Apple: Αξιολογεί τις οθόνες OLED του iPhone 14 πριν τη μαζική παραγωγή

iphone 14, Apple: Αξιολογεί τις οθόνες OLED του iPhone 14 πριν τη μαζική παραγωγή

Σύμφωνα με το The Elec, η Apple αξιολογεί τις οθόνες OLED για το iPhone 14 αυτή την εβδομάδα πριν από τη μαζική παραγωγή. Τα συγκεκριμένα πάνελ οθόνης OLED λέγεται πως προορίζονται για το τυπικό μοντέλο iPhone 14, 6,1″, με τη μαζική παραγωγή να αναμένεται εντός Ιουλίου ή Αυγούστου.

Αυτές οι οθόνες προέρχονται από την εταιρεία κατασκευής οθονών ΒΟΕ, η οποία ήρθε σε ρήξη με την Apple, όταν ο τεχνολογικός κολοσσός διαπίστωσε πως έχει προχωρήσει σε σχεδιαστικές αλλαγές χωρίς έγκριση. Αφού στελέχη της ΒΟΕ επισκέφθηκαν το Κουπερτίνο για να λύσουν το πρόβλημα, τα πάνελ OLED εγκρίθηκαν για άλλη μια φορά, κυρίως επειδή η παρουσία τους στην αλυσίδα εφοδιασμού πιέζει τη Samsung Display και την LG Display να είναι πιο ανταγωνιστικές και να μειώσουν τις τιμές.

Το ζήτημα αυτό, ωστόσο, πιθανότατα θα περιορίσει τον αριθμό των οθονών που παραγγέλνει η Apple από την BOE σε περίπου πέντε εκατομμύρια. Η έγκριση από την εταιρεία αναμένεται να έρθει μέχρι το τέλος Ιουνίου, ωστόσο οι φήμες θέλουν την ΒΟΕ να είναι εβδομάδες πίσω από τη Samsung και την LG. Παρά τις καθυστερήσεις με τους κατασκευαστές στην Κίνα, η σειρά iPhone 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά το φθινόπωρο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.