Apple: Επίσημο το event παρουσίασης των νέων iPads στις 30 Οκτωβρίου

Apple επίσημο event παρουσίασης νέων iPads 30 Οκτωβρίου, Apple: Επίσημο το event παρουσίασης των νέων iPads στις 30 Οκτωβρίου

Οι φήμες γύρω από τον ερχομό των νέων, βελτιωμένων και ανανεωμένων iPad Pro μοντέλων ήταν ιδιαίτερα έντονες το τελευταίο διάστημα. Πλέον, η Apple επισημοποίησε την ημερομηνία παρουσίασης τους στο κοινό, αποστέλλοντας προσκλήσεις για το σχετικό event.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου, με τον Αμερικανό κολοσσό να προσκαλεί επιλεγμένα άτομα, όπως κάνει συνήθως. Να σημειωθεί πως αυτή την φορά, η πρόσκληση δεν είναι ίδια σε όλους. Το λογότυπο της Apple είναι «στολισμένο» με διαφορετικά μοτίβα και χρώματα, χωρίς να υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Η κίνηση αυτή ίσως να μαρτυρά τους νέους σχεδιασμούς των επερχόμενων συσκευών, οι οποίες θα διαφέρουν αρκετά από τους προκατόχους τους. Κάτω από το… πανάκριβο logo του κατασκευαστή, η Apple σημειώνει πως «υπάρχουν περισσότερα που έρχονται», προϊδεάζοντας τον τεχνολογικό κόσμο για τα νέα της προϊόντα. Άλλωστε, τα δυο νέα bezel-less iPad Pro μοντέλα δεν θα είναι οι μόνες συσκευές που θα παρουσιαστούν στο event.

Apple επίσημο event παρουσίασης νέων iPads 30 Οκτωβρίου, Apple: Επίσημο το event παρουσίασης των νέων iPads στις 30 Οκτωβρίου

Μαζί με την νέα γενιά tablets, η Apple αναμένεται να επισημοποιήσει και μια βελτιωμένη έκδοση του Apple Pencil. Επιπρόσθετα, υπάρχουν ενδείξεις για την παρουσίαση ενός ζευγαριού ακουστικών AirPods δεύτερης γενιάς. Εν ολίγοις, το Cupertino ενδέχεται να έχει πολύ περισσότερα στο… καλαθάκι της, εκτός των νέων iPads. Φυσικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Apple στα επερχόμενα προϊόντα της. Θα διατηρήσει τα Apple Pencil και AirPods στις ίδιες τιμές; Θα κάνει το ίδιο με τα iPads; Για να μάθουμε, θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα. Όπως και να έχει πάντως, οι συσκευές αναμένεται να «κάνουν πάταγο».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Apple δεν θα διεξάγει το event στα κεντρικά της γραφεία. Αντιθέτως, εκείνο θα γίνει στο Howard Gilman Opera House του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Ανυπομονούμε για τα νέα προϊόντα του Αμερικάνου κατασκευαστή και ελπίζουμε πως εκείνα θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των καταναλωτών.

Apple επίσημο event παρουσίασης νέων iPads 30 Οκτωβρίου, Apple: Επίσημο το event παρουσίασης των νέων iPads στις 30 Οκτωβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Αρκεί να μην κουβαλάνε τίποτα νοτσάρες και ξενερώσουμε….

Flagship killer

Ένα 10αρι pro και είμαστε κομπλέ!

peat

Τρελέ…νο…μαι..

Αγόρασα κανα δυο iphonia ( συζυγος και παιδι ) , τωρα ερχονται και τα ipadia τρέλλα δεν μπορω να περιμένω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.