Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

6.5 inch iphone, Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

Αν δεν σας αρέσει η εγκοπή που έχει τοποθετήσει φέτος η Apple στην επάνω πλευρά της οθόνης του iPhone X, και περιμένετε να αλλάξει αυτό του χρόνου, σύμφωνα με την ιαπωνική Nomura, περιμένετε άδικα.

Αναφέρεται ότι όλες οι εκδόσεις του iPhone που θα λανσάρει η Apple του χρόνου θα έχουν την συγκεκριμένη εγκοπή στην οθόνη.

6.5 inch iphone, Apple: Ετοιμάζει 6.5″ iPhone και όλα τα μοντέλα θα έχουν εγκοπή στην οθόνη;

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ένα από τα μοντέλα θα ενσωματώνει οθόνη edge-to-edge LCD, αντί για OLED panel, που θα έχουν τα άλλα δυο iPhones του 2018. Η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει μεσαίας κατηγορίας χαρακτηριστικά και τιμή από 650 έως 900 δολάρια. Στην πλάτη θα έχει μονή κάμερα και δεν θα έχει Force Touch.

Τα υπόλοιπα δυο iPhones θα έρθουν με οθόνη OLED. Το ένα θα είναι στις 5.8 ίντσες και θα θεωρηθεί η συνέχεια του iPhone X. Το άλλο, ανεβαίνει στις 6.5 ίντσες και θα έχει dual SIM cards.

Αναφέρεται ότι το πιο οικονομικό iPhone θα κατασκευαστεί από την Pegatron και μάλλον τον Wriston. Τα δυο πιο ακριβά μοντέλα ανατίθενται στην Foxconn.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

dual sim λογικά μόνο για την αγορά της Κίνας.

το σεμεδάκι είναι θέμα γούστου και συνήθειας… θα δείξει πως θα το αποδεχτεί ο κόσμος και στα υπόλοιπα “στάνταρ” μοντέλα της εταιρείας!!! 😉

Chris966

Αυτή την τραγική εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, που τόσα προβλήματα έχει δημιουργήσει καλά θα κάνουν να την αφαιρέσουν! Δεν είναι μόνο ότι έχουν ”κρυφτεί” πολλές πληροφορίες από το κινητό, αλλά είναι και θέμα αισθητικής.
Σε διαφορετική περίπτωση, μιά χαρά είναι και το 6, και μιά χαρά (κυρίως) είναι και android ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΕΣ με τα μισά λεφτά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.