Apple iPhone: Ετοιμάζεται αναδιπλούμενο μοντέλο για το 2020;

Apple αναδιπλούμενο iPhone, Apple iPhone: Ετοιμάζεται αναδιπλούμενο μοντέλο για το 2020;

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone, το οποίο θα λανσάρει το 2020, σύμφωνα με τον Wamsi Mohan, αναλυτή της Bank of America Merill Lynch. Ο Mohan, ύστερα από συναντήσεις με προμηθευτές της Apple στην Ασία έγραψε σε έκθεση ότι τα iPhone που θα παρουσιαστούν το Φθινόπωρο δεν θα είναι πολύ διαφορετικά, εκτός ενδεχομένως από το μέγεθος.

Όμως, η εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες στην Ασία για την ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου iPhone, που ενδεχομένως να λειτουργεί και σαν tablet. Ήδη είχε ακουστεί ότι η Apple εργάζεται κι αυτή σε κάποιο αναδιπλούμενο μοντέλο, λόγω μιας πατέντας που είχε έρθει στη δημοσιότητα. Όμως πλέον, γίνεται λόγος για κάτι τέτοιο και από προμηθευτές.

Φυσικά, ένα αναδιπλούμενο smartphone ήδη ακούγεται εδώ και καιρό από διάφορες εταιρείες. Η Samsung ετοιμάζει το Galaxy X (ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί) το οποίο αναμενόταν φέτος, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μάλλον δεν θα το δούμε πριν το 2019. Επίσης και η Lenovo έχει επιδείξει το πρωτότυπο του Lenovo Folio. Ταυτόχρονα και η LG έχει επιδείξει μια αντίστοιχη πατέντα και μάλιστα είχε ακουστεί ότι η LG θα συνεργαστεί με την Apple για την ανάπτυξη OLED οθονών για το αναδιπλούμενο iPhone.

Μέχρι στιγμής, το πιο κοντινό smartphone που έχουμε δει σε αναδιπλούμενο είναι το ZTE Axon M. H Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει την έκθεση του Mohan.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vladimiros

Apple κανονισε τι θα κανεις σε μερικα χρονια,να ειναι κατι ωραιο κ να εχει ουσια..γιατι μετα θα ακολουθησουν ολοι οι υπολοιποι αυτη ειναι η αληθεια..βεβαια εκτος απο την Sony γιατι παντα κραταει το δικο τις στυλ!

@papaki

Πρώτα η Samsung θα βγάλει αναδιπλούμενο κινητό και μετά οι υπόλοιπες εταιρείες. Γιατί σε όλα είναι καλύτερη και δυναμική κτλ. Η Apple απλά θα αντιγράφει.

James

Mια διόρθωση στην προτελευταία πρόταση του άρθρου: Μέχρι στιγμής, το πιο κοντινό smartphone που έχουμε δει σε αναδιπλούμενο είναι το iphone 6 :p (έτσι έχουν νόημα και τα σχόλια μερικών ότι όλοι ακολουθούν την apple)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.