Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S

Το τελευταίο διάστημα η Apple φαίνεται να βρίσκεται αντιμέτωπη με παράπονα χρηστών για διάφορα προβλήματα και δυσλειτουργίες στα iPhones. Μετά το touch disease στο iPhone 6 και τα προβλήματα μπαταρίας σε μια συγκεκριμένη παρτίδα μοντέλων iPhone 6S (η μπαταρία μηδενίζεται ξαφνικά όταν φτάνει στο 30%), ένα νέο ζήτημα έχει κάνει την εμφάνιση του μέσα από τα Support Community forums της εταιρείας.

Σύμφωνα με κατόχους iPhone 7, 6S και 5S, η built-in εφαρμογή για πραγματοποίηση κλήσεων (phone app) δεν λειτουργεί, καθιστώντας αδύνατη την κυριότερη λειτουργία των συσκευών. Το πρόβλημα επεκτείνεται και στην περίπτωση που κάποιος άλλος τηλεφωνήσει στους χρήστες, αφού ακόμα και τότε είναι αδύνατη η επικοινωνία. Η πλειοψηφία των καταγγελιών υποστηρίζει πως το πρόβλημα εμφανίστηκε με τον ερχομό του iOS 10 και κυρίως με την έκδοση 10.1.1.

Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S, Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S

Παρά τις προσπάθειες επίλυσης του ζητήματος με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, οι συσκευές εξακολουθούσαν να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν και να δεχθούν κλήσεις. Μπορεί στο μέλλον το πρόβλημα να εμφανιστεί και στα iPhone 6 / 6 Plus, αλλά μέχρι στιγμής μοιάζουν ως τα μόνα άθικτα μοντέλα, αρκετά εκ των οποίων βέβαια ταλαιπωρούν τους χρήστες τους με το Touch Disease.

Προς το παρόν η Apple δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το πρόβλημα. Πιθανόν να το λύσει με το iOS 10.2 (που βρίσκεται σε στάδιο Beta για developers και όσους είναι μέλη του προγράμματος public beta) και να μην προβεί σε ανακοινώσεις ή περαιτέρω αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως η νέα αυτή δυσλειτουργία εμφανίζεται σε αρκετές συσκευές, πράγμα που σημαίνει πως θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις από τον κατασκευαστή.

Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S, Πρόβλημα με πάγωμα του phone app σε iPhone 7, 6S και 5S

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

79 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Πολλά προβλήματα ρε παιδιά τώρα τελευταία η Apple
Έχει χάσει την μπάλα μάλλον
Ευτυχώς εγώ ούτε ενα πρόβλημα δεν έχω τέτοιο στο 6s μου

mitsaras

Έχει κινέζικα τηλέφωνα πλέον που δεν κάνουν τα τέτοια προβλήματα

Paul

Γιαυτό φαίνεται αργούν να μας δώσουν την επόμενη ενημέρωση .Τα μαζεύουν όλα τα θέματα

GS

Η λύση είναι μια. Μπλε και θάλασσα. Πάρτε ένα κινέζικο και καθαρίσατε.

Tasos Spanos

Τι κόλλημα έχετε ρε παιδιά με την Apple έλεος δηλαδή.
Άλλη δουλειά δεν έχετε; Ασχολείστε όλοι με το τι θα πάρουμε εμείς
Κρατήστε εσείς τα κινέζικα να τα χαίρεστε να μας λείπουν εμάς
Χαρείτε εσείς τους κινέζικους 8 πυρήνες και τα κινέζικα megapixel και ψάξτε καμία καλή rom με σωστή ελληνική μετάφραση αλλιως με τα λεφτά που γλυτωσατε λίγα ιδιαίτερα για κινέζικη γλώσσα θα σας χρειαστούν για να βρείτε κάτι στις ρυθμίσεις της συσκευής

Chris_g92

Τασουλη μάντεψε μας έρχεται με official με ελληνικά και με security patches και με τα όλα του. Α και μάντεψε τα τσιμπάμε και με 150 ευρώ. Α και μάντεψε δεν έχουμε κόμπλεξ να κυκλοφορούμε έξω με κινέζικα. Αααα και μάντεψε δεν έχουμε ούτε θέμα ας ανοίγεις και 1 sec πιο γρήγορα την κάθε εφαρμογή. Αυτά από εμένα καλή σου ημέρα σου στέλνω με ελληνικά από το xiaomi μου!!!

GS

Τάσο οι Snapdragon και οι Mediatek είναι κινέζικοι πυρήνες? Μάλλον δεν είσαι πολύ διαβασμένος.Επίσης οι κάμερες στις πιο brand name μάρκες είναι Samsung Sony Leica (για τα Huawei).Σε σχέση με τις μέτριες φωτογραφίες στου iphone.Τουλάχιστον τα κινέζικα δεν κλείνουν στο 30% μπαταρίας ούτε παθαίνουν κοκομπλοκο με τις αποδοχές κλήσεων ή μες άλλα τέτοια προβλήματα που ξεφτιλίζουν το όνομα της Apple και μόνο.Ούτε προβλήματα με ROM υπάρχουν.

