Η Apple λέει ότι πάνω από 3 τρισ. φωτογραφίες τραβήχτηκαν με iPhone πέρυσι

iphone φωτογραφίες, Η Apple λέει ότι πάνω από 3 τρισ. φωτογραφίες τραβήχτηκαν με iPhone πέρυσι

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της “Far out” την Τετάρτη, η Apple δήλωσε ότι περισσότερες από 3 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε όλο τον κόσμο με iPhone πέρυσι, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ‌iPhone είναι πάντα “έτοιμο να απαθανατίσει γρήγορα και αβίαστα τις στιγμές της ζωής σας”.

Τα στατιστικά στοιχεία κοινοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας από την Caron Thor, ανώτερη μάνατζερ της Apple σχετικά με την ποιότητα της κάμερας. Τα 3 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε όλα τα iPhone πέρυσι περιλαμβάνουν αυτές που τραβήχτηκαν και για τη δημοφιλή καμπάνια της Apple Shot on iPhone‌. Θυμίζουμε ότι αυτή προωθεί φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από χρήστες του iPhone, παρουσιάζοντάς τις στο Instagram, στον ιστότοπο της Apple και σε billboards παγκοσμίως.

Η Apple επιθυμεί να συνεχίσει τη δυναμική της στον τομέα της φωτογραφίας κάνοντας σημαντικά βήματα στην κάμερα του iPhone 14, ειδικά στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Οι νέες κάμερες διαθέτουν ευρύτερους φακούς, μια ολοκαίνουργια wide κάμερα 48MP και πολλά άλλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Και πως το ξέρει; Απο το icloud;

Κώστας Βλαχάκης

Πως να το ξέρει από το iCloud αφού δεν κάνουν όλοι backup τις φωτογραφίες τους εκεί.

Δημητρης

Πολλες φορες λεω. Σιγα μωρε. και τι εγινε αν η Google ή η Apple παρακολουθει τον Δημητρη απο το Θησειο. Στο κατω κατω το κανει για λογους μαρκετινγκ και στατιστικους λογους…
Καμια φορα βεβαια με τρομαζει η ιδεα…
Πριν μερες ελεγα στη γυναικα μου να παρουμε ενα σκυλακι για την μικρη. Δεν το γκουγκλαρα.
Μετα απο μια μερα μου εβγαλε αντιστοιχες διαφημισεις στο fb

Κώστας Βλαχάκης

Προχθές μίλαγα στο τηλέφωνο με ένα συνάδελφο που καθόταν μπροστά από υπολογιστή με Facebook και μου είπε ότι εκείνη την ώρα του εμφανίστηκε post μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.