Η Apple κυκλοφορεί νέες εκδόσεις iOS 18 και 18.1 beta

Apple iOS 18, Η Apple κυκλοφορεί νέες εκδόσεις iOS 18 και 18.1 beta

Η Apple κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις beta στο λειτουργικό της σύστημα για τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, ρολόγια, αποκωδικοποιητές και AR headsets.

Το Apple Intelligence είναι η κύρια λειτουργία του iOS 18.1, αλλά υπάρχει και λύση για τα προβλήματα απόδοσης κατά τη χρήση του νέου Siri UI με μεγάλες οθόνες Apple CarPlay.

Το iOS 18 αναπτύσσεται και η Apple βρίσκεται σε beta 6 αυτή τη στιγμή. Αυτό προσθέτει αλλαγές όπως το Place ID για τους Χάρτες της Apple, “ένα μοναδικό και μόνιμο αναγνωριστικό”. Μια άλλη αλλαγή είναι ότι εάν προσθέτετε την ταυτότητά σας στο Πορτοφόλι, μπορεί να σας ζητηθεί να τραβήξετε μια φωτογραφία του για να αποτραπούν απόπειρες απάτης.

Οι προγραμματιστές για το λογισμικό Apple Vision Pro μπορούν να δοκιμάσουν το visionOS 2 beta 6. Αυξάνει τη μέγιστη απόσταση τοποθέτησης μεταξύ των εφαρμογών για να προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία. Επίσης, οι συμβατές εφαρμογές μπορούν πλέον να μετακινηθούν εκτός του φακέλου Συμβατές εφαρμογές και να τοποθετηθούν δίπλα σε εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για το visionOS. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειριστήρια παιχνιδιών για να αλληλεπιδράσετε με τη διεπαφή χρήστη του συστήματος.

Το MacOS Sequoia 15 beta 6 φέρνει διάφορες διορθώσεις και μερικά καλά νέα για άτομα που έχουν περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο καθώς το App Store δεν χρειάζεται πλέον το διπλάσιο μέγεθος της εφαρμογής ως ελεύθερο χώρο για μια αρχική λήψη και εγκατάσταση εφαρμογής. Χρειάζεστε απλώς το μέγεθος της εφαρμογής και ένα μικρό buffer.

Μια σταθερή κυκλοφορία iOS 18 αναμένεται το φθινόπωρο, ενώ το iOS 18.1 θα πρέπει να έρθει σύντομα μετά από αυτό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Υποστηρίζει τον τύπο αρχείου εικόνας JPEG-XL

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα υποστηρίζουν τη μορφή αρχείου JPEG-XL, σύμφωνα με τον κώδικα που βρίσκεται στο iOS 18.

Smartphones Apple iPhone 13 iPhone 15 Pro

Η Apple σταματά να πουλά τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max και iPhone 13

Με την κυκλοφορία των νέων iPhone 16, iPhone 16‌ Plus, iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro Max, η Apple σταμάτησε να πουλά παλαιότερα iPhone.

Software Apple iOS iPhone 16

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 18 και το Apple Intelligence – Ποιες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες

Το iOS 18 έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η Apple, πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Όλα όσα μπορεί να κάνει το Camera Control button

Τα μοντέλα iPhone 16 που παρουσίασε η Apple διαθέτουν όλα ένα νέο κουμπί ελέγχου κάμερας που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του iPhone κάτω από το κουμπί λειτουργίας.