GS

Βασικά λάθος οι Mediatek είναι Κινέζοι πράγματι.

manosz

@chris_g92 τι του λες του παιδιού; μήλο να’ναι κ ότι να’ναι…

Apostolis kalamata

@Tasos Spanos με καλυψες 100% αλλα ετσι ειναι κραζεις – θαυμαζεις αστε εμα με τα iphonia και παρτε εσεις τα τουρμπατα τα δεκαπυρηνα με τρεις κομπρεσορες πριν το τελευταιο καζανακι , ελευθεροι αγορα εχουμε οτι θελουμε παιρνουμε , αλλα με το παραμικρο βρισκεται την ευκαιρια να κραξετε αυτο δειχνει κομπλεξ , δε πειραζει οτι θελετε κραχτε αλλα στο βαθος θαυμαζεται παρα πολυ ……

Apostolis kalamata

Και κατι αλλο αααα και μαντεψε αν μπορουσατε θα κυκλοφορουσατε στανταρ με iphonia αν σα δινιταν η ευκαιρια να το παρετε αυτα

Γιώργος Κ.

Εγώ ακόμη δεν είχα χρόνο να πάω το ipad 4 mini μου στο κατάστημα που μου κάνει τερτίπια με την μπαταρία (δείχνει λάθος ένδειξη-πέφτει απότομα από το πουθενά) και μαθαίνω για νέα θέματα στο ios. Μακάρι με το 10.2 να λυθούν άπαντα

shadgr

Ποζεράδες της δεκάρας.. Μάθε εσύ πρώτα τί δυνατότητες ενσωματώνει ένα xiaomi mi max των 235 ευρώ και έλα πες μου τί κάνει ο τενεκές σου…

thanasis

ειχε και η συζηγος παρομοια θεματα. πηγαμε βονταφον και μας εδωσαν αλλη σιμ.

ελπιζω να τα φτιαξουν γιατι προβληματα σε τετοιο επιπεδο ειναι ακρως εκνευριστικα!

αλλα νταξει, ενα ΟΣ για τοσες συσκευες κατι θα παει λαθος αλλα ας βαλουν τους καλοπληρωμενους προγραμματιστες να τα βρισκουν και οχι ο λαος..

Tasos Spanos

Μην λέμε συνέχεια τα ίδια.
Περιμένετε πότε θα βγει ένα θέμα για το iPhone να μπείτε να κραξετε
Μπείτε σε forum γι α κινέζικα κινητά να πείτε τον πόνο σας
Δεν βοηθάτε με αυτά που λέτε εδώ μέσα
Τα κόμπλεξ σας εδώ τα βγάζετε;
Κανένας από τότε χρήστες iPhone δεν μπαίνει σε θέματα για άλλα τηλέφωνα και να κατηγοραει

Και όταν ξεκίνησα εγώ με το Android 1.5 με το HTC magic κάποιοι εδώ μέσα είχαν ακόμα Nokia 3310 γι αυτό δεν με πείθουν αυτά που λέτε. Είμαι αρκετά γνωστής πολλών πραγμάτων και διαλέγω για πρώτη συσκευή να έχω iPhone.
Για δεύτερη έχω HTC One M7

Τα κινέζικα δεν είναι κακά απλά δεν μ αρέσουν. Και για την κάμερα Leica στα Huawei μπείτε να διαβάσετε λίγο και μην ορκιζεστε ότι είναι Leica γιατί μόνο υπογραφή έχει βάλει η Leica τίποτα μα τίποτα άλλο

NikosAr

Κανένα πρόβλημα με 7 plus και επίσης έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία 3 ημέρες σε κανονική λειτουργία ( χωρίς παιχνίδια )

Γιώργος Κ.

Τάσο μην τα παραλες. Όχι και κανένας, μην είστε απόλυτοι σε κάποια πράγματα. Στο φιάσκο του note 7 σχολίασαν άπαντες(και δικαίως) . Και μάλιστα η μεγαλύτερη μερίδα των iosers, έαν μπορώ να το πω έτσι.
Κι είναι λογικό γιατί Apple και Samsung είναι από τους μεγαλύτερους κολοσσούς και συνεπώς κρίνονται περισσότερο για τα προϊόντα τους από τους Κινέζους που τωρα ανέρχονται στην αγορά και ζητούν μέρος της πίτας.
Να πω ότι το ίδιο έγινε και με το Ρ9 που έλεγε ότι η κάμερα είναι από τη Leica αλλά τελικά έχει μόνο υπογραφή της Leica. Και μιλάμε για Κινέζο κατασκευαστή.

Αναργυρος

Έχω το iphone 6s από τότε που βγήκε ούτε ένα πρόβλημα δεν μου χει βγάλει εκτός από κάποια bug που λύνονταν κάθε τόσο με update.Το μόνο θέμα που αντιμετωπισα ήταν με το 4G που κάποιες φορές έμπαινα σε κτήρια έδειχνε Ε και μετά μόλις έβγαινα δεν επανερχόταν.Αλλα μετά από το ios 9.2 αν θυμάμαι καλά έφτιαξε και δε μ το ξανά παθε ποτε ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα.Τωρα οι υπόλοιποι που γράφετε ότι να ναι καταλάβετε ένα πράγμα.Σε όλες τις εταιρίες και τα brands υπάρχουν προβλήματα και ελαττωματικές παρτίδες όποτε μη κάνετε σαν παιδάκια δημοτικού.

bill

εσεις που σχολιαζετε παραπανω που το παιζετε εχω ιφονε ειμαι λεφτας, εσεις δν μπορειτε να τα αγορασετε κ ετσι να φανταστω ειστε τα ιδια 5χρονα που εχετε ιφονε κ κανετε αναπαντητες?
πρωφανος!!!
κ εμεις που εχουμε κινεζικα τουλαχιστον το ξερουμε δεν εχουμε καμια αυταπατη οτι εχουμε κτ τρομερο
ολοι ξερουν τι τενεκες ειναι το ιφονε εκτος απο σας..
ααα κ οταν ευκαιρισετε να μ διαβασει ενας τι γραφει απο πισω το τενεκεδακι σας!!!
πουλαω γκλαμουρια με την κινεζια που εχει ενα μηλο απο πισω
μπραβο οχιιιιιι μπραβοοοοο
αα κ επισης ΝικοςΑρ 3 μερες δν σ βασταει η μπαταρια αμα το χεις κλειστο οχι αμα το δουλευεις!!!!

