Apple: Κατοχυρώνει πατέντα για foldable οθόνες ανθεκτικές στις ρωγμές

apple, Apple: Κατοχυρώνει πατέντα για foldable οθόνες ανθεκτικές στις ρωγμές

Mια ευκαιρία στα foldables φαίνεται πως θέλει να δώσει η Apple, αφού κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (№US-20230011092-A1) για μια πτυσσόμενη οθόνη ανθεκτική στις ρωγμές που θα μπορούσε μελλοντικά να αξιοποιηθεί σε πολλές συσκευές της εταιρείας.

Σε άρθρο της, η Patently Apple μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες για την τεχνολογία που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες σήμερα όσον αφορά τα foldables. Την ανθεκτικότητα.

Θυμίζουμε πως την περασμένη χρονιά η Apple είχε εξασφαλίσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια αυτο-θεραπευόμενη οθόνη που θα μπορούσε θεωρητικά να ανακάμψει από μικρές γρατσουνιές, ένα πρόβλημα ιδιαίτερα συχνό στις foldable συσκευές.

Αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν το Κουπερτίνο να δοκιμάζει την τεχνολογία σε ένα foldable iPad, προκειμένου να πειραματιστεί και να μπορέσει να τη βελτιώσει. Αυτό μοιάζει λογικό αφού το iPad είναι ένα κάπως λιγότερο σημαντικό προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ,όπως λέει κ ένας ευτραφής πρόεδρος της σούπερ λίγκας. (Εκεί να δείτε πιστούς μας ,στις συνεδριάσεις μόνο ο στανταρντ ήχο κλήσης μας ακούγεται!!)
Μετά το αμάξι , η AR ,VR ,MR Κάσκα μας κ το νέο μας ηχείο ( Πάλι ρεκόρ βλέπω , και απορώ για δε το γράφεται…🙄😏) έρχεται κ η πατέντα -φήμη -κονσεπτ -ρεντερ τιμωρός των ρομποτάκηδων κ παραθυράκηδων.
Κάνουμε οτι μας αρέσει κ κάποιους τους πονααααεειιι!!
ΡΕΚΟΡ ΡΕΚΟΡ ΡΕΚΟΡ ΚΕΡΔΩΝ ΚΕΕΕΡΔΩ ΩΩΩΩΝΝ

Υ.Γ Εξοφλήστε το 14 προ μαξ , και 50 % προκαταβολή για το 15προ μαχ ουλτρα για να σας έρθει το 1ο, να κάνετε κούλουμα σαν άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.