Apple, Επενδύσει $10.5 δις σε εργοστασιακό εξοπλισμό

Για να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, και να έχει απόλυτο έλεγχο στην αλυσίδα παραγωγής, που πολλές φορές στο παρελθόν είχε ως αποτέλεσμα ιστορίες εκμετάλλευσης και άσχημων εργασιακών συνθηκών, που έχουν επιπτώσεις στην εικόνα της εταιρείας, η Apple σχεδιάζει να επενδύσει 10,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε δικό της αποκλειστικά εργοστασιακό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple θα επενδύσει $10,5 δις για τεχνολογικό εξοπλισμό “state-of-the-art” που θα εγκαταστήσει στα εργοστάσια των εταιρειών που συνεργάζεται, και που συναρμολογούν συσκευές της εταιρείας, όπως τα μοντέλα iPhone.

Οι ρομποτικοί βραχιόνες, οι μηχανισμοί χάραξης και γυαλίσματος, οι μηχανές που ελέγχουν την λειτουργία των αρθρωμάτων κάμερας και άλλος τελευταίας τεχνολογίας εργοστασιακός εξοπλισμός, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την Apple και θα αποτελούν ιδιοκτησία της.

Ένας ειδικός αναλυτής της Frost & Sullivan, είπε: “Τα σχέδια της Apple είναι τόσο μοναδικά, που πρέπει να διαθέτεις ειδική κατασκευαστική μέθοδο για να τα φτιάξεις. Η Apple έχει τόσο πολύ ρευστό, που μπορούν να επενδύσουν σε τελευταίας τεχνολογίας εργοστασιακό εξοπλισμό, που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική και στην άμυνα“.

Apple, Apple, Επενδύσει $10.5 δις σε εργοστασιακό εξοπλισμό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

Λογικο…Καιρός ήταν!!!
και ποιός ξέρει,ίσως…ισως…ίσως…ίσως… ρίξει και λίγο τις τιμές της

Δημήτρης Κ.

Παναγιώτη, για το πρώτο συμφωνώ και εγώ.Για το δεύτερο δε,τζάμπα περιμένεις 😀

maxlas

Αμα δεν ρίξει τις τιμές η apple σύντομα θα φτάσει θα καταρεύσει . Πλέον με την κρίση δεν υπάρχουν λεφτά για να τα σκορπάμε στα κινητά

Ζήσης Βαγγελός

Καλή κίνηση από την Apple. Κατά την γνώμη μου το κάνει περισσότερο για να μην έχει προβλήματα παραγωγής που καθυστερούν την διανομή των προϊόντων της. Όσο αφορά την τιμή των προϊόντων της δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον.

gtar13

δε χρειαζεται να παρετε ολοι apple κινητο.εγω προσωπικα πηρα macbook pro,ipad air και εχω android κινητο (lg optimus 4x).δε με καλυπτει η οθονη του iphone.αν παει ομως 4,7-5” τοτε βλεπουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.