KnightRider

Γενικά ρε παιδιά είναι τρομερά απαράδεχτο για κινητό των 700€ με μεγάλο brand name να έχει τέτοιου είδους προβλήματα. Υποτίθεται δίνεις τόσα λεφτά για να πάρεις κάτι καλό !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙ.Δε τα δέχομαι αυτά!! Και καλώ τους πιστούς μας οπαδούς να κλείσουν τα αυτιά τους και υπνωτισμένοι από την λάμψη της apple, να παραγγείλουν άμεσα μακμπουκ, ρολοι, 7+ και φυσικά το επετειακό άλμπουμ. Και κάτι να είναι αλήθεια όμως, μη δίνετε σημασία..
Έρχεται σε 9 μήνες το εκπληκτικό . μοναδικό γυάλινο ,(χωρίς κουμπί παρακαλώ) επετειακό iPhone
και χαλάλι το 1000κι για την βασική έκδοση. Δε το συζητώ ! must have!!

Ιωάννης jb

Προσπαθούν απεγνωσμένα οι ανταγωνιστές να δείξουν προβληματικό το iphone στο κοινό..
Ξανά μαζεύτηκαν οι μόνιμοι μπατιριδες οχι μονο στη τσεπη.. να κραξουν το μήλο…
Τίποτα άλλο καλύτερο δεν έχετε να κάνετε??

james

Εσεις που λετε οτι αν μπορουσαμε θα κυκλοφορουσαμε ολοι με iphone, δευτερα γυμνασιου πηγαινετε; Γιατι οποιος ενηλικας το θελει, αν δεν εχει τα μετρητα διαθεσιμα, το βαζει με δοσεις στην πιστωτικη και το παιρνει οποια μερα του καπνισει. Αλλα μαλλον πολλοι δεν το θελουμε

Στο θεμα του αρθρου, ειναι πολυ σπαστικο αυτο που συμβαινει. Το ειχα παθει και γω το 2011 που ειχα βαλει custom rom σε ενα huawei ideos x5 που ειχα και τους συμπονω τους κακομοιρους τους χρηστες. Ελπιζω να λυθει γρηγορα να μπορουν να κανουν και καμια κληση

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πες τα @Ιωάννη jb !! έτσι!! Παντού haters ρε φίλε!! Δε μπορούν να το αποκτήσουν και ψευτοβολεύονται με κάτι νέξους, κάτι Χουβει των 300 ευρώ, κάτι s7. Κατιμάδες!!!
Ελπίζω να αναβάθμισες στο 7 έτσι? Μην είσαι σαν κάτι άλλους που υπερασπίζονται την apple μόνο στα λόγια!! Έμπρακτα!! Τώρα μας χρειάζεται όλους η θεά!!

Αλεξ

Το ακούσαμε κι’αυτό τενεκές το iPhone μάλιστα
Άντε τώρα στον Κωτσόβολο και στα media να τα δείτε από κοντά και να σας τρέξουν τα σάλια μόνο που θα τα πιάσετε..Γιατί για να τα αγοράσετε δύσκολο..Επίσης αν ξέρατε τι δυνατότητες έχει ένα iPhone θα κάνατε όλοι τουμπεκί..Μόνο όσοι ξέρουν από τεχνολογίας μπορούν να το εκτιμήσουν!!

Billys

Ελα ρε παιδια τωρα κοφ’τε λιγο. Αν δεν ειχατε κομπλεξ οι κινεζαδες απεναντι στα iphone δε θα μπαινατε στον κοπο να σχολιασετε. Νταξει υπαρχουν και τα hyundai , υπαρχουν και τα mercedes. Τα iphones ειναι τα καλυτερα αυτη τη στιγμη εκει εξω σε ολους τους τομεις και τελος. Αν δεν σας κανουν δε μας νοιαζει κιολας. Με το να γραφετε σχολια για το ποσο καλυτερο θεωρειτε στο μυαλο σας το Ζενκ-φου απο το iPhone δεν κανει το κινητο σας καλυτερο.
Στο θεμα μας τωρα , αντιμετωπιζα αυτο το παγωμα στο iphone 5 στο ios 8 κ σε καποιες εκδοσεις του 9 ορισμενες φορες. Με το 6s και το 7 δεν εχω κανενα τετοιο θεμα μεχρι στιγμης.

anergos13

Και ενας φιλος με Zerphone τα ιδια θεματα…

james

@Billys ελα ρε συ… αντιμετωπισες παγωμα με το καλυτερο, το mercedes των κινητων; Αποκλειεται

vasilispas

Γατακια των iphones και των android….δουλεψτε βρε ενα BLACKBERRY PASSPORT με os 10και ελατε να μιλησουμε για ποιοτητα κινητων κ λειτουργικου…απο εναν πρωην χρηστη iphonr,android ο οποιος μολις δουλεψε το passport δεν ξαναπιασε αλλο κινητο εκτος απο BB 10

Ιωάννης jb

James.. Άρα είναι φθηνό ε?? Άμα είναι τόσο εύκολο να το αγοράσουν!!
Άρα οι υπόλοιποι που υποστηρίζουν ότι είναι πανάκριβο κ άλλα τέτοια είναι βλακες!!

