iPhone 6s Plus: Η Apple ερευνά τα περιστατικά εκρήξεων;

Η πλειοψηφία των media έχει στραμμένη την προσοχή της στο Samsung Galaxy Note 7, με την Samung να σταματά ξανά τις πωλήσεις και να ζητά από τους χρήστες να το απενεργοποιήσουν, φαίνεται και η Apple να κάνει τη δική της έρευνα για τα iPhones.

Πρόκειται για τα iPhone 6s Plus, τα οποία πρωταγωνίστησαν σε δυο περιπτώσεις φωτιάς την περασμένη εβδομάδα. Το ένα περιστατικό αφορά στην Yvette Estrada, η οποία αναφέρει ότι πριν από δυο μέρες το iPhone 6s Plus της ξεκίνησε να βγάζει καπνούς ενώ φόρτιζε και στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Όταν επικοινώνησε με την Apple, η εταιρεία της προσέφερε νέο φορτιστή, 2 Apple Watch stands που καταστράφηκαν από τη φωτιά του iPhone και αντικατάσταση με νέο iPhone 6s Plus. Της έγινε επίσης η πρόταση να πάρει το iPhone 7, αρκεί να καλύψει τη χρηματική διαφορά.

Το δεύτερο iPhone 6 Plus πήρε φωτιά πριν από μια εβδομάδα, στην τσέπη ενός μαθητή, ενώ βρισκόταν στην τάξη. Ο Darin Hlavaty επεσήμανε ότι η μπαταρία ήταν νεκρή εκείνη την ώρα και ότι δεν βρισκόταν σε διαδικασία φόρτισης.

Η Apple δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη δήλωση, όμως οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τη δική της έρευνα όσον αφορά στις εκρήξεις του περσινού iPhone 6s Plus. Όμως, αν έχει ξεκινήσει πράγματι την έρευνά της, τότε μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα.

iphone 6s plus explosions, iPhone 6s Plus: Η Apple ερευνά τα περιστατικά εκρήξεων;

iphone 6s plus explosions, iPhone 6s Plus: Η Apple ερευνά τα περιστατικά εκρήξεων;

iphone 6s plus explosions, iPhone 6s Plus: Η Apple ερευνά τα περιστατικά εκρήξεων;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

“Της έγινε επίσης η πρόταση να πάρει το iPhone 7, αρκεί να καλύψει τη χρηματική διαφορά”.

αναγνωρίζει λοιπόν ότι φταίει το κινητό της και είναι τόσο μα τόσο ΓΥΦΤΟΙ που ζητάνε και χρηματική διαφορά για το iPhone 7!!!Ε τους κόστισε ΤΟΣΟ παραπάνω η παραγωγή του νέου μοντέλου βλέπεις, ειδικά στο θέμα του design (2014)… χαχαχα!!!!!

T3hNabzoR

Καυτή χρονιά φέτος!

Manolis

Ξαναδιαβάζοντας το ποστ μου πιο πάνω ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους γύφτους που τους πρόσβαλα συγκρίνοντας τους με την Apple, (προφανώς τους ξεπερνάει).

T3hNabzoR

Ωραία λογική @Manolis. Άρα πολύ τυχεροί αυτοί που αγόρασαν το Note 7, έτσι ώστε σε 1 χρόνο από τώρα να πάνε στην Samsung και να ζητήσουν τσαμπα το Note 8, ‘η το S8. Και η Samsung όπως και οποιαδήποτε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της θα το δεχτεί να αντικατασταθεί με καινούργια ναυαρχίδα του επόμενου χρόνου. Θα ξεχάσουμε και αυτα που ξερουμε εδω μεσα.
Υ.Γ To 99% τέτοιων περιπτώσεων προκαλείται από φορτιστή 3ης εταιρίας (Κινέζικους κτλ) που δεν πληρούν τις προδιαγραφές φόρτισης και δεν ειναι αναγνωρισμένοι/πιστοποιημένοι απο την Apple.

Χρησταρας

Manolis αν και το σχόλιο σου ήταν συναισθηματικα φορτισμένο θα συμφωνήσω μαζί σου. Πραγματικά δεν τους κοστίζει τίποτα να της δώσουν το 7ρι. Γιατί αν της έδιναν το ίδιο μοντέλο για εκείνη δεν θα άλλαζε τίποτα εκτός από την αναστάτωση που της προκλήθηκε. Ενώ αν έπαιρνε το καινούργιο πιο εύκολα θα ξεχνουσε το γεγονός.

