Apple: Κατάφερε να πουλήσει 2 δισεκατομμύρια iPhone

, Apple: Κατάφερε να πουλήσει 2 δισεκατομμύρια iPhone

Η Apple κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό ορόσημο, εκείνο των 2 δισεκατομμυρίων iPhone. Η επιτυχία αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τα καινούρια μοντέλα, αλλά και από την αγορά των μεταχειρισμένων smartphones.

Όλοι θα ήθελαν να έχουν στο χέρι τους το τελευταίο iPhone 13, αλλά με τις τιμές έναρξης της Apple είναι λίγο δύσκολο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Επομένως, λογικό είναι ένας σεβαστό μερίδιο του καταναλωτικού κοινού να στρέφεται προς μεταχειρισμένες λύσεις, αφού όταν κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο iPhone, πέφτει ραγδαία και η αξία των προηγούμενων εκδόσεων.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το οικοσύστημα των smartphones της Apple αριθμεί πλέον 2 δισεκατομμύρια μονάδες, αριθμός που θα έκανε υπερήφανο τον αείμνηστο Steve Jobs. H Apple φαίνεται ότι έχει την τιμητική της στις ΗΠΑ με το 14% των κατόχων smartphones εκεί να επιλέγουν να μπουν στον κόσμο της Apple με όχημα το iPhone τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mrdimis

 πέφτει ραγδαία και η αξία των προηγούμενων εκδόσεων δεν θα το ελεγα

Chris_BMW

«Η Apple κατάφερε να κατακτήσει ένα σημαντικό ορόσημο, εκείνο των 2 δισεκατομμυρίων iPhone. Η επιτυχία αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τα καινούρια μοντέλα, αλλά και από την αγορά των μεταχειρισμένων smartphones.»

Για να καταλάβω . Σύμφωνα με τον αρθρογράφο η Apple μετράει στις συνολικές πωλήσεις της και τις πωλήσεις που έχω κάνει εγώ κάθε χρόνο που πουλάω το προηγούμενο για να πάρω το επόμενο .
Παιδιά προσέξτε τι γράφετε και τι νόημα βγάζει αυτό που γράφετε .

Εκτός και αν η πηγή αναφέρει πως υπάρχουν 2 δις ενεργά I phone όποτε και στέκουν τα ανω γραφομενα

Ιορδανης

Καλή τακτική πλέον να πηγαίνεις σε προηγούμενα μοντέλα που είναι ακόμα στην αγορά σε καλύτερες τιμες από τις τιμες εκκίνησης. Οι τιμες δεν πεφτουν ραγδαία σε καμία περίπτωση όμως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.