Αποκαλύψεις για την οθόνη του Lenovo Legion 2 Pro

, Αποκαλύψεις για την οθόνη του Lenovo Legion 2 Pro

Τα στοιχεία της οθόνης του Lenovo Legion 2 Pro αποκαλύπτονται και δείχνουν ότι θα αποτελεί χάρμα οφθαλμών για τον mobile gamer. Δεν αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου gaming smartphone.

Εστιάζοντας στην οθόνη, το Lenovo Legion 2 Pro εκτιμάται ότι θα μεταφέρει πιο ψηλά την gaming εμπειρία σε σχέση με το Lenovo Legion Pro που καλείται να αντικαταστήσει. Η οθόνη του Lenovo Legion 2 Pro θα έχει διαγώνιο 6.92 ιντσών, με τη συχνότητα λειτουργίας της να είναι στα 144 Hz. Την ευθύνη κατασκευής της οθόνης αυτής θα έχει η Samsung Display.

Χωρίς να μας δίνει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, η Lenovo τονίζει ότι η οθόνη του νέου gaming smartphone θα έχει την πιο γρήγορη ταχύτητα ανανέωσης εικόνας που έχουμε δει σε gaming smartphone, οπότε εδώ περιμένουμε 3.8 ms απόκρισης, που αποτελούν μία πολύ καλή επίδοση για κινητό.

Στο θέμα της απόκρισης, η Lenovo σημειώνει ότι η ευαισθησία της οθόνης θα είναι δεδομένη, ενώ δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην απόκριση της συσκευής σε απαιτητικά παιχνίδια από άποψη γραφικών.

Ωραίες, λοιπόν, οι υποσχέσεις της Lenovo, μένει να δούμε και το τελικό προϊόν.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.