iPhone 2018: Με χαρακτηριστικά από το iPhone X, αλλά πιο φθηνό;

iphone 2018, iPhone 2018: Με χαρακτηριστικά από το iPhone X, αλλά πιο φθηνό;

Με την Apple να φέρνει το iPhone X φέτος, πολλοί αναρωτήθηκαν για το ποια γραμμή θα ακολουθήσει στο εξής. Θα είναι όλα τα iPhone του 2018 σαν το επετειακό iPhone, στο οποίο είχαμε, μεταξύ άλλων, και την αφαίρεση του κεντρικού κουμπιού;

Οι νέες πληροφορίες που μας έρχονται από την Κίνα λένε ότι η μετάβαση που θα κάνει η Apple θα είναι σταδιακή. Αναφέρεται ότι η Apple έχει στα σκαριά δυο iPhones για το 2018, στα οποία θα δούμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του iPhone Χ και θα είναι λίγο πιο φθηνά.

Τα δυο αυτά iPhones διαρρέουν με κωδικές ονομασίες Lisbon και Hangzhou (πόλη στην Κίνα) και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να χρησιμοποιούνται ονόματα πόλεων. Το iPhone 8 είχε κωδική ονομασία Ferrari, ενώ συνήθως επιλέγει απλούς αριθμούς.

Όσο για την τιμή, το πόσο πιο φθηνή θα είναι, το ιαπωνικό Macotakara εκτιμά ότι μπορεί να πέσει κατά 90 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή των νέων iPhones θα ξεκινά από 900 δολάρια, αντί για 999 δολάρια που είναι η αρχική τιμή του iPhone X.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο για το ποια χαρακτηριστικά του iPhone X θα δούμε στα iPhone του 2018 και ποια θα μείνουν εκτός. Μεταξύ αυτών που περιμένουμε να δούμε είναι η αναγνώριση προσώπου Face ID και ίσως η οθόνη OLED. Βεβαίως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Πωπω τρομερά φθηνότερο (για 99$ διαφορά)

Σταύρος Χρι

Η καλυτερη επιλογή που εχει κάποιος fan του IOS φέτος ειναι να περιμένει το iPhone 9 κάπως το Χ ειναι για μένα ένα δοκιμαστικό project της apple!

bezilys

@Σταύρος Χρι μια ζωή στο περίμενε θα είναι τότε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.