64GB θα αγγίξει τα $283.

Τα παραπάνω στοιχεία φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί και αναμένουμε την αποκάλυψη του τηλεφώνου σε δύο ημέρες όπου θα μάθουμε αν υπάρχει και έκδοση με 6/128GB σε μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο αντίστοιχα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.