T3hNabzoR

Η πολιτικη της Apple για ελαττωματικα iphones, ειναι οτι και το πιο μικρό πρόβλημα να εχει η συσκευη σου την αντικαταστουν με καινουργια (refurbished). Αυτο έγινε και εδω. Ηταν μεσα στην εγγυηση και της αντικατεστησαν την συσκευη οπως θα γινοταν και με ενα iphone με προβλημα το home button. Δεν της το αντικατεστησαν για να χρυσωσουν το χαπι, απλα ηταν μεσα στην εγγυηση. Αμεσως ολοι εδω εγιναν εμπειρογνωμονες

Almir

Ναι να της εδιναν το
iphone 7, αλλά κ αυτο παρουσιάζει πρόβλημα μαλλον…!
https://www.gizmochina.com/2016/10/10/new-iphone-7-explodes-mans-face-shooting-video/

James

“Της έγινε επίσης η πρόταση να πάρει το iPhone 7, αρκεί να καλύψει τη χρηματική διαφορά”

Εταιρία με 270 δις στην άκρη…

T3hNabzoR

Δεν ειδα την Samsung να λεει, επιστρεψτε το Note 7, και θα σας δώσω πισω τα χρηματα σας και δωρο μπονους αλλα 200 ευρω.

Paul

Εγώ πιστεύω ότι και στην περίπτωση του ΝΟΤΕ 7 και του iPhone παίζει ρόλο και ο φορτιστής .Μια φορά πήρα ένα φορτιστή για το iPad 2 που είχα παλιά από το εμπόριο , όχι από την Apple και δεν μπορούσες να ακουμπήσεις τη συσκευή από τη θερμοκρασία την ώρα που φόρτιζε . Περιπτωσεις πολλές .Τουλαχιστον να μη καούμε ζωντανοί και αυτά ας γίνουν κάρβουνο

James

@T3hNabzoR υπάρχουν δύο τρόποι να μη γίνεις γύφτος:

Ο πρώτος είναι να αντικατασταθεί η συσκευή με ίδια ή να επιστραφεί η χρηματική αξία της.

Ο δεύτερος, αν θέλεις να φανείς και λίγο κιμπάρης, είναι να προτείνεις από μόνος σου να δώσεις πιο νέο μοντέλο για το “συγνώμη για την ταλαιπωρία” χωρίς να ζητάς επιπλέον χρήματα.

Αν σου ζητήσει ο αγοραστής από μόνος του να παρει το νέο μοντέλο, τότε του ζητάς τη διαφορά (ή δεν τη ζητάς, αναλογα). Να προτείνεις εσύ το νέο μοντέλο ζητώντας τη διαφορά, για να βγαλεις και κάνα κατοσταρικο από τη ζημιά του άλλου, είναι λίγο γυφτιά.

Γουγλης

@T3hNabzoR

1 Στην Αμερική υπάρχει service για τα iPhone, δεν ισχύει αυτό που λες ότι δίνουν refurbished ακόμα και για πρόβλημα στο home button.

2 Στη μια περίπτωση το κινητό πήρε φωτιά ενώ ήταν κλειστό οπότε αυτό που λες για φορτιστή 3ης εταιρίας πάλι δεν ισχύει.

Καλά αυτή η Apple όχι μόνο δεν της έδωσε το 7, έστω για την ταλαιπωρία και γιατί παραλίγο να καεί το σπίτι της, αλλά προσπάθησε να βγάλει και κέρδος προσφέροντας της αναβάθμιση σε 7.
ΕΛΕΟΣ!

viel

@ James θελω να μου πεις αν εχεις μαγαζι που πουλας κατι αν εσύ στο δικο σου θα εδινες τσαμπα εμπορευμα! οχι μονο δεν θα εδινες αλλα μπορει και να μην εδινες καν το ιδιο καινουργιο αλλα θα ελεγες θα παει service και βλεπουμε… για τους αλλους καλα τα λετε ολοι

T3hNabzoR

@Γουγλης

1. Παντού ισχυεί η αλλαγη κινητου με refurbished απλά στην Αμερική μπορεί να σου δώσουν και σφραγισμένο, ολοκαίνουργιο (υπαρχουν και περιπτωσεις που γινεται το service επιτοπου αλλα ειναι υπερβολικα σπανιο, 95% των περιπτωσεων στον αλλαζουν με σφραγισμενο )

2. Ακομα δεν έχει αποδειχθεί τιποτα για το πως και τι συνεβει. Τοσα χρονια δεν εχουν γίνει αναφορες σε iphone που παίρνουν φωτια (και να εχουν γινει τετοιες καταγγελιες ειτε φταιει ο φορτιστης που ειναι ψευτικος ειτε ηταν λαθος του χρηστη, βλ. περιστατικο πριν 1 χρονο που τυπος εκανε ποδήλατο και ειχε στην πισω τσεπη το κινητο, επεσε κατω και καηκε το τζιν του και κατηγορησε την apple). και τωρα ξαφνικα αρχισαν ολα τα παιρνουν φωτια, περα απο samsung, με παραπεμπει, στο ας εκμεταλλευτουμε την κατασταση που εχει δημιουργηθει μπας και αρπαξεί τιποτα και εμας ο κ@λος μας.

James

@viel δεν έχω μαγαζί που να πουλάει εμπόρευμα, αλλά έχω προσφέρει τζάμπα υπηρεσίες, (αυτό πουλάω), και ας μην έχω 270 δις στην άκρη, γιατί δε γίνομαι γύφτος για μερικά ευρώ.

