Apple: Θα δέχεται και σπασμένα iPhone στο πρόγραμμα ανταλλαγής

Η Apple έχει δείξει πόσο πολύ θέλει οι χρήστες της να αναβαθμίζονται και να αγοράζουν τα νέα μοντέλα του iPhone που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Ήδη από το 2013 διαθέτει το trade-in program, όπου οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων ανταλλάσσουν το παλιό κινητό με νέο, έχοντας κάποιο όφελος.

Τον περασμένο Απρίλιο η Apple επέκτεινε το πρόγραμμα και για Android χρήστες, έτσι ώστε όσοι έχουν κάποιο Samsung, LG, HTC, Sony κλπ., να μπορούν να το ανταλλάξουν και να πάνε σε iPhone.

Η βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα ανταλλαγής είναι να έχεις το κινητό σε πολύ καλή κατάσταση. Σύμφωνα όμως με τις νέες πληροφορίες η Apple θα ξεκινήσει να δέχεται και ανταλλαγές με iPhone που έχουν πάθει κάποια ζημιά. Το 9to5Mac αναφέρει ότι θα δέχεται κινητά με σπασμένες οθόνες, χαλασμένα κουμπιά και κάμερες.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής θα ισχύει μόνο για iPhone 5s, iPhone 6 και iPhone 6 Plus και όχι για όσους έχουν παλαιότερα μοντέλα. Για ένα ελαττωματικό iPhone 5s η Apple θα δίνει πίστωση 50 δολ., για το iPhone 6 και iPhone 6 Plus, 200 και 250 δολ., αντίστοιχα. Αναφέρεται ότι το νέο trade-in πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα (λογικά μόνο στις ΗΠΑ για αρχή τουλάχιστον).

Να πούμε ότι η Apple για το επόμενο τρίμηνο προβλέπει την πρώτη πτώση στην ιστορία του iPhone, οπότε φαίνεται πως κάνει κάποιες κινήσεις για να ανεβάσει όσο μπορεί τις πωλήσεις.

Τέλος, η Apple θα ξεκινήσει να διαθέτει και προστατευτικά οθονών στα καταστήματά της σε συνεργασία με την Belkin (υποθέτουμε και άλλους).

broken iphone trade in, Apple: Θα δέχεται και σπασμένα iPhone στο πρόγραμμα ανταλλαγής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

πολυ σωστη κινηση μπραβο!

Giannis

Τα επόμενα ανακατασκευασμενα iPhone που θα πουλάει το πλ………ο;!!!

kordim

Υπαρχει τετοια δυνατοτητα στην Ελλαδα?

γιωργος

Το πουλάς σε ιδιωτη τα διπλα απ οσα σου δινουν αυτοι οι κλεφτες!!

teris

Και ποιος ιδιώτης αγοράζει π.χ κατεστραμμένα κινητά

teris

Και ποιος ιδιώτης αγοράζει π.χ. κατεστραμμένα κινητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.