Apple: Έκανε νέο ρεκόρ στις πωλήσεις iPhone

H Apple ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου της οικονομικού τριμήνου, το οποίο είναι το τέταρτο τρίμηνο του 2016 και περιλαμβάνει την περίοδο των γιορτών. Η ίδια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη με τους αριθμούς.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 ανακοίνωσε τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus στα οποία έβαλε χαρακτηριστικά όπως η αντοχή σε νερό και νέα χρώματα, με αποτέλεσμα να κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Το iPhone συνολικά πούλησε 78.3 εκατομμύρια την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

Ο αριθμός αυτός ξεπέρασε τις προσδοκίες, που έκαναν λόγο για 77.4 εκατ. κομμάτια, αλλά και τις περσινές επιδόσεις. Πέρσι είχε πουλήσει 74.8 εκατ., και αυτό σημαίνει αύξηση 4.7%.

Χάρη στις δυνατές πωλήσεις του πιο ακριβού iPhone 7 Plus, η μέση τιμή πώλησης του iPhone για το συγκεκριμένο τρίμηνο, ήταν 694.57 δολάρια. Ο αριθμός αυτός αποτελεί επίσης ρεκόρ για την Apple, ενώ το ίδιο διάστημα πέρσι ήταν στα 691 δολάρια.

Για το επόμενο τρίμηνο, η Apple προβλέπει ότι θα πουλήσει 51.5 με 53.5 εκατ. iPhone. Παρά τις μετριοπαθείς προβλέψεις για το τρίμηνο, λίγες ώρες αργότερα η μετοχή της Apple αυξήθηκε κατά 2.6% στα 124.48 δολάρια.

Για το προηγούμενο τρίμηνο, η Apple ανέφερε πτώση στις πωλήσεις iPad. Πούλησε 13 εκατ. κομμάτια σε σύγκριση με τα 16.12 εκατ. την ίδια περίοδο της προηγούμενης χρονιάς. Η Apple επεσήμανε ότι η πτώση στην Κίνα ήταν μεγαλύτερη από την περασμένη χρονιά.

Τα κέρδη της Apple ανά μετοχή ανέβηκαν στα 3.36 δολάρια, 2% αύξηση από το προηγούμενο έτος, ενώ οι αναλυτές είχαν κάνει λόγο για 3.22 δολάρια ανά μετοχή. Τα έσοδα τριμήνου ανήλθαν σε 78.4 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας τα περσινά κατά 3%. Η Wall Street είχε προβλέψει έσοδα 77.4 δισ. δολαρίων. Το ρευστό που έχει η Apple στα ταμεία της αγγίζει τα 246.09 δισ. δολάρια.

Ο Tim Cook αναφέρει: “We’re thrilled to report that our holiday quarter results generated Apple’s highest quarterly revenue ever, and broke multiple records along the way. We sold more iPhones than ever before and set all-time revenue records for iPhone, Services, Mac and Apple Watch. Revenue from Services grew strongly over last year, led by record customer activity on the App Store, and we are very excited about the products in our pipeline”.

iphone sales, Apple: Έκανε νέο ρεκόρ στις πωλήσεις iPhone

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Για κλείσιμο πάει..
Δεν έπιασε τόπο τελικά ο αγώνας των παιδιών του Techblog..
Που να είχε αλλάξει κ design ..
Τη καλημέρα μου !

Chris_BMW

@VasiliS7Edge
Κατάλαβες τωρα γιατι αναφερόμενος στις αντίστοιχες πωλήσεις τις Samsung για το ίδιο τρίμηνο ήταν άστοχος ο τίτλος; Με μέση τιμή τα ~180$ δεν λες οτι πούλησες ναυαρχίδες ..
Εδω έχουμε μέση τιμή ~ 700$..