Μάγκα μου με συγχωρείς αλλά είσαι τελείως λάθος

james

@Ιωάννης jb τοσο ευκολο ειναι για οποιον το θελει. Αυτο δεν το κανει φθηνο, αλλα μπορει να το βαλεις και 36 δοσεις των 25 ευρω αν θελεις και δε φαινεται πουθενα. Μη μπερδευεσαι, το οτι ειναι ακριβο, δε σημαινει οτι ειναι και δυσκολο να το παρει καποιος.

John

@Billys
Φιλικά στο λέω κανένα κινητό δεν πρόκειται να σε κάνει καλύτερο στα μάτια των άλλων , ειδικά το iphone που συνήθως το έχουν άσχετα με την τεχνολογία άτομα γιατί αν ήξεραν θα αγόραζαν κάτι άλλο καλύτερο. ΥΓ. Οι Mercedes δεν φτιάχνονται στην Κίνα απο την HonHai.

Gagarin

Νοκια 3310 ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου…δεν κολλάει ποτέ κ μπαταρία σκυλί 6 μέρες κ μιλάω νον-στοπ!!!
Όλα τα άλλα μόνο προβλήματα!!!
Δίπλα από το Νοκια κόλλησα κ μια φωτογραφική Sony rx-100 II προκαλώ όποιον θέλει μια κόντρα στις φωτογραφίες…
Η μεγαλύτερη τέχνη των εταιριών κινητών δεν είναι ούτε τα mp, ούτε οι πυρήνες αλλά ούτε και το λειτουργικό σύστημα…είναι ότι κατάφεραν να έχουν οπαδούς για κάτι που τους πληρώνεις!!!! Δλδ πληρώνω κάποιον για να προστατεύω κ να υποστηρίζω το προϊόν του…όχι πείτε υπάρχει πιο εξελιγμένη τεχνολογία από αυτή;

Chris_BMW

Για όλους εμάς τους κατόχους- Apple συσκευών – ξέρουμε .. Θα μας το λύσει η Apple εντός το πολυ 3 ημερών με update .. Για όλους τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν τι ειναι αυτό και γιατι πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ !!!!! 😂😂😂😂😂

A. 78

Επειδή διάβασα ότι είναι καλύτερο σε όλα εκεί έξω; Το iPhone είναι καλύτερο μόνο στο AnTuTu που μετράει single core. Σε τι είναι καλύτερο από το s7 edge πχ; Μπαταρία; καμερα; οθόνη; specs; τιμή; Η από το mate8 πχ

bezilys

Ανεπίτρεπτα πράγματα για κινητά στα τόσα λεφτά που είναι…

james

@Chris_BMW για ρωτα και κανεναν επαγγελματια που θα μεινει εστω και τρεις ημερες χωρις να μπορει να κανει και να δεχτει κλησεις να σου πει και αυτος τη γνωμη του…

james

@A. 78 ανοιγει τα παιχνιδια πιο γρηγορα :p

Chris_BMW

James@ Τηλέφωνο μπορούνε να περνούμε σε ΟΛΟΥΣ σπο όλες τις συσκευές με ίδιο Apple ID απο MacBook iPad αλλα τι σας λέω τωρα που να τα ξέρετε εσείς αυτά… Τωρα για όποιον ειναι δεν έχει κάποιο άλλο προϊόν της Apple κ ειναι τοοοσο άτυχος κ έχει το δικό του πρόβλημα ε τι να κάνουμε .Συμβαινουν κ στις καλύτερες οικογένειες… Απλα εμένα θα μου το λύση η ίδια εταιρεία σε χρόνο DT ενω εσυ σε αντίστοιχο πρόβλημα παιδευόμουν …

Nikos

Τι κομπλεξικοι ειστε ολοι ρε; Τυφλοιιι ειστε; Μολις δειτε μια μ@@@α στο iphone να τρεξετε να το υπερσπιστειτε; Για τα sony δεν λεγαμε για την υπερθερμανση στο 4k; Για τη samsung δεν λεμε για το note 7; Για τα lg δεν λεγαμε για το reboot; Για το lag στο touchwize; Σας θιξαμε την εταιρια ρε κατουρηστε και λιγο… Απλα δεν παραδεχεστε τιποτα για το iphone… Με κλειστα ματια το περνετε το κινητο… Με σπασμενη οθονη να σας το δινουν παλι 900 ευρω θα το παρετε… Να παραδεχεστε να προβληματα δεν ειναι κακο…

Λευτερης

Ειμαι κατοχος Galaxy S7 edge. Το αγορασα την πρωτη μερα διαθεσης του στην Ελλαδα στα 820 ευρω. Το κινητο, ειδικα με android 7, ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Ειναι ταχυτερο και απο το ολοκαίνουριο iPhone 7 plus, εχει ΠΟΛΥ καλυτερη οθονη, καλυτερη καμερα και ενα πιο πληρες και ελευθερο λειτουργικο. Υπαρχουν συγκριτικα βιντεο μετα την αναβαθμιση, για οσους δεν πιστευουν τα γραφόμενά μου. Οτι και να ειναι ομως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ 820 ΕΥΡΩ που πληρωσα. Ειδικα οταν υπαρχουν στην αγορα κινητα οπως oneplus, xiaomi,huawei κτλ με τα μισα χρηματα και αντιστοιχη εμπειρία χρησης. Δεν καταλαβαινωγιατι οι κατοχοι iPhone, το μονο που εχουν να πουν ειναι το ποσο κοστιζει η συσκευη τους. Κοστιζει πολλα και δεν τα αξιζει κιολας. Δεν ειναι κακο να το παραδεχτειτε και δεν ειναι κακο να κατακρινετε την apple που σας πουλησε ενα προιον χιλια ευρω και εχει σοβαρα προβληματα. Δε θα σας στοιχιωσει το φαντασμα του Jobs. . Αλλα μαλλον ειναι προφανης ο λογος που αγορασατε το κινητο γι αυτο επικαλειστε συνεχως την τιμη του.

