Apple iPhone 13 5G series: Πουλάει ακόμα σαν τρελή στην Κίνα

Apple, Apple iPhone 13 5G series: Πουλάει ακόμα σαν τρελή στην Κίνα

Apple, Apple iPhone 13 5G series: Πουλάει ακόμα σαν τρελή στην Κίνα

Αρκετά ελκυστικά για τους υποψήφιους αγοραστές σε ολόκληρο τον κόσμο αποδείχθηκαν πως ήταν τα iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max και 13 mini με δυνατότητα 5G. Όπως φάνηκε, ολοκλήρωσαν το τρίμηνο των διακοπών έχοντας ηγετική θέση στην αγορά.

Οι χρόνοι αναμονής των παραγγελιών από την Apple δεν υπήρξαν ποτέ τόσο κακοί, γεγονός που επηρέασε το Q4 στην Κίνα. Αν και τα πλήρη περιφερειακά τριμηνιαία αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, η Counterpoint Research έχει την Apple στην πρώτη θέση στην τελευταία προκαταρκτική έκθεσή της για τουλάχιστον έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο τέλος του 2021.

Η σειρά iPhone 13 και οι εκπτώσεις στο iPhone 12 εδραίωσαν την κορυφαία θέση της Apple, αν και η Vivo είχε για λίγες εβδομάδες το προβάδισμα.

Η Κίνα, όντας η μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο, είναι πολύ σημαντική για μια εταιρεία όπως η Apple. Σε συνδυασμό, δε, με τις ΗΠΑ, όπου τα iPhone είναι πάντα σταθερά δημοφιλή, η εταιρεία τα πήγε εξαιρετικά.

Το βασικό iPhone 13 5G αποδείχθηκε το πιο δημοφιλές μέλος της οικογένειας στην Κίνα από την κυκλοφορία του, πετυχαίνοντας τις περισσότερες πωλήσεις από ότι και οι τρεις άλλες παραλλαγές μαζί. Το iPhone 13 Pro Max ήρθε δεύτερο, ενώ τρίτο ήρθε το Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.