Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

, Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

, Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

Νιώθετε συχνά απογοητευμένος από τη μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή μιας και δεν διαρκεί αρκετά, ειδικά όταν είστε έξω χωρίς φορτιστή και αντιμετωπίζετε επείγουσες εργασίες. Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows 11, υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αποκλείστε την ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο
Ορισμένες εφαρμογές στον υπολογιστή σας εκτελούνται στο παρασκήνιο και λειτουργούν ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πάντα να λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές, ειδικά όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και πρέπει να γλυτώσετε ενέργεια.

Μειώστε το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σας
Ο ρυθμός ανανέωσης είναι πόσο συχνά ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη ανά δευτερόλεπτο.Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο πιο ομαλή είναι η “δράση” στην οθόνη. Για την μπαταρία σας, υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης σημαίνει επίσης περισσότερη ισχύ. Εάν δεν χρειάζεστε υψηλό ρυθμό ανανέωσης, μπορείτε να τον μειώσετε για να εξοικονομήσετε μπαταρία.

Θέλετε να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα Windows 11, με τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις Godeal24 να έχουν ξεκινήσει, όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε Windows 11 με 15,14€ αλλά και περισσότερα hot προϊόντα της Microsoft με έκπτωση έως και 62%!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.