Blats

Κρίμα για την Apple……ολο προβλήματα διαβάζω και γενικά ακούω από κατοχους των iPhones!! Μια φίλη μου πήρε το 7 και για κάποιο λόγο δεν μπορει να κανει και να δέχεται κλήσεις…..!!της είπαν οτι 17 του μηνός θα βγει καινούριο update που θα τα διορθώνει σχεδόν όλα!

james

@Chris_BMW καλα, αμα εισαι σπιτι παιρνεις και απο το σταθερο, δεν τρεχει κατι. Αλλα αμα εισαι ατυχος και βγαινεις απο το σπιτι καμια φορα χωρις το μακμπουκ στην τσεπη δε σου φταιει κανενας. Τι λες ρε ανθρωπε; Συνελθε λιγο.

Aggelos M.

κατοχος iPhone 7..μου συμβαινει και μενα! εκανα restore αλλα τιποτα! ενω εχω φουλ σημα..παιρνω τηλεφωνο και δεν ακουγεται καθολου ο αλλος..και καμια φορα δεν μου ερχονται κλησεις..τι να πω..η 10.1.1 φταει για ολα!! πιστευω εγω…

Chris_g92

Το κακο ειναι οτι οταν δινεις 800+ ευρω παιδια και παρολο αυτα τσουζονται καποιοι που θα κραξουμε για bugs ε μετα τα θελει ο μην πω ποιος. Αν σας αρεσουν τα bugs οκ παω πασο. Κανεις δεν ειπε οτι τα i-phone δεν ειναι καλα. Μια χαρα ειναι αλλα ειναι πανακριβα ρε παιδια αντικειμενικα να το δει κανεις. Μονο για το ψωνιο θα δωσεις τοσα λεφτα δεν εχουν να σου προσφερουν τιποτα το ουσιωσες σε σχεση με πολυ φτηνοτερες συσκευες. Αυτη ειναι η αποψη μου και οσο υπαρχουν λογικες σαν των funboys τοσο η apple και η καθε apple θα ανεβαζει 100 ευρω καθε χρονο τις συσκευες τους!!!

Chris_BMW

James @ Προσπαθείς ανεπιτυχώς να μας βγάλεις τρελούς .. Δεν γίνεται φίλε μου .Σου ξαναλέω λοιπόν οτι έχω κ το Mac κ το I pad τα οποία ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΥΧΟΣ υπό προϋποθέσεις να με εξυπηρετήσουν .Σε αντίθεση με εσένα που αν σου συμβεί δεν μπορείς να κανεις τίποτα ουτε στο σπίτι ουτε στο γραφείο .Τωρα κάτι ατάκες του τύπου στο σπίτι υπάρχει το σταθερό κ το Mac book στην τσέπη ειναι να χαμε να λέγαμε.Ασχοληθειτε εκει με τη μάρκα που επιλέξατε κ σας κάνει κ αφήστε μας εμάς να “παλεύουμε ” με τα I phone …

petros

Κορόιδα!!! πάτε και περνετε iPhone και edge, αντι να πάρετε oppo, elephone, coolpad, Gionee, και το ελληνικό zerphone με 100 ευρώ σας πιάνουν κορόιδα

Chris_BMW

Α 78 @ Λοιπόν έχουμε κ λέμε : Πολυ Καλύτερο επεξεργαστή κάρτες γραφικών κτλ με οτι αυτό συνεπάγεται ,πολυ καλύτερες ταχύτητες write- read , Καλύτερα ηχεία ,καλύτερη αδιαβροχοποιηση,καλύτερη μεταπωλητική αξία ,πολυ καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις ,καλύτερη μπροστά κάμερα ,Δυνατότητα εγγραφής 4Κ μεχρι εξαντλήσεως της μνήμης ,καλύτερη εμπειρία gaming , και οπως λέει κ ο φίλος μου ο James ανοίγει τα παιχνίδια πιο γρήγορα! Σου φτάνουν αυτά; Αν βαλεις κ τη μοναδικότητα του iOS στην εξίσωση μπορείς να καταλάβεις γιατι κοστολογείται τόσο . Χωρίς να είμαι υπέρ αυτού

dimitris

κραζετε την μηλοεταιρια αλλα το 4ς παταει κατω αρκετα ανδροιδ για την εποχη του συν το οτι αναβαθμιστηκε μεχρι ιοσ 9.3.5 σχεδον το τελευταιο λογισμικο αλλα δεν μπορουσε αλλο το κακομοιρο ειναι μοντελο του 2011!!ενω κατι σαμυ s5 εχουν akoma lollipop…δεν λεω ακριβα σε τιμες τα iphone και οποιος δεν ξερει απο τεχνολογια θα το παρει μονο το τελευταιο iphone για μαγκια και επιδειξη ομως ειναι και αξιοπιστα τηλεφωνα,αντεχουν στο χρονο….μη μου λετε για κινεζικα τα οποια περα απο την huawei,xiaomi και one plus(δεν θυμαμαι αν ειναι κινεζικη η one plus) τα αλλα αστα βραστα με επισης πολλα προβληματα καμενα pixel κλπ ασε που σπανε σαν κρακερακια!!οποτε μην κραζετε και τοσο για ενα οχι και τοσο τρομερο προβλημα…διοτι προβλημα ηταν με την samsung που ζητησε να επιστραφουν και απεσυρε ολη την σειρα των Νοτε οχι αυτο που ειναι σε μερικα τηλεφωνα!!!