Νομίζω εξηγησα ότι θα μπορούσε απλά να αντικαταστήσει απλά τη συσκευή με μία ίδια και να είναι οκ.

ChristosT

Άρχισαν τα όργανα…ούτε προφήτης να ήμουν. Το λέω οτι θα υπάρξουν και άλλα κρούσματα και σε άλλες εταιρείες και περισσότερα. Υπάρχει θέμα με τις ερμητικά κλειστές μπαταρίες και το πολύ μικρό πάχος. Αυτά είναι κατασκευαστικές αστοχίες όπως και του Νote 7.
Nα ανοίξουν τα μάτια τους οι εταιρείες και να δούνε τι δεν πάει καλά. Μην έχουμε ανθρώπινο θύμα και μετά να δώ τα χάλια τους.
Καλά…ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ η apple είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Ή καινούριο ίδιο ή καινούριο 7 για την ατυχία του ανθρώπου.
Έλεος δηλαδή…έλεος.
Θα αλλάξεις 100 200 400 συσκευές και θέλεις και το κέρδος;

ΝΙΚΟΣ

@viel τα είπες τέλεια!! Σιγά μη κάνουμε και αγαθεργείες στο Cupertino ,επειδή υπήρξαν λίγες αστοχίες στον τρόπο που χειρίζονται το διαμάντι οι οπαδοί μας! Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσουν όλο το ποσό για το 7. Πάει το 6s ,πάλιωσε,με αυτό θα ασχολούμαστε?
Η APPLE διερευνά τα περιστατικά ,όπως διερευνά τα πάντα! Δημιουργία αυτοκινήτου, VR-AR, A.I κλπ! Να είστε ήσυχο λοιπόν πως όλα θα πάνε αναλόγως τέλεια!!
@James είστε Hater κατ εξακολούθηση!! Προβοκάτορας ενάντια στο μεγαλείο της Apple!!
Apple rules,haters gona hate!!

ΝΙΚΟΣ

Όπως θα έλεγε και ο φίλος Troll @ΑΝΔΡΕΑΣ

Manolis

@T3hNabzoR βρε συ αν ήταν έτσι ΔΕΝ θα δεχόταν η Apple το περιστατικό εκτός κι αν αρχίσει να καλύπτει ζημιές που προκλήθηκαν από τρίτους είτε σε επισκευή είτε με χρήση άλλου φορτιστή!!! 😉

azriel84

Έλεγα και εγώ, μετά το φιάσκο του Note 7 (RIP) δεν θα είχαμε κάνα άρθρο για τα iPhone για να έχουμε λίγο τζέρτζελο; Που αν συγκρίνουμε πωλήσεις, το ποσοστό βλαβών είναι πολύ μικρότερο συγκριτικά πόσο μάλλον αν μιλάμε για το περσινό μοντέλο που δεν ξέρουμε καν την διαχείριση της μπαταρίας ένα χρόνο από τους κατόχους.

Gvirginia

@Manolis

“Όταν επικοινώνησε με την Apple, η εταιρεία της προσέφερε νέο φορτιστή, 2 Apple Watch stands που καταστράφηκαν από τη φωτιά του iPhone και αντικατάσταση με νέο iPhone 6s Plus. Της έγινε επίσης η πρόταση να πάρει το iPhone 7, αρκεί να καλύψει τη χρηματική διαφορά.”

Άρα της έδωσαν φορτιστή, βάσεις για το ρολόι και νέο 6s Plus αλλά είναι γύφτοι που ζήτησαν περίπου $100 για το 7 Plus ΑΝ θέλει το τελευταίο μοντέλο. Κανονικά θα έπρεπε να δώσουν και 2 Macbook, 4 iMac και 1 Mac Pro.

Δεν πάει σε σένα μόνο, αλλά και σε άλλους που προφανώς δε διάβασαν όλο το άρθρο και πετάνε μαργαριτάρια. Το συγκεκριμένο το κάνουν όλες οι εταιρείες, αφού θέλουν να σπρώξουν τους περισσότερους στα νέα μοντέλα. Αν μάθαινε μετά ότι μπορούσε με $100 να πάει στο νέο μοντέλο, δε θα θύμωνε που δεν την ενημέρωσαν?

Στα του άρθρου, μιλάμε για συσκευή 1 χρόνου. Αν είχε κατασκευαστικό πρόβλημα θα φαινόταν τους πρώτους μήνες όπως το Note 7.

GS

Άρε τσίπηδες-τσιφούτηδες της Apple που ζητάτε να πληρώσει και διαφορά για την κοπελιά για να της δώσετε το καινούργιο.Δεν σας φτάνει που έδωσε 600 ευρώ για να το αγοράσει θα βγει και χαμένη από πάνω.Άντε με τα κουβαδάκια σας που τους δίνετε και αξία.

Thanoslam

Πολύ μουφα ή είδηση μόνο και μόνο να αναλάβουν οι samsungκακιδες.

Agnostos13

Εξαρτημα Samsung μυριζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.