Η Apple αλλάζει προμηθευτή για «υψηλής ποιότητας» μπροστινή κάμερα iPhone 14;

iphone 14, Η Apple αλλάζει προμηθευτή για «υψηλής ποιότητας» μπροστινή κάμερα iPhone 14;

Το iPhone 14 θα διαθέτει μια πιο ακριβή «high-end» μπροστινή κάμερα με αυτόματη εστίαση, η οποία για πρώτη φορά θα είναι εν μέρει κατασκευασμένη στη Νότια Κορέα. Αυτό αναφέρει το ΕΤ News, καθώς η Apple φέρεται να επέλεξε την LG Innotek αντί του υποψηφίου από την Κίνα, για την κατασκευή της μπροστινής κάμερας από κοινού με την ιαπωνική Sharp.

Οι φήμες λένε ότι η Apple σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στην LG του χρόνου για το iPhone 15, αλλά ο χαρακτηρισμός της μπροστινής κάμερας ως στοιχείο “υψηλής ποιότητας” την ανάγκασε να επισπεύσει τις διαδικασίες. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως δεν έχει εμπιστοσύνη στους Κινέζους προμηθευτές. Από ότι ακούγεται, μάλιστα, η νέα μπροστινή κάμερα λέγεται ότι κοστίζει σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από τις αντίστοιχες σε προηγούμενα μοντέλα iPhone.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo έχει δηλώσει ότι η μπροστινή κάμερα του iPhone 14 θα υποστηρίζει την αυτόματη εστίαση για πρώτη φορά. Ο Kuo προέβλεψε χαρακτηριστικά ότι και τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 14 θα διαθέτουν αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα με αυτόματη εστίαση και ευρύτερο διάφραγμα ƒ/1.9.

Η LG Innotek λέγεται ότι ετοιμάζεται τώρα για μαζική παραγωγή της μπροστινής κάμερας του iPhone 14 πριν από την κυκλοφορία της συσκευής τον Σεπτέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

Apple ότι καλύτερο πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.