Η Apple εργάζεται επάνω στην χρήση USB-C για τα iPhone

Smartphones · iPhone

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει τεράστια βήματα για να εξασφαλίσει ένα κοινό πρότυπο φόρτισης, τύπου USB-C για την πλειονότητα των ηλεκτρονικών ειδών που πωλούνται στα κράτη μέλη της και από αυτό δεν θα μπορούσε να γλυτώσει η Apple και τα προϊόντα της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει τεράστια βήματα για να εξασφαλίσει ένα κοινό πρότυπο φόρτισης, τύπου USB-C για την πλειονότητα των ηλεκτρονικών ειδών που πωλούνται στα κράτη μέλη της και από αυτό δεν θα μπορούσε να γλυτώσει η Apple και τα προϊόντα της.

Εκτός από τα smartphone και τα tablet, η κοινή οδηγία φόρτισης θα ισχύει επίσης για παραγωγούς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, ακουστικών, ακουστικών, φορητών κονσολών βιντεοπαιχνιδιών, φορητών ηχείων, ηλεκτρονικών αναγνωστών, πληκτρολογίων, ποντικιών, φορητών συστημάτων πλοήγησης, ακουστικών, καθώς και φορητών υπολογιστών.

Ο περιορισμός των περιβαλλοντικών αποβλήτων οδηγεί την ΕΕ να επιβάλει την υιοθέτηση του USB-C. Η ελπίδα είναι ότι κάθε συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία θα μπορούσε να επαναφορτιστεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο φόρτισης, εξαλείφοντας έτσι τα σενάρια όπου οι καταναλωτές αναγκάζονται να αγοράζουν/απορρίψουν καλώδια ασταμάτητα.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. Chris_BMW Chris_BMW

    «Ενώ η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι εργάζεται σε ένα iPhone USB-C, η απόφαση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει ορισμένα από τα κορυφαία τηλέφωνα Android και ιδιαίτερα αυτά που μπορούν να φορτίσουν σε ταχύτητες 15 W ή υψηλότερες. Δεδομένου ότι το iPhone είναι πλέον το μόνο πλεονέκτημα στην αργή πορεία της Apple προς την υιοθέτηση του παγκοσμίως προτύπου φόρτισης, ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι η εταιρεία μπορεί να κυκλοφορήσει ένα iPhone USB-C το επόμενο φθινόπωρο.»

    Προς τον αρθρογράφο .

    Αν θέλεις μου εξηγείς τι γράφεις .
    Γιατί εγώ δεν έβγαλα συμπέρασμα σε καμία από τις δυο προτάσεις που παρέθεσα.

    Δεν τιμάνε καθόλου τέτοια άρθρα ένα από τα αρχαιότερα σάιτ τεχνολογίας στην Ελλάδα

    1. BABY BABY

      Εγώ κατάλαβα ότι ο φορτιστής που θα έχει η Apple θα τα δώσει όλα. Δηλαδή θα φορτίζει το Smartphone σε 10 το πολύ λεπτά. Θα δώσει ρέστα μιλάμε. 300 watt δύναμη και η μπαταρία ίσα, ίσα που θα κρατιέται για το ΜΠΑΜ!

  2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    Αργήσαμε λίγο ,ΑΛΛΑΑΑ θα υλοποιήσουμε την TYPE C καλύτερα από όλους τους ρομποτάκηδες, παραθυράκηδες και ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ λινουξάδες προδόταρους. Η Σκληρη μας εργασία και η απόλυτη προσηλωση σε αυτό το iniovative Project έχει κερδίσει ήδη μπόλικο χρόνο στη επόμενη παρουσίαση μας
    Chris , προπαράγγειλες το 15 MAX PRO? Όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε , προκαταβάλετε και αποθεώνετε!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ11@@1!!#!ε$ρ
    ΜΑΤ ΚΑΙ ΞΥΛΟ , ΤΣΟ & ΚΑΙ στους μπαχαλάκηδες της FOXCON!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων