Apple, έδωσε παραγγελία μαμούθ για το επερχόμενο iPhone 6

To hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το επερχόμενο iPhone 6 της Apple φαίνεται ότι κάνει την ίδια πολύ αισιόδοξη αν και η Samsung στο τελευταίο της διαφημιστικό spot προσπαθεί να μειώσει την «αξία» της μεγαλύτερης οθόνης που θα φέρει το νέο iPhone.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple έδωσε παραγγελία μαμούθ στους κατασκευαστές της η οποία είναι στα 70-80 εκατομμύρια συσκευές για την περίοδο των γιορτών.

Ενώ η Apple περιμένει να πουλήσει περισσότερα iPhone από ποτέ, οι πληροφορίες ωστόσο την θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την παραγωγή του μεγάλου iPhone 6 λόγω της νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί.

Ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες ότι Foxconn και Pegatron θα ξεκινήσουν την μαζική παραγωγή του 4.7 ιντσών μοντέλου τον επόμενο μήνα, ενώ η Hon Hai έχει αναλάβει αποκλειστικά την παραγωγή της 5.5 ιντσών έκδοσης που θα μπει στην παραγωγή τον Σεπτέμβριο. Πολύ πιθανό τελικά να μην δούμε τις δυο εκδόσεις να λανσάρονται ταυτόχρονα.

Επίσης, η Apple φέρεται να έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να είναι έτοιμοι για 120 εκατομμύρια συσκευές στην περίπτωση που υπάρξουν αποτυχίες λόγω της οθόνης.

Να σημειώσουμε ότι το οι αντίστοιχες παραγγελίες για τα iPhone 5s και iPhone 5c ήταν στα 50 με 60 εκατομμύρια, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η φετινή διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε τελικά από την Apple και κατά πόσο θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες της.

iphone 6 παραγγελίες, Apple, έδωσε παραγγελία μαμούθ για το επερχόμενο iPhone 6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Notis

70-80 εκατομμύρια συσκευές μόνο για τις γιορτές ή συνολικά? Τι νούμερα είναι αυτά? Απίστευτο πόσο ισχυρό brand έχει και πόσο τεράστιο hype δημιουργήθηκε γύρω από τη νεα συσκευή.

gk

Οι παραγγελίες για το 2014 είναι αυτές. Μεγάλο hype τα νέα iphone. Περιμένουμε λοιπόν.

Notis

Έμεινα τώρα!!!

RigoMS

Θα μείνει με το “μαμούθ” στο χέρι…

Iakovos80

Ε βάλε και πόσο κόσμο ακόμα θα αρπάξει από τις άλλες πλατφόρμες. Θα γίνει και φέτος πανικός.

antonisgnwstos

Πιστευω οτι αυτο το iphone θα πουλησει σαν τρελο.

Νοτης

Δεν εχω ιδεα αν θα ανέβω στις 4,7 ίντσες…μου φαινεται ιδιαίτερα μεγάλο :-/ ανέκαθεν υποστήριζα το compact μέγεθος…

alxgiann

Και με το 5c υπήρχε “hype” και προσμονή και…και αλλά μερικά εκατομμύρια έμειναν στο ράφι και πήγαν για ανακύκλωση γιατί η Apple δεν ρίχνει τις τιμές με τίποτα (και καλά κάνει). Αν για κάποιο λόγο απογοήτευσει η νέα συσκευή, βλέπω το έργο να επαναλάμβανεται. Πρώτος ύποπτος για αυτό (κατά την γνώμη μου) είναι η μπαταρία και δεύτερος η σχεδιαση της συσκευής.. Για να δούμε τι θα γίνει…

JohnWave

Ας σκίσει σε πωλήσεις στα 800 ευρώ κι ας αφήσει όσους ασχολούμαστε με το θέμα να αγοράσουμε φέτος στα 290 ευρώ το G2 , αποκτώντας έτσι καλύτερο κινητό με πολύ λιγότερα χρήματα. Κανένα απολύτως πρόβλημα 🙂 Ο καθένας βάσει του μυαλού του κάνει τις επιλογές του.

Γιάννης

Σωστός ο Wave, πάντως ο κόσμος επηρεάζεται πολύ από την μόδα και την διαφήμιση οπότε λογικό είναι ότι θα πουλήσει το iphone ειδικά τώρα που θα έχει και μεγάλη οθόνη υποτίθεται.

Nikos

ο πλανήτης ζήταγε μεγάλη οθόνη επιτελους!θα σπάσει καθε ρεκόρ!

Alviso

Η samsung εχει καταντησει πολυ κουραστικη ομως !Πιο πολυ ασχολειται με τα προιοντα της Apple παρα με τα δικα της !

thomas

@alxgiann Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτό το “καλά κάνει” και δε ρίχνει τις τιμές στο 5c.

Costas

Εμένα πάλι που έχω βολευτεί το note 3 δύσκολα θα πέσω σε κάτι με τόσο μικρή για τις απαιτήσεις μου οθόνη. Καλά με τα χρήματά που θα ζητήσει πάλι η apple για το νέο δήθεν καινοτόμο με την μεγάλη οθόνη iPhone, θα μπορείς να πάρεις και smartphone και tablet και laptop! Φαντάσου τι ιδέα για την αγορά έχει που πιστεύει ότι θα τα πουλήσει.

Solon

Το μοντέλο των 4.7 ιντσών θα πουλήσει σαν τρελό και θεωρώ πως οι προσδοκίες της Apple θα επιβεβαιωθούν. Είναι πολύ πίσω στο συγκεκριμένο σημείο και πολλοί χρήστες iPhone αισθάνονται ένα κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στους χρήστες των Android phones που εδώ και χρόνια απολαμβάνουν μεγαλύτερες και ποιοτικότερες οθόνες. Για αυτό και είμαι βέβαιος πως θα πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια το συγκεκριμένο μοντέλο. Ωστόσο για το μοντέλο των 5.5 ιντσών δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα πιάσει της πωλήσεις που περιμένει η εταιρία. Απευθύνεται σε τελείως διαφορετικό κοινό, σε κοινό που δεν προτιμάει γενικά τα iPhones. Κατ’ αρχήν τα smartphoneς των 5.5 ίνστων είναι πολύ μεγάλα για τα γυναικεία χέρια. Πόσες κοπέλες έχετε δει να κρατάνε smartphones πάνω από 5 ίντσες; Πάει λοιπόν το γυναικείο κοινό. Δεύτερον στην κατηγορία αυτή αγοράζουνε ποιο πολύ οι ψαγμένοι χρήστες που προτιμούν Android Phones και κυρίως μοντέλα τύπου Galaxy Note. Επιπλέον οι χρήστες των Android “εκπαιδεύτηκαν” κατά κάποιο τρόπο ανεβαίνοντας σταδιακά από μοντέλα με 4.3 στις 4.7 και από εκεί στις 5 και 5.5 ίντσες. Αντίθετα το άλμα που κάνει η Apple από τις 4 ίντσες στις 5.5 είναι τεράστιο και απευθύνεται σε χρήστες μη συνηθισμένους σε τόσο μεγάλες συσκευές. Θεωρώ ότι το κοινό της… Συνέχεια »

Λεωνίδας

Aς μην κοροϊδευόμαστε…ελάχιστοι από αυτούς που παίρνουν iphone είναι γιατί τους έχει βολέψει ιδιαίτερα σε κάτι. Απλά έχουν ίσως τα φράγκα κι επειδή στις μέρες μας ένα ακριβό κινητό είναι σύμβολο κύρους και επιτυχίας (και καλά) το επιλέγουν. Σίγουρα δεν μπορεις να τα πεις άσχημα smartphones, έχουν κι αυτά το μερίδιό τους και το κοινό τους. Απλά πολύ υπερεκτιμημένα και η τιμή σαφώς δυσανάλογη με το τί προσσφέρουν. Αλλά ας όψεται η νοοτροπία του κόσμου που θεωρεί ότι το περιτύλιγμα του ανθρώπου είναι το πιο ουσιώδες…Εντύπωση μου κάνει πάντως που όσοι έχουν iphone είναι μόνιμα καρφωμένοι στο κινητό τους, φορώντας ακουστικά κι αν όχι θα ‘ναι στην πρίζα! Δεν υπάρχει πιο χαζό πράγμα από το να βγεις με έναν φίλο/φίλη ή παρέα για καφέ και να ασχολείσαι με το κινητό σου…Aλλά ξέχασα.Πρέπει να ενημερώσεις το τάδε social network που είσαι γραμμένος για το πού είσαι (και ιδίως αν είσαι και σε ακριβό μαγάζι είσαι μεγάλη μούρη) και με αγωνί να περιμένεις “likes” για το κατόρθωμά σου…Φιλικά.

alxgiann

@thomas …να σου εξηγήσω φίλε μου. Η φίλτατη Apple εδώ και δεκαετίες έχει χτίσει ένα συγκεκριμένο προφίλ προσφέροντας premium προϊόντα σε εξίσου premium τιμές. Από τις πωλήσεις τους έχει επίσης πολλά δισεκατομυρια αποθεματικό σε μετρητά. Αν κάτι δεν πάει καλά με κάποιο προϊόν, δεν πολύ ενδιαφέρεται να ξεστοκαρει για να περιοριστεί η οποία ζημιά. Η διατήρηση του premium προφίλ έχει πάντα προτεραιοτητα και πάντα προσπαθούν να το προστατέψουν με κάθε τρόπο. Και από ότι φαίνεται, κερδισμένοι βγαίνουν (ακόμα).

