Apple Maps: Η έκδοση για Web υποστηρίζει πλέον το Firefox

Apple Maps, Apple Maps: Η έκδοση για Web υποστηρίζει πλέον το Firefox

Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή Apple Maps στο web για να προσθέσει υποστήριξη για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox αυτή την εβδομάδα. Οι χρήστες του Firefox σε Mac, PC και iPad μπορούν πλέον να επισκέπτονται τους Apple Maps στο web και ο ιστότοπος λειτουργεί όπως προβλέπεται.

Μέχρι τώρα, κατά την απόπειρα επίσκεψης στον ιστότοπο των Apple Maps εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος ότι το πρόγραμμα περιήγησης Firefox δεν υποστηρίζεται. Το έγγραφο υποστήριξης της Apple για τη λειτουργία Χαρτών που βασίζεται στο web περιλαμβάνει πλέον τα Safari, Edge, Chrome και Firefox ως υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης σε Mac και ‌iPad‌ και τα Edge, Chrome και Firefox σε υπολογιστές με Windows.

Η Apple κυκλοφόρησε την υποστήριξη για τους Αpple Maps στο web τον Ιούλιο και είναι διαθέσιμος σε δημόσια χωρητικότητα beta. To web interface μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε οδηγίες πεζοπορίας και οδήγησης, να αναζητήσετε τοποθεσίες, να βρείτε μέρη για επίσκεψη, να δείτε αξιολογήσεις και ώρες και να περιηγηθείτε σε μια συλλογή Οδηγών.

Η Apple έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για την παραγγελία φαγητού απευθείας από την εφαρμογή Χάρτες από υποστηριζόμενα εστιατόρια και την ανακάλυψη μερών για φαγητό, αγορές και εξερεύνηση σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η Apple εργάζεται για να εισαγάγει το Look Around για προβολή τοποθεσίας σε επίπεδο δρόμου τους επόμενους μήνες και οι προγραμματιστές μπορούν να συνδεθούν με χάρτες στο web στις εφαρμογές τους.

Η εφαρμογή Apple Maps προσφέρει εδώ και καιρό μια επιλογή χαρτογράφησης μέσω ιστού, αλλά η λήψη οδηγιών περιορίστηκε στο Google Maps σε συσκευές Apple. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά αυτήν τη στιγμή, αλλά η Apple θα προσθέσει υποστήριξη για επιπλέον γλώσσες στο μέλλον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι βελτιώσεις στις οθόνες των μοντέλων της σειράς

Η Apple μεγάλωσε φέτος τις οθόνες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αυξάνοντας το μέγεθος των συσκευών.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι αναβαθμίσεις στο τμήμα της κάμερας

Η Apple επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις της κάμερας για τη σειρά iPhone 16, εισάγοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες για κάθε μοντέλο.