James

@Chris_BMW λες εσύ ο,τι σου κατέβει και εγώ φταιω μετά; Είπα κάτι λάθος; χαλάρωσε λίγο

(Σε μία τέτοια περιπτωση στο δικό μου, το θέμα λύνεται σε ώρες, γιατί όλες οι βασικές εφαρμογές του λειτουργικού είναι στο play store. Έχει τύχει να γίνει προβληματικό update και σε δύο ώρες ήρθε διορθωτικό).

Sint

Που υπερέχει; Ανοίγει τα παιχνίδια 1 sec πιο γρήγορα, ανοίγει τα παιχνίδια πιο γρήγορα και ανοίγει πιο γρήγορα τα παιχνίδια.Τα αλλά δεν έχουν καμμια σημασία.

KnightRider

Aπορώ πραγματικά πως είναι δυνατόν να υπερασπίζετε την Apple με αυτά που κάνει ???
Καταλαβαίνετε ότι δίνετε ένα σωρό λεφτά και υπάρχουν προβλήματα της πλάκας ???
Από την στιγμή που υποστηρίζετε τόσο πολύ την Apple και δίνετε ένα σωρό λεφτά σε αυτούς τότε και η Apple θα έπρεπε να βοηθήσει πολύ περισσότερο σε εσάς τους καταναλωτές ώστε να μην έχετε προβλήματα αλλά ισχύει δυστυχώς το αντίθετο !!!

Η Αpple υποτίθεται είναι μια από τις μεγάλες και καλύτερες εταιρίες οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρξουν προβλήματα από την στιγμή που εσείς δίνετε τόσα πολλά λεφτά.

Γουγλης

Σιγά το πρόβλημα, αφού 9 στους 10 χρήστες iPhone στην Ελλάδα δεν έχουν κάρτα ούτε για αναπάντητες, πόσο μάλλον να κάνουν κλήσεις.

KnightRider

@Γουγλης

Δεν μπορούν ούτε να δεχθούν κλήσεις – είναι σαν να μην έχεις κινητό τώρα και αν σου συμβεί κάτι τότε δεν μπορεί κανείς να σε πάρει τηλέφωνο

Ιωάννης jb

KnightRider.. Να κάνει κάτι που δεν είναι σωστό να κραξουμε!!!!
Εδώ μπαινετε όλοι οι άσχετοι κ κραζετε ο καθένας για το μακρύ του κ το κοντό του!!!
Πιθανότατα είναι ένα bug που αν υπάρχει σε μεγάλο βαθμό θα διορθωθεί με ένα update!!!
Ανάλογα προβλήματα έχουν υπάρξει σε χιλιάδες άλλες συσκευές!!!
Εδώ οι άλλοι πήραν φωτιά το καλοκαίρι κ ακόμα μπαινετε κ μιλάτε κολλημένα funboys??
Είστε τραγικοί πάρτε το χαμπαρι…

Nio

Μεγάλη τρέλα οι αιφονακηδες…
Χαχαχαχαχαχα γελάω όταν μιλάνε για τα προβλήματα των άλλων και υπερηφανευονται δήθεν για το λογισμικό και για τα γρήγορα και σωστά Update….
5 συσκευές όλες κι όλες και η ευρορουφήχτρα μάνα Apple έχει βάλει μόνο δύο ανθρώπους να δουλεύουν στα updates…
Ελπίζω μόνο μην πεθαίνει κανένας και χρειαστεί να πάρετε κάνα τηλέφωνο και έχετε όλοι αιφον…… Αχαχαχαχαχαχαχαχ
Καλύτερα αγοράστε κάνα βότσαλο.

KnightRider

@Ιωάννης jb

Ενώ αυτό που κάνει η Apple με κάθε updates να υπάρχουν προβλήματα και bugs δεν πρέπει να το κράξετε ??
Για τα Android είναι δικαιολογημένα τα bugs γιατί είναι ένα λειτουργικό το οποίο μπαίνει σε χιλιάδες διαφορετικές συσκευές με διαφορετικά chips ενώ της Apple με τα iPhones έχουν δικό τους λειτουργικό και έχει κάπου όλο κι όλο ~10 iPhones και δεν γίνεται να έχει προβλήματα απ’την στιγμή που το iPhone φοράει μόνο το λειτουργικό της Apple

Nio

Και μην ξανα ακούσω για mercedes. Ντροπιαζετε την μάρκα μου.
Η πιο σωστή παρομοιωση είναι ότι έχετε την “luis Vuitton” των κινητών….
Χαχαχα…

Ιωάννης jb

Μέσα στο κεφάλι σου άχυρα έχεις??
Τι να κραξουμε??
Τους πληρωμένους που βγαίνουν κ ισχυρίζονται ότι κολλάει??
Ή τους άσχετους χρήστες που δε ξέρουν που πάν τα 4 κ το έχουν πάρει μόνο για το μήλο??
Όταν βγεί κ παραδεχτεί το υποτιθέμενο πρόβλημα η apple την κραζουμε!!!
Αλλά σε λογικά πλαίσια!!!
Όχι του τύπου..
Πρόβατα όσοι τις τα δίνουν κ άλλα τέτοια

dimitris

ιωαννης jb εισαι οτι πιο σωστο εχω διαβασει..αλλα μια φιλικη συμβουλη αστους δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη, ειναι κολλημενοι στις αποψεις τουσ χασιμο χρονου να τουσ εξηγεις..

