Apple: Ξεπέρασε τις 1 δισ iOS συσκευές

Παράλληλα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας (Q1 2015), τα οποία ανήλθαν σε ποσοστά πλέον των προσδοκομένων και άγγιξαν για πρώτη φορά τα 18 δισ δολάρια σε καθαρά κέρδη, ο CEO της Apple, Tim Cook, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία, ήδη από το Νοέμβριο του 2014, έχει κυκλοφορήσει περισσότερες από 1 δις iOS συσκευές.

Ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς ότι το iOS αποτελεί αποκλειστικό προϊόν της Apple και “τρέχει” μόνο σε συσκευές της.

Για την ιστορία, το αντίπαλο δέος, η Google, είχε προβεί σε αντίστοιχη ανακοίνωση ενεργοποίησης 1 δις συσκευών Android το Σεπτέμβριο του 2013, πλην όμως η σύγκριση δεν μπορεί να είναι ακριβής αφού το Android “τρέχει” σε μεγαλύτερη γκάμα συσκευών οι οποίες παράγονται από πλειάδα διαφορετικών εταιρειών.

Apple 1 δισ. iOS συσκευές, Apple: Ξεπέρασε τις 1 δισ iOS συσκευές

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Μήπως είναι 18 δισ.$ ?

Κώστας Βλαχάκης

nikmour, Λεφτά υπάρχουν! Ναι, 18 δισ. είναι. Διορθώθηκε, ευχαριστώ 🙂

Χριστόδουλος-Πρόβατο

1 δις συσκευές συνολικά και 75εκ iphone στο τέταρτο τρίμηνο !!! Καλά όλα αυτά με 1gb ram και τα μισά specs απ όλους τους ανταγωνιστές της ;;; Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στα πρόβατα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κάθε άσχετου μέσα σε αυτή την τεχνολογική κοινότητα . . .

Χρισόδουλε, σε παρακαλώ μην προκαλούμε με τέτοια σχόλια και εκφράσεις. Δηλαδή τι περιμένεις να σου απαντήσει τώρα κάποιος, ότι έχεις δίκιο? Aν πάει να γίνει μπάχαλο, θα αναγκαστώ να σβήσω όλα τα προκλητικά σχόλια. Διαβάτε τους Όρους Χρήσης.

Tom

Κωστα δικιο εχεις αλλα να συγκρατουνται αντιστοιχα και με τον ιδιο τροπο και τα ατομα απο την απεναντι πλευρα που κραζουν ακαταπαυστα και προσβαλλουν κιολας χωρις βεβαια κανενα κοστος μεσα απο την οθονη και το πληκτρολογιο. Με ολο τον σεβασμο παντα.

tech21man

Προβατο γατακι, η apple ηδη ανακοινωσε αυξηση μνημης, γιατι αραγε.

Το μεγαλυτερο ατου της φιρμας ειναι το desirability, ευκολα το θες ευκολα το πουλας οταν δε σου κανει, απο εκει και επειτα καθενας στο εργο του…

Γιώργος Κ.

Δυστυχώς μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ , καθώς έχω ένα ipad mini που ακόμη και με 8.1.3 (πλέον) κολλάει όπως ένα Datsun μέσα σε λάσπες. Fix this επιτέλους να πούμε!

Χριστόδουλος-Πρόβατο

Ζητώ συγνώμη Κώστα αν φάνηκα εριστικός αλλά και εγώ δεν δέχομε σαν άνθρωπος που ασχολήτε με τα τεχνολογικά που διαθέτο iphone και ipad από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν να με κρίνει σαν πρόβατο για τις αγορές μου ο κάθε κολλημένος ανταγωνίστριας εταιρίας που επέλεξε για τον εαυτό του αυτό που επιθυμούσε . Οπότε σωστή η παρατήρηση σου προς τα εμένα αλλά το ίδιο να συμβεί και σε αυτούς που έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους λες και τους ζητήσαμε να πληρώσουν αυτά που επιλέγουμε να διαθέτουμε για πάρτη μας !!! Θες samsung φίλε θες LG θες android γενικά τράβα πάρτο μη μας πρήζεται ότι εσεις ξερετε να ψωνίζεται και μεις είμαστε άσχετοι ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.