Apple Event: Υπήρχε κρυφό μήνυμα για το επόμενο event;

Μπορεί το Apple Event με ονομασία “Time Flies” να πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, με την εταιρεία να μας παρουσιάζει τις νέες προτάσεις της σε iPad, iPad Air και Apple Watch, όμως ίσως μας προετοίμαζε για κάτι ακόμα το οποίο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση του iPadOS 14 το πλάνο εστιάζει στο τι γράφει ο πρωταγωνιστής του βίντεο. Στο 44:22 μπορείτε να δείτε το παρακάτω screenshot, όπου αναφέρεται η ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου. Πάνω στην ημερομηνία ο χρήστης θέτει ένα νέο event, του οποίου το πάνω μέρος έχει κρυφτεί, όμως είναι στην κατηγορία “εργασία”.

, Apple Event: Υπήρχε κρυφό μήνυμα για το επόμενο event;

Το εύλογο ερώτημα λοιπόν είναι μήπως η εταιρεία ήδη μας προετοίμασε για το επόμενο της event χωρίς καν να το καταλάβουμε. Μη ξεχνάμε ότι το hashtag #appleevent στο Twitter για το προαναφερθέν event ισχύει έως τις 28 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν αυτή την ημερομηνία. Επιπλέον, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν, οι μέχρι τώρα πηγές αναφέρουν πως τα νέα iPhone 12 θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, οπότε ίσως είναι η ιδανική ημερομηνία για την εταιρεία.

Όλα τα παραπάνω βέβαια παραμένουν εικασίες, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι με βεβαιότητα. Το κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω ή όχι θα το μάθουμε σε 12 ημέρες από τώρα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Πολύ φαντασία βρε παιδί μου…

Giannis V

Apple👍❤️🏆

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.