Αποκαλύφθηκε το Galaxy A04e, το φθηνότερο -μάλλον- Α04 μέχρι σήμερα

galaxy a04e, Αποκαλύφθηκε το Galaxy A04e, το φθηνότερο -μάλλον- Α04 μέχρι σήμερα

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A04e, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το Galaxy A04 που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, ούτε με το Galaxy A04s που έγινε επίσημο τον Σεπτέμβριο.

Το Galaxy A04e έρχεται με οθόνη αφής 6,5″ HD + PLS LCD, πίσω κάμερα 13 MP με αισθητήρα βάθους 2 MP δίπλα του, λήψη selfie 5 MP, ανώνυμο SoC με οκταπύρηνο CPU (φημολογείται ότι είναι το MediaTek Helio G35), 3 ή 4 GB μνήμης RAM, 32/64 / 128 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, υποστήριξη LTE (όχι 5G εδώ), μόνο Wi-Fi 2,4 GHz (χωρίς band 5 GHz άρα χωρίς Wi-Fi 5 ή 6) και Μπαταρία 5.000 mAh.

Τρέχει Android 12 με One UI Core 4.1, την έκδοση του skin της Samsung για συσκευές χαμηλού επιπέδου. Αν και η Samsung δεν το ξεκαθαρίζει, πιθανότατα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πλαστικό. Οι χρωματικές επιλογές στις οποίες είναι διαθέσιμο είναι μαύρο, γαλάζιο και χάλκινο.

Σε σύγκριση με το A04, το A04e έχει μια κύρια κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης και μικρότερη μνήμης RAM. Ακόμα, έχει οθόνη χαμηλότερου ρυθμού ανανέωσης (60 Hz έναντι 90 Hz), κύρια κάμερα χαμηλότερης ανάλυσης, μία λιγότερη κάμερα (χωρίς λήψη macro) και ίσως διαφορετικό chipset. Κατά τα άλλα, οι τρεις συσκευές είναι σχεδόν ίδιες.

Το A04e φαίνεται πως θα είναι το lowest end της τριάδας, άρα μάλλον θα καταλήξει να είναι και το φθηνότερο. Περιμένουμε από τη Samsung να αποκαλύψει πληροφορίες τιμολόγησης ή διαθεσιμότητας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.