KnightRider

Δεν ειναι υποτιθεμενα προβληματα αυτα αλλιως δεν θα εβγαιναν ειδήσεις και η Apple δεν θα καθοταν να ανακοινωσει να φτιαξει αυτο το bug.
Εξαλλου και μερικοι χρηστες εδω εχουν iphone και αντιμετωπιζουν διαφορα προβληματα

Vasilist

Μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα του Αγίου Νικολάου , οι μισοί δεν πήραν ευχές καθώς οι φίλοι τους με iPhone δεν μπόρεσαν να κάνουν την κλήση.

Makis

Εγω με 5s και έκδοση 10.1.1 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Dimitris

Αλήθεια όσοι σχολιάζουν αρνητικά για iPhone απλά δεν έχουν ιδέα από κινητά είναι παιδάκια τα καλητερα κινητά στον κόσμο θα είναι πάντα τα iPhone τα ποιο σταθερά και τα ποιο Μουράτα κινητά κάτοχος iPhone se 64gb και sumsung s4 root 7.1 Nougat σαν δεύτερο κινητό

PappaPizzas

Αχουουου οι ασχετοσυνη των περισσοτερων εδω πραγματικα αποτρεπει καθε προσπαθεια συζητησης. Ενταξει μην παρετε iphone,παρτε ο,τι θελετε, αλλα μην μας πρηζετε ολους εμας που παιρνουμε iphone επειδη ξερουμε τι θελουμε και τι ζηταμε. Παρτε και 20 πυρινες και βαλτε πανω και ψησταρια. ΔΕΝ μας νοιαζει! Με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτα αγοραζουμε ο,τι μας αρεσει! Και ΝΑΙ ειναι καλυτερο το iphone απ’ ο,τι κυκλοφορει εκει εξω. Και σε ταχυτητα και σε καμερα και σε οθονη και με ολα τα reviews να το επιβεβαιωνουν. Κλειστε τα ματια σας και τα αυτια σας και πειστε τον εαυτο σας πως κανατε την καλυτερη αγορα με το χαβαϊ που πηρατε. Αλλα ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ στην ηρεμιας μας! Κουραζετε!

Chris_g92

Αυτή τη παπατζα με τους πολλούς πυρήνες κόψτε την. Τα high end Android και το iPhone 7 δουλεύουν με 2 cluster των 2 πυρήνων. Αντέ άσχετοι και έχετε μείνει όλοι και i phonakides και androidakides εμένα είναι πιο γρήγορο έχει και καλή κάμερα έχει και esp και Turbo και 18 άρα ζάντα. Οι νέοι καγκουρες!!!

Vasilist

@makis και ούτε πρόκειτε να το δεις το bug υπάρχει αλλά είναι σπάνιο και ίσως σχετίζεται και με συγκεκριμένες ρυθμίσεις η app που εσύ δεν έχεις.
Απλά πέφτει πολύ τρολάρισμα και γέλιο από τους φαν του κάθε μετώπου.

Παπαροκας tiamat

Τα iphone είναι τα πιο εξελιγμένα κινητά. Εχουν την πιο εξελιγμένη μνήμη 16γιγα, δε κολλάνε και δεν πιάνουν ιούς.
(Αληθινή απάντηση που έλαβα)

Ρεεεε είστε για λυπηση οι iphoneαδες

Νικος ζ

Δεν μπορώ να βλέπω μεροκαματιάρηδες έλληνες στην ηλικία μου στα 27 και να παίρνουν 200 και 300 ευρώ μισθο και να μου χουν iphone 7. Θα τρελαθουμε τελείως εκτός αν τα δίνει ο μπαμπάς ή μαμά ή γιαγιά ο παππούς και τα αγοράζουν. Εσείς που έχετε χρήματα καλά κάνετε και τα παίρνετε άλλοι γιατί σας βολευει στην δουλειά σας επαγγελματικα και άλλοι γτ τα χετε και κάνετε γουστα. Όχι όμως ο άλλος με 200 ευρώ μισθό να μην έχει κάρτα μονάδες στον αριθμό του και να έχει iphone. Όλα έχουν ενα όριο. Όλα όμως. Φάτε και τέταρτο μνημόνιο τώρα να μην έχετε τα βασικά στο σπίτι σας και ελάτε τωρς πάρτε iphone για μοστρα. Αυτά από μένα είμαι 27 χρόνων. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία μάγκες!!

Χρήστος

με iPhone 7 και iOS 10.1.1 κανένα πρόβλημα.
Haters will hate..

