Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

, Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

, Αποκτήστε Windows από 7.24€ και έως 62% έκπτωση σε δημοφιλές λογισμικό

Νιώθετε συχνά απογοητευμένος από τη μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή μιας και δεν διαρκεί αρκετά, ειδικά όταν είστε έξω χωρίς φορτιστή και αντιμετωπίζετε επείγουσες εργασίες. Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows 11, υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αποκλείστε την ανανέωση των εφαρμογών στο παρασκήνιο
Ορισμένες εφαρμογές στον υπολογιστή σας εκτελούνται στο παρασκήνιο και λειτουργούν ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται πάντα να λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές, ειδικά όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και πρέπει να γλυτώσετε ενέργεια.

Μειώστε το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σας
Ο ρυθμός ανανέωσης είναι πόσο συχνά ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη ανά δευτερόλεπτο.Όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης, τόσο πιο ομαλή είναι η “δράση” στην οθόνη. Για την μπαταρία σας, υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης σημαίνει επίσης περισσότερη ισχύ. Εάν δεν χρειάζεστε υψηλό ρυθμό ανανέωσης, μπορείτε να τον μειώσετε για να εξοικονομήσετε μπαταρία.

Θέλετε να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα Windows 11, με τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις Godeal24 να έχουν ξεκινήσει, όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε Windows 11 με 15,14€ αλλά και περισσότερα hot προϊόντα της Microsoft με έκπτωση έως και 62%!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.