Apple: Δύο μήνες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό η παραγωγή των mmWave iPhone

, Apple: Δύο μήνες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό η παραγωγή των mmWave iPhone

Με την πανδημία του COVID-19 να συνεχίζει να πλήττει αρκετές πόλεις και χώρες, η Apple φαίνεται να έχει μείνει πίσω κατά δύο μήνες στην παραγωγή των mmWave iPhone, βάση του δικού της προγράμματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nikkei, η Apple έχει ήδη ολοκληρώσει τα περισσότερα engineering verification test για τη σειρά 5G, αλλά εν έχει ολοκληρώσει ακόμα τα τεστ επαλήθευσης του σχεδιασμού και των προϊόντων, ώστε να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή των επερχόμενων μοντέλων.

Η εταιρεία είχε παραγγείλει αρχικά εξαρτήματα για περίπου 100 εκατομμύρια iPhone 12, αλλά τελικά μείωσε την παραγγελία στα 80 εκατομμύρια. Επιπλέον, για να γεμίσει το χαμένο έδαφος από την καθυστέρηση των νέων μοντέλων, η Apple πραγματοποίησε παραγγελία για την παραγωγή 45 εκατομμυρίων παλαιότερων μοντέλων.

Σύμφωνα με τις πηγές, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μοντέλα με mmWave και sub-6GHz τεχνολογίας 5G. Αυτό που καθυστερεί όμως είναι η παραγωγή των iPhone 12 με τεχνολογία mmWave, με την παραγωγή τους να βρίσκεται δύο μήνες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό, ενώ τα sub-6GHz μοντέλα έχουν και αυτά ένα με ενάμιση μήνα καθυστέρηση.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.