Apple iPhone 16 Pro Max: Δείτε το σε hands-on βίντεο στην απόχρωση Desert Titanium

Apple iPhone 16 Pro Max, Apple iPhone 16 Pro Max: Δείτε το σε hands-on βίντεο στην απόχρωση Desert Titanium

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPhone 16 Pro Max σε ένα νέο χρώμα, που φημολογείται ότι θα ονομάζεται Desert Titanium.

Υπήρχαν κάποιες εικασίες ότι θα έχει μια χρυσαφένια απόχρωση, αλλά σύμφωνα με ένα βίντεο που διέρρευσε, η συσκευή είναι σίγουρα καφέ, όχι χρυσή.

Αυτό που εξετάζουμε είναι πιθανότατα ένα ομοίωμα και όχι η πραγματική συσκευή, αλλά παρόλα αυτά, το χρώμα είναι σύμφωνο με τις φωτογραφίες της πραγματικής ζωής που είδαμε προηγουμένως.

Τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιο θα είναι το όνομα αυτού του χρώματος ήρωα, επειδή οι φήμες υποδηλώνουν είτε Έρημο είτε Χρυσό . Ακούσαμε επίσης αναφορές για το Rose (το οποίο είναι συνήθως μια ροζ απόχρωση), αλλά οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα μέχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση της 9ης Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 έχει οριστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου. Απομένουν δέκα ημέρες μέχρι την εκδήλωση κατά την οποία αναμφίβολα θα ακούσουμε περισσότερες φήμες για το θέμα, αλλά όλα θα αποκαλυφθούν την Τρίτη μετά την επόμενη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.