Apple: Η λειτουργία πληρωμών μέσω iPhone είναι διαθέσιμη σε περισσότερες επιχειρήσεις

Apple iPhone, Apple: Η λειτουργία πληρωμών μέσω iPhone είναι διαθέσιμη σε περισσότερες επιχειρήσεις

H Apple γνωστοποίησε ότι το Tap to Pay στο iPhone είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερες από 700.000 επιχειρήσεις σε όλες τις ΗΠΑ, σηματοδοτώντας μια σημαντική επέκταση της λειτουργίας.

Πλέον οι επιχειρήσεις με ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα Wix.com μπορούν να δέχονται πληρωμές αυτοπροσώπως με το Tap to Pay στο iPhone. Το χαρακτηριστικό επιτρέπει ανέπαφες πληρωμές από iPhone σε iPhone, χωρίς να απαιτείται πρόσθετο υλικό σημείου πώλησης από εταιρείες όπως η Square ή το Clover για τις συναλλαγές.

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ένας πελάτης μπορεί να πατήσει το iPhone ή το Apple Watch, την πιστωτική του κάρτα ή άλλη επιλογή ανέπαφων πληρωμής στο iPhone του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και η πληρωμή θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία NFC πίσω από το Apple Pay.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να δέχονται πληρωμές με το Tap to Pay στο iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wix Owner στο iPhone XS και νεότερες εκδόσεις μετά τη ρύθμιση της λειτουργίας. Το Wix.com είπε ότι πάνω από 700.000 ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα του από το 2021.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος που έχει περάσει κατά καιρούς από διάφορους κλάδους μέχρι να καταλήξει στην τεχνολογία, που τον "κέρδισε". Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming. Θέματα που περιλαμβάνουν αθλητισμό και τεχνολογία εμφανίζονται πάντα στο "ρεπερτόριο" του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple USB-C

Apple: Δεν θα κυκλοφορήσει την έκδοση USB-C των AirPods 3

Η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των AirPods τρίτης γενιάς με θύρα USB-C, παρά το γεγονός ότι σκοπεύει να το κάνει με μια νέα έκδοση του AirPods Pro δεύτερης γενιάς αργότερα φέτος.

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Smartphones Apple iPhone 15

iPhone 15: Το Dynamic Island θα περιλαμβάνει νέο αισθητήρα

Όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα περιλαμβάνουν το Dynamic Island της Apple στο οποίο θα υπάρξει μια υλική αλλαγή στη δυνατότητα που δεν περιλαμβανόταν στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Gear AirTag Apple

AirTag: Βοήθησε ομοσπονδιακούς πράκτορες να πιάσουν εμπόρους ναρκωτικών

H DEA χρησιμοποίησε ένα AirTag για να παρακολουθεί σύνεργα παραγωγής ναρκωτικών που αποστέλλονταν από την Κίνα στις ΗΠΑ.