Η Apple λανσάρει πρόγραμμα Self Service επισκευής στην Ευρώπη

Apple Self Service επισκευής, Η Apple λανσάρει πρόγραμμα Self Service επισκευής στην Ευρώπη

Η Apple ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα Self Service επισκευής στην Ευρώπη, επεκτείνοντας το πέρα ​​από τις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά.

Οι πελάτες σε Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν τώρα να αγοράσουν γνήσια ανταλλακτικά Apple και να συμβουλευτούν εγχειρίδια επισκευής, μέσω του Apple Self Service Repair Store. Η Apple λέει ότι οι πελάτες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις δικές τους επισκευές θα μπορούν να πραγματοποιούν πολλές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές για τις σειρές iPhone 12 και iPhone 13 και φορητούς υπολογιστές Mac με πυρίτιο Apple.

Για να πραγματοποιήσουν μια επισκευή, οι πελάτες θα πρέπει πρώτα να διαβάσουν το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους και τη συγκεκριμένη επισκευή στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Στη συνέχεια, θα μπορούν να παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και εργαλεία από το Self Service Repair Store και να ξεκινήσουν την επισκευή. Όλα τα εργαλεία και τα ανταλλακτικά που προσφέρονται στο κατάστημα υποβάλλονται σε “εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία”, λέει η Apple.

Ενώ οι πελάτες πρέπει να παραγγείλουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για την επισκευή, η Apple θα παράσχει ένα κιτ $49 που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη διενέργεια επισκευών για τους πελάτες. Το κιτ ενοικίασης θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες για μία εβδομάδα προτού χρειαστεί να σταλούν πίσω στην Apple και να αποσταλεί δωρεάν. Αυτή η επιλογή ενοικίασης προσφέρει ευελιξία σε πελάτες που μπορεί να μην θέλουν να κατέχουν και να αγοράζουν πλήρως εργαλεία για μία μόνο επισκευή.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.