Παναγιώτης

Μάθατε την Apple λόγο Steve. Πλέον αυτός πέθανε.,μαζι του και η Apple. Τώρα οι ποιο πολύ εδώ μέσα που έχουν στην κατοχή τους συσκευές Apple (που στα επόμενα χρόνια θα την κάνουν περα). κράζουν τους υπόλοιπους και το αντίστροφο. Επίσης θέλουν να μας δείξουν τον πλούτο τους. (έχω Apple έχω λεφτά). Αδερφέ όσα Apple και να έχεις αυτό δεν μας λέει κάτι. Όσα λεφτά και να εχε θ επίσης δεν μας λέει κάτι. Άνθρωπος σωστός μπορείς να γίνεις; Τώρα θέλω να μου πούνε αυτοί που έχουν στην κατοχή τους, iPhone 7τι το καλύτερο έχει από άλλα κινητά; αυτό το ερώτημα θα ήταν εύκολο να απαντηθεί στο 2007 που Βγήκε το iPhone. Τότε δεν υπήρχε ανταγωνισμός έπαιζε μπάλα σε άδειο γήπεδο.. Εγώ προσωπικά μετά το iPhone 5 που ήταν και το τελευταίο μου προϊόν της Apple δεν παίζει να πάρω ξανά κάτι άλλο. Παρόλο που έχω και Samsung Galaxy s7 edge πρόσφατα απέκτησα το oneplus 3 μακράν το καλύτερο κινητό που είχα ως τώρα.. Η APPLE ΠΛΈΟΝ ΠΕΘΑΝΕ…..

KnightRider

@Παπαροκας tiamat

Δεν είναι εξελιγμένα κινητά τα iPhone γιατί έχουν πολλά μειονεκτήματα και περιορίζουν πολύ τον χρήστη..
Εγώ με Android μπορώ να κάνω πράγματα τα οποία το iPhone δεν κάνει:

– USB OTG = μπορώ να συνδέσω κάρτα ήχου USB για HighRes ήχο και ηχογράφηση πχ κιθάρα ή Webcamera ή τηλεχειριστήριο ή ποντίκι κλπ
– Εγγραφή βίντεο Stereo (με την χρήση 2 μικροφώνων)
– Διαχείριση αρχείων και φακέλων και τα στέλνω με bluetooth ή Wifi
– Πολυκάναλη επεξεργασία ήχου και εγγραφή (αν έχω κάρτα ήχου με 4 εισόδους και πάνω)
– Διαμορφώνω όπως θέλω εγώ το Home Screen
– Mπορώ να στέλνω και να λαμβάνω ότι αρχεία θέλω πχ στο Skype
– Μπορώ να βάλω εφαρμογή Torrent να κατεβάζω αρχεία κανονικά στο κινητό
– Υπάρχουν emulators πχ για να παίζω PSP παιχνίδια με upscale στα γραφικά-πολύγωνα
– Πολλές free εφαρμογές με functions ενώ της Apple τα περισσότερα τα πληρώνεις

Ιωάννης jb

Παναγιωτη έχει μία τεράστια διαφορά!!!
Διπλάσια χρόνια υποστήριξη!!!!
Η apple δίνει 4, όλοι οι υπόλοιποι δίνουν το πολύ 2 χρόνια!!!
Είναι μία τεράστια διαφορά που αμέσως αναιρεί όλα τα λεγόμενα σου!!!
Δεν έχω iphone αλλά άσχετος από τεχνολογία δεν είμαι για να βγαίνω να κραζω κ μάλιστα με επιχειρήματα 7χρονου παιδιού!!!
Μπορώ να καθισω να γράφω παραγράφους για τα υπέρ του που το καθιστούν κορυφαία συσκευή, αλλά κ για τα κατά του που με κάνουν να μην το θέλω…

John

Αυτή η Apple πολλά προβλήματα έχει τελευταία , ήδη μιλούσαμε για πολύ υπερτιμημένα κινητά απο πριν , πλέον θεωρώ ότι είναι πετάμενα λεφτά και επίσημα.

KnightRider

Ναι ωραία υποστήριξη με δήθεν 2 χρόνια εγγύηση αλλά θέλει γενικά κυνηγητό όλο το πράγμα γιατί είναι απαράδεχτοι και θέλουν μόνο τα λεφτά και για το 6S να πληρώνει ο καταναλωτής για το κατασκευαστικό λάθος της οθόνης + που με κάθε update υπάρχουν προβλήματα και αχρηστεύονται παλιότερα iPhone + που στο iPhone 7 δεν καλύπτει εγγύηση από νερό αφού είναι δήθεν αδιάβροχο

solar

Ειναι κορυφαιο οτι υπαρχουν ατομα στα σχολια που κραζουν τους υπολοιπους γιατι πιθανον δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν iphone! Ο ορισμος της παρακμης και της ξεφτιλας. Να ντεπεσαι να πεις οτι δεν εχεις μα δωσεις ενα 1000αρικο για να κινητο. Ειδικα ο @ΑΝΔΡΕΑΣ καταντησε εμετικος με το σχολιο του.

KnightRider

Αφού τους έχει θεούς την Apple – ακόμα και να βγάλει κινητό χωρίς οθόνη θα το θεωρήσει τέλειο

PappaPizzas

Το οτι πηρες το σχολιο του ΑΝΔΡΕΑΣ στα σοβαρα με ξεπερασε! Τελικα οντως ειμαστε ο πιο ανοητος λαος

mk

Δηλαδή για να καταλάβω κάτι. Μπάινει κάποιος στο gsm arena και διαβάζει τα specs του iPhone. Για ποιο λόγο, και ενώ έχουμε 2017, να συνεχίσει να διαβάζει τα specs κάτω από την ανάλυση της οθόνης?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.