Apple: Επέκταση της δοκιμής της υπηρεσίας “Buy Now, Pay Later”

Apple Buy Now, Apple: Επέκταση της δοκιμής της υπηρεσίας “Buy Now, Pay Later”

Η Apple επέκτεινε μια εσωτερική δοκιμή της επερχόμενης υπηρεσίας «Buy Now, Pay Later» στους χιλιάδες υπαλλήλους λιανικής της εταιρείας. H συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί σημάδι ότι η πολυαναμενόμενη λειτουργία πλησιάζει σε δημόσια κυκλοφορία.

Ο τεχνολογικός γίγαντας επικοινώνησε με το προσωπικό λιανικής για να τους προσφέρει μια δοκιμαστική έκδοση της υπηρεσίας, σύμφωνα με τους εργαζόμενους της Apple. Η προσφορά, που ονομάζεται Apple Pay Later, επιτρέπει στους αγοραστές να μοιράζουν την πληρωμή για αγορές σε δόσεις. Η εταιρεία προηγουμένως διεξήγαγε ένα τεστ για εταιρικούς υπαλλήλους.

Η προσφορά θα οδηγήσει την Apple σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη χρηματοπιστωτική αγορά, αλλά έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετές αποτυχίες. Η υπηρεσία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο και είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ως μέρος του iOS 16. Αντίθετα, καθυστέρησε μέχρι το 2023 μετά από τεχνικές προκλήσεις, ανέφερε προηγουμένως το Bloomberg. Η υπηρεσία θα λειτουργεί σε μια νέα οικονομική πλατφόρμα που σχεδίασε η Apple για εσωτερικές πρωτοβουλίες.

Η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει παρόμοια στρατηγική διάθεσης με προηγούμενα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Το 2019, παρουσίασε την πιστωτική κάρτα Apple Card στο προσωπικό λιανικής περίπου ένα μήνα πριν από ένα δημόσιο ντεμπούτο.

Μια εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.