Η Apple εργάζεται επάνω στην χρήση USB-C για τα iPhone

Apple, Η Apple εργάζεται επάνω στην χρήση USB-C για τα iPhone

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει τεράστια βήματα για να εξασφαλίσει ένα κοινό πρότυπο φόρτισης, τύπου USB-C για την πλειονότητα των ηλεκτρονικών ειδών που πωλούνται στα κράτη μέλη της και από αυτό δεν θα μπορούσε να γλυτώσει η Apple και τα προϊόντα της.

Εκτός από τα smartphone και τα tablet, η κοινή οδηγία φόρτισης θα ισχύει επίσης για παραγωγούς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ακουστικών, ακουστικών, φορητών κονσολών βιντεοπαιχνιδιών, φορητών ηχείων, ηλεκτρονικών αναγνωστών, πληκτρολογίων, ποντικιών, φορητών συστημάτων πλοήγησης, ακουστικών, καθώς και φορητών υπολογιστών.

Ο περιορισμός των περιβαλλοντικών αποβλήτων οδηγεί την ΕΕ να επιβάλει την υιοθέτηση του USB-C. Η ελπίδα είναι ότι κάθε συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία θα μπορούσε να επαναφορτιστεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο φόρτισης, εξαλείφοντας έτσι τα σενάρια όπου οι καταναλωτές αναγκάζονται να αγοράζουν/απορρίψουν καλώδια ασταμάτητα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

«Ενώ η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι εργάζεται σε ένα iPhone USB-C, η απόφαση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει ορισμένα από τα κορυφαία τηλέφωνα Android και ιδιαίτερα αυτά που μπορούν να φορτίσουν σε ταχύτητες 15 W ή υψηλότερες. Δεδομένου ότι το iPhone είναι πλέον το μόνο πλεονέκτημα στην αργή πορεία της Apple προς την υιοθέτηση του παγκοσμίως προτύπου φόρτισης, ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει ένα iPhone USB-C το επόμενο φθινόπωρο.»

Προς τον αρθρογράφο .

Αν θέλεις μου εξηγείς τι γράφεις .
Γιατί εγώ δεν έβγαλα συμπέρασμα σε καμία από τις δυο προτάσεις που παρέθεσα.

Δεν τιμάνε καθόλου τέτοια άρθρα ένα από τα αρχαιότερα σάιτ τεχνολογίας στην Ελλάδα

BABY

Εγώ κατάλαβα ότι ο φορτιστής που θα έχει η Apple θα τα δώσει όλα. Δηλαδή θα φορτίζει το Smartphone σε 10 το πολύ λεπτά. Θα δώσει ρέστα μιλάμε. 300 watt δύναμη και η μπαταρία ίσα, ίσα που θα κρατιέται για το ΜΠΑΜ!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αργήσαμε λίγο ,ΑΛΛΑΑΑ θα υλοποιήσουμε την TYPE C καλύτερα από όλους τους ρομποτάκηδες, παραθυράκηδες και ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ λινουξάδες προδόταρους. Η Σκληρη μας εργασία και η απόλυτη προσηλωση σε αυτό το iniovative Project έχει κερδίσει ήδη μπόλικο χρόνο στη επόμενη παρουσίαση μας
Chris , προπαράγγειλες το 15 MAX PRO? Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε , προκαταβάλετε και αποθεώνετε!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ11@@1!!#!ε$ρ
ΜΑΤ ΚΑΙ ΞΥΛΟ , ΤΣΟ & ΚΑΙ στους μπαχαλάκηδες της FOXCON!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.