Aris

Solon η λογικη σ ειναι τελείως λαθος. Το πιο ακυρο ειναι αυτο για τα γυναικεια χερια. Εγω οσα νοτε εχω δει να κυκλοφορουν στο μετρο ολα τα εχουν γυναικες και αυτο γιατι δεν τις νοιαζει το μεγεθος λογο τσαντας. Ειμαι κατα της apple αλλα πιστευω οτι ειναι πολλοι φαν της που θελουν πιο μεγαλη οθονη. Τις χαζομαρες αυτες ελεγαν καποιοι και με το 5s και πουλησε σαν τρελο. Τους πελατες της apple τους νοιαζει πολυ το prestige και αυτο το προσφέρει η apple. Και τα 2 I phone θα ειναι στολιδια. Το design της δεν το ξεπερναει καμια η μηπως νομιζετε οτι θα μοιαζει με τις γκουμουτσες της σονυ και της σαμσουνγκ.

Notis

Aris +1

Dimitris

Έχοντας macbook pro, iphone και ipad δε θα άλλαζα εύκολα την αρμονία που έχουν μεταξύ τους οι συσκευές αυτές ιδίως όταν τις χρησιμοποιείς για επαγγελματικό σκοπό.

Όταν η ίδια εταιρεία επιμελείται hardware και software το αποτέλεσμα είναι πιο ποιοτικό.

Ελπίζω η Apple να συνεχίσει να δημιουργεί ποιοτικά προιόντα.

Γιάννης

Για όσους δεν έχουν και πολλές απαιτήσεις από το κινητό και τους ενδιαφέρει πιο πολύ να πουλάνε μούρη θα κυκλοφορήσει το iphone 6 , ευτυχώς ταυτόχρονα θα βγει και το τοπ κινητό για όσους ξέρουν τι αγοράζουν και θέλουν την κορυφή , δηλαδή το Note 4.

Notis

Το Note είναι αυτό που αγόρασε ο αδερφός μου και όταν το βάζει στο αυτί χωρίς hands free σκάμε όλοι στα γέλια και αυτός τσαντίζεται? χαχαχαχα

Solon

@Aris Οι γυναίκες που είδες να κρατούν το Note είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία και πρόκειται για ψαγμένες κοπελιές. Καμιά από αυτές δεν θα παρατήσει το Note για να πάρει το iPhone των 5.5 γιατί πολύ απλά είναι συνειδητές χρήστες Android. Επειδή το iPhone μεγάλωσε δεν σημαίνει πως απέκτησε και τα πλεονεκτήματα του Android. Παραμένει μια iOS συσκευή με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Επιπλέον απευθύνετε στο ίδιο ακριβώς κοινό, στο κοινό της Apple και όχι στο κοινό του Android. Αυτό που συχνά αγνοούν οι εταιρίες είναι ότι το κοινό τους αποτελείτε από συγκεκριμένους χαρακτήρες. Όπως είπες οι χρήστες iPhone το προτιμούν πολύ για το prestige και την εμφάνιση. Και πολύ σωστά καθώς τα iPhones είναι πανέμορφες συσκευές και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Σκέψου τώρα τι γράφει ο φίλος Notis παραπάνω όταν βλέπει τον αδερφό του να μιλάει με το Note. Τον πιάνουν τα γέλια, και όχι μόνον αυτόν αλλά και πολλοί από μας κάνουμε το ίδιο. Οι χρήστες του Note όμως είναι χρήστες Android και δεν ενδιαφέρονται και πολύ για το πως δείχνει η συσκευή τους στους άλλους. Αντίθετα οι χρήστες των iPhones ενδιαφέρονται και πολύ μάλιστα για το αν θα γελάει ο άλλος μαζί τους βλέποντας… Συνέχεια »

Γιάννης

@Notis
Φαντάζομαι ότι και ο αδερφός σου γελάει με το “παιδικό” κινητό που έχεις οπότε είσαστε πάτσι.

gkritis

Επιτέλους ένα μεγάλο κινητό και απο την Apple.Το περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον αν και αυτά που μας προσφέρουν Android συσκευές,όπως το Note 3 που έχω εγώ,δύσκολα θα τις προσφέρει το μήλο στο κοινό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.