Οι φημολογούμενες οθόνες της Apple “τραντάζουν” τη Samsung

Apple οθόνες Samsung, Οι φημολογούμενες οθόνες της Apple “τραντάζουν” τη Samsung

Οι φήμες που θέλουν την Apple να κατασκευάζει τις δικές της οθόνες ήταν αρκετές για να ταρακουνήσουν τις μετοχές των προμηθευτών της, ανάμεσα στις οποίες και η Samsung Electronics, η οποία ως γνωστόν παρέχει τις οθόνες του iPhone.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται ανώνυμες πηγές ανέφερε ότι η Apple παράγει περιορισμένες μονάδες οθονών για δοκιμαστικούς σκοπούς, σε μια μονάδα κοντά στην έδρα της στην Καλιφόρνια.

Βάσει των πληροφοριών, η Apple επενδύει στην ανάπτυξη MicroLED οθονών επόμενης γενιάς, οι οποίες θα καταστήσουν τις συσκευές πιο λεπτές και λιγότερο ενεργοβόρες.Το δημοσίευμα επιπλέον ανέφερε ότι οι MicroLED οθόνες ήταν πιο δύσκολο να κατασκευαστούν από άλλες οθόνες όπως οι OLED.

Παρόλο που εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει, η είδηση ήταν αρκετή για να ταρακουνήσει τις μετοχές των προμηθευτών της. Οι μετοχές της Samsung, η οποία προμηθεύει τις OLED οθόνες για το iPhone, κατέγραψαν πτώση. Μείωση σημείωσαν και οι μετοχές της LG Display, η οποία λέγεται ότι θα ξεκινήσει την προμήθεια οθονών στην Apple.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alekos

Nαι μέχρι να περάσουν όλα τα τεστ που όπως λέει το άθρο είναι υπάρχουν δυσκολίες και να φτιαχτεί εργοστάσιο/α μαζικής παραγωγής θα περάσουν λίγα χρόνια σίγουρα !! άρα για OLED η LG και η Samsung είναι μονόδρομος για τα επόμενα χρόνια για την apple.

Aris

“Βάσει των πληροφοριών, η Apple επενδύει στην ανάπτυξη MicroLED οθονών επόμενης γενιάς, οι οποίες θα καταστήσουν τις συσκευές πιο λεπτές και ενεργοβόρες.”

Λιγότερο ενεργοβόρες μάλλον θέλει να γράψει ο συντάκτης του άρθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.