Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

, Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωσή τους, τρία από τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14 είναι διαθέσιμα προς πώληση στο πρώτο wave χωρών, όπως και δύο από τα νέα smartwatch. Όσοι έχουν παραγγείλει ένα -ή περισσότερα – μπορούν να τα παραλάβουν από το τοπικό κατάστημα Apple, το apple.com, την εφαρμογή Apple Store και εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.

Οι τιμές σε ορισμένες χώρες που τα iPhone 14, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max είναι πλέον διαθέσιμα βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα. Το Plus είναι ακόμα σε προπαραγγελία και θα είναι διαθέσιμο στις 7 Οκτωβρίου.

, Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

Το wave 1 περιλαμβάνει Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και περισσότερες από 30 άλλες χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας για το 14 Pro μοντέλα. Το wave 2 περιλαμβάνει Μαλαισία, Τουρκία και 20 άλλες χώρες.

Επίσης διαθέσιμα σήμερα είναι το νέο Apple Watch Series 8 και το ανανεωμένο Apple Watch SE (2022). To Ultra έρχεται σε μια εβδομάδα από τώρα.

, Apple iPhone 14, Apple Watch 8 και Watch SE διαθέσιμα προς πώληση στις πρώτες χώρες

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.