“Πιασάρικος” ο τίτλος μας, δεν νομίζετε; Δεν απέχει όμως και πολύ από την πραγματικότητα μιας και η Apple έχει καταθέσει πατέντα για μια φορητή συσκευή που θα έχει καμπυλωτή οθόνη AMOLED και διαφανές σώμα όπου για να διατηρείται χαμηλά η κατανάλωση της ενέργειας, θα φωτίζεται μόνο το σημείο της οθόνης που θα κοιτάνε τα μάτια […]
iPhone 18 Pro σε κόκκινο; Νέα διαρροή αποκαλύπτει χρώμα και iPhone Fold
Νέα διαρροή θέλει το iPhone 18 Pro να έρχεται σε κόκκινη έκδοση, ενώ αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το iPhone Fold. Όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Καμπυλωτη οθόνη παίζει να την δούμε σύντομα κι αν είναι AMOLED τότε το θεωρώ σίγουρο πως η Samsung θα την προμηθεύει. Μην ξεχνάτε ότι στην έκθεση CES η Samsung μας έδειξε το Youm. Τότε η εποχή των καμπυλωτων οθονών δεν είναι μακριά!
Τώρα για διάφανο σώμα και τέτοια, έχουμε χρόνο ακόμα… Τα κυκλώματα, ο επεξεργαστής, οι μνήμες, η κάμερα, οι βίδες και όλα τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν διάφανα. Δύσκολο να πραγματοποιηθεί στα επόμενα χρόνια, πιστεύω.
Panos7GR, https://techblog.gr/tag/samsung-youm 🙂
Γιατι να εχουμε διαφανη smartphones; Δεν προσφαιρει απολυτως τιποτα, μονο ειναι δυσκολοτερο να το βρησκεις και αμα στο κλεψουνε μπορει να μην το παρεις και χαμπαρι! Επειδη εχουμε την τεχνογνωσια (η τουλαχιστον προσπαθουμε να την αποκτησουμε) δεν σημαινει πως πρεπει να το υλοποιησουμε κιολας.
Ωραίος, Κώστα!
Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιός θα σύρει πρώτος το χορό των καμπυλωτων οθονών, Samsung (το πιο πιθανό, με τόση εμπειρία στα displays), η Apple με την εν λόγω πατέντα ή κάποιο “outsider”;
Αυτές είναι καινοτομίες, όχι τα θερμόμετρα και οι αισθητήρες υγρασίας! (Ακούει η Samsung και η Apple; γκουχου)
Εγώ περιμένω πως και πως τα αόρατα κινητά τηλέφωνα και συσκευές. Θα θέλεις να κάνεις μια κλήση και τσουπ από κάπου θα ακούγεται μια φωνή ”Παρακαλώ, ποιος είναι;” Επίσης, θα θελεις να βγαλεις φωτο ενα τοπίο θα λες ”φωτογραφία” και θα αποθηκεύεται στο pc σου….