iPhone 8: Επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση

iPhone 8 παρουσίαση, iPhone 8: Επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι το event της Apple για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, με την Apple να στέλνει τις δημοσιογραφικές προσκλήσεις.

Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις για το επόμενο μεγάλο event της στις 12 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone, και ανανεωμένες εκδόσεις του Apple Watch, της Apple TV και του iOS.

Για την ακρίβεια, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει στην εκδήλωση τρία νέα iPhones, το iPhone 8 και αναβαθμισμένες εκδόσεις των iPhone 7 και 7 Plus με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Όσον αφορά στην Apple TV, ακούγεται ότι η Apple έχει στα σκαριά μια νέα 4K Apple TV ενώ το Apple Watch θα έρχεται με LTE.

Από τα προϊόντα βέβαια, το πιο αναμενόμενο είναι το iPhone 8, καθώς πέρα από τα renders που έχουμε δει, απομένουν διάφορα ερωτήματα αναπάντητα, όπως για το αν θα έχει σίγουρα αναγνώριση προσώπου, αν θα έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη, αν θα έχει ασύρματη φόρτιση, αν θα έχει πιο τσουχτερή τιμή κλπ.

Πάντως η πρόσκληση όπως βλέπετε είναι απλή και δεν αναφέρει πολλά μόνο: “Ας συναντηθούμε στο μέρος μας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Steve Jobs στο νέο κάμπους Apple Park στο Cupertino.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Οσο για τη τιμη μην εχετε αποριες… οταν android συσκευες ( γκουχουγκουχου ) ξεπερασαν το 1000αρι στη βασικη εκδοση, μην πει κανεις wow δεν το περιμεναμε απο την apple να εκτιναξει το κοντερ των τιμων… εδω μεχρι κ στο ipad ανεβασανε τις τιμες … ειναι ενας μπουσουλας οπως κ ν χει…

Chris_BMW

Οι φήμες έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες ..
Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν ..

thanoik

Πάντως πήρα προ λίγων ημερών το SE και είναι τέλειο!!!ειχα ξεχάσει πόσο βολικές είναι οι μικρές ίντσες.Τούμπανο σε όλα λέμε!!!

Efkairiakos

Πολύ θα ήθελα να είμαι στο πάρκο jobs και να ζήσω αυτή τη στιγμή…
Δυστυχώς πάλι απο το λάπτοπ θα το δω…

Παπαροκας tiamat

οποιος δεν εχει τα 1199 που θα ζητα το bezeless επετειακο ας παρει το v30 που στη μιση τιμη θα ειναι ισαξιο σε καμερα, ηχο, βιντεο, οθονη, bezeless + στρατιωτικη πιστοποιηση !

το v30 ειναι το πραγματικο επετειακο iphone

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αν κάτι διακρίνει εμάς τους εκλεκτούς ακόλουθους του υπέρλαμπρου δαγκωμένου μήλου είναι πως ποτέ μα ποτέ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ @Chris_BMW. Ξέρουμε εκ των προτέρων πως είμαστε 5 χρόνια μπροστά από την πλέμπα και απλά παίζει να προστεθούν 1,2 χρόνια διαφορά.
Αυτό έγινε πέρυσι πχ όταν αφαιρέσαμε την jack 3,5mm. Φέτος ,που θα αφαιρέσουμε το κουμπί και θα έχουμε bezelless τηλέφωνο, ω καλά, θα τους γλεντάμε.
Εντάξει , δέχομαι πως θα έπρεπε να είχαμε βάλει την εξ αποστάσεως φόρτιση , και το δακτυλικό αποτύπωμα ενσωματωμένο στην οθόνη, αλλά τα κρατάμε για αργότερα αυτά τα επιτεύγματα.
Μην τους κάνουμε και σκόνη! Αλήθεια εκείνος ο πιστός μας ο Christos T που έγραφε διθύραμβους – σεντόνια τι απέγινε? Ξέρεις κανείς? Δε θέλω να πιστεύω πως αλλαξοπίστησε και μου κυκλοφορεί με κανά android !! ( xxxffttoouuu!!) .
Καλόν μήνα σε όλους εμάς , και καλό κουράγιο στους υπόλοιπους,γιατί όταν πατήσει σκηνή ο κύριος Κούκ ,ξαλαφρωμένος από 50.000.000 $ σε μετοχές μας που πούλησε , θα κλάψουν μανούλες , και ο Βόσνιακ θα χάσει ίσαμε 20 κιλά από την συγκίνηση !!
Sorry haters , Apple is the best .
@Παπαροκά Tiamat είσθε βλάσφημος και αναιδέστατος!! Τι είναι αυτό που ξεστομίσατε?
Θα τρελαθώ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.