Apple: Φήμες για αλλαγές στα κουμπιά των iPhone 15 Pro και Ultra

iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra, Apple: Φήμες για αλλαγές στα κουμπιά των iPhone 15 Pro και Ultra

Τα επερχόμενα iPhone 15 Pro και iPhone 15 UltraiPhone 15 Pro Max), πιθανότατα θα καταργήσουν τα φυσικά κουμπιά της έντασης ήχου στα αριστερά και το κουμπί λειτουργίας/αφύπνισης στη δεξιά πλευρά.

Τα προηγούμενα iPhone είχαν όλα δύο καρφίτσες υλικού σε κάθε κουμπί έντασης, δηλαδή τέσσερις συνολικά για τα δύο κουμπιά, αλλά τα αρχεία CAD του iPhone 15 Pro/Ultra εμφανίζουν μόνο δύο καρφίτσες όπου θα ήταν κανονικά τα κουμπιά έντασης, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι θα υπάρχει ένα ενιαίο κουμπί στερεάς κατάστασης.

Η χρήση αυτού θα είναι πιθανώς διαισθητική για τους έμπειρους χρήστες τηλεφώνων: κρατώντας το επάνω μέρος του διακόπτη έντασης ήχου στερεάς κατάστασης θα αυξηθεί η ένταση, ενώ πατώντας (και πιθανότατα κρατώντας πατημένο) το κάτω μέρος θα χαμηλώσει. Από τεχνολογική άποψη, τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ, αλλά από τα μάτια ενός τακτικού χρήστη, αυτή η σημαντική αλλαγή υλικού πιθανότατα θα μειωθεί διαισθητικά, με ένα σύντομο παράθυρο για να εξοικειωθείτε με τον νέο τρόπο πραγμάτων.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.