iPhone 11: Καμία ουσιαστική βελτίωση στις επιδόσεις δείχνει το Geekbench

iPhone 11, iPhone 11: Καμία ουσιαστική βελτίωση στις επιδόσεις δείχνει το Geekbench

Η εκδήλωση αποκάλυψης των iPhone 11 είναι μόλις μία εβδομάδα μακριά με αρκετά από τα χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό των συσκευών να έχουν ήδη γίνει leak.

Τώρα, εμφανίστηκε στο Geekbench μία καταχώρηση η οποία αποκαλύπτει τα στατιστικά της CPU του “iPhone12,1”, το οποίο θα είναι ο διάδοχος του iPhone XR και μάλλον θα λέγεται iPhone 11.

Η βαθμολογία του iPhone 11 στο Geekbench είναι 5.414 για το singe-core test και 11.294 για το multi-core test. Αν η καταχώρηση είναι αληθινή, τότε η νέα σειρά iPhones είναι κατά 12% πιο γρήγορη στην εκτέλεση εργασιών που απαιτούν έναν πυρήνα.

iPhone 11, iPhone 11: Καμία ουσιαστική βελτίωση στις επιδόσεις δείχνει το Geekbench

Ωστόσο, σε εργασίες που απαιτούν τη χρήση πολλαπλών πυρήνων η νέα έκδοση δεν παρουσιάζει καμία αισθητή βελτίωση σε σύγκριση με το iPhone XR.

Επίσης, φαίνεται ότι τα iPhone 11 θα παρουσιάζουν τη μικρότερη βελτίωση των καθαρών επιδόσεων της CPU που έχουμε δει ποτέ μεταξύ παλαιότερων και νεότερων γενιών iPhones.

Η ταχύτητα και οι επιδόσεις στις εργασίες ενός πυρήνα των A-series chip της Apple είναι οι κορυφαίες στη βιομηχανία. Οπότε, υπάρχει περίπτωση η εταιρεία να επενδύει περισσότερο στην απόδοση του chip, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, παρά στη βελτίωση της ισχύος.

Επιπλέον, το Geekbench επιβεβαιώνει ότι η συσκευή θα έχει 4GB μνήμη RAM. Συγκριτικά, το προηγούμενο έτος ο φερόμενος πρόγονος του iPhone 11, το iPhone XR, ήταν το οικονομικότερο smartphone της σειράς και είχε 3GB μνήμη RAM. Δηλαδή, 1GB λιγότερη μνήμη RAM από τα XS και XS Max.

Φαίνεται ότι το νέο iPhone δεν θα υστερεί σε σχέση με τη σειρά iPhone X. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, ίσως δούμε βελτίωση στα επίπεδα μνήμης και των υπόλοιπων συσκευών της σειράς.

Όπως και να έχει, στις 10 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά των iPhone 11. Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog για να μάθετε τα πάντα πρώτοι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Μήπως το νέο iPhone 11 (αντικαταστάτης του XR) πάρει τον A12 (αντί για τον A13 που θα μπει στη σειρά Pro) με 4GB ram;
Γιατί και στα iPads υπάρχει διαφοροποίηση στα Pro από τα απλά στο κομμάτι του επεξεργαστή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.