Jimmyad

Το techblog αποδεικνύεται για άλλη μιας φορά τόσο αντιApple και φιλική προς Samsung

Ντ.Ζ

Μετά τη Samsung έκλεισε και η Apple. Δικαιώθηκαν οι πολεμιοι και των δύο.

azriel84

Για φούντο…

Ιωάννης jb

Η apple είναι κορυφή αυτό το ξέρουμε εδώ κ αρκετά χρόνια….
Απλά δε πιστεύαμε ότι θα σπάσει πάλι το ρεκόρ πωλήσεων!!!
Μπράβο τους το αξίζουν…
Όταν πουλάει κατά μέσο όρο 700 δολάρια τη κάθε συσκευή κ η samsung λιγότερο από 200…
Οι δύο εταιρείες είναι μέρα με νύχτα σαν να λέμε η μία παίζει τσαμπιονς λιγκ κ η άλλη γ εθνική!!!
Όταν λένε όλοι οι άσχετοι εδώ μέσα για το κ καλά ίδιο design, την κ καλά χαμηλή ανάλυση, την κ καλά μέτρια κάμερα κ άλλα πολλά…
Κ οι αριθμοί βγαίνουν κ σπάζουν κάθε ρεκόρ τότε κάτι δε πάει καλά!!!

Πριν λίγες μέρες οι manosz κ lezantas…
Μου έλεγαν ότι είμαι πρόβατο επειδή υποστηριζα αυτά που λέει εδώ το ίδιο το άρθρο!!!!
Νομίζω οφείλουν να πουν μία συγνώμη

NikosAr

Θα μιλήσω για το άρθρο κι όχι “άσχετα …
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τις πιο ακριβές συσκευές και ακόμα (διαχρονικά) να είσαι στην κορυφή … αυτό λέει πολλά. Αν θέλεις λοιπόν ΕΡΓΑΛΕΙΟ+ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ μονόδρομος .

Γιώργος Κ.

Καλά Ιωάννη Jailbreak στο έχω ξαναπεί, κανείς πλέον δε σε παίρνει στα σοβαρά. Έτσι διατυμπανιζες σε όλους ότι την ονομασία plus την είχε πρώτη η Apple και την αντέγραψε η Samsung ενώ χθες ο Βασίλης edge σου απέδειξε περίτρανα ότι πρώτη η Samsung χρησιμοποίησε την εν λόγω ονομασία σε κινητό του 2011!! Νομίζω “οφείλεις να πεις μια συγγνώμη” σε όλους όσους “την έλεγες” τότε. Γιατί δεν κάνετε μόνιμη διαγραφή αυτό το τρόλ και το αφήνετε να διαιωνίζει την παραπληροφορηση και τη φανατιλα;;

west

Μπράβο στην apple, πραγματικά το αξίζει. Είμαι κάτοχος iphone και έχω να πω τα καλύτερα!

Ιωάννης jb

Γιώργο πρόσεχε πως μιλάς.
Εγώ για αντιγραφή μίλησα με το σκεπτικό του ότι πλέον τα galaxy s θα έχουν 2 μεγέθη κ θα έχουν ίδιο όνομα με τα iphone τα οποία το κάνουν αυτό εδώ κ 3 χρόνια…
2 μεγέθη είχαν κ πέρυσι κ προπερσι αλλά δεν είχαν τέτοια ονομασία…
Θέλεις να μας πεις ότι η apple αντέγραψε το galaxy star 2 κ το galaxy star 2 plus???
Εσένα ρε να μη σε αφήσουν να ξανασχολιασεις
Samsung funboy

Ιωάννης

Είναι ψεύτικες οι ειδήσεις μην πιστεύετε τίποτα iPhones δεν πούλησαν ούτε ένα…. είναι μια συνομοσια όλα από εξογηηινους και UFO….
😄😄😄😄😄

Γιώργος Κ.

Καλά άσε δεν το σώζεις το θέμα με το plus. Κι επίσης αναφορικά με το άλλο δεν είναι δυνατόν μια ολόκληρη τεχνολογική κοινότητα να είναι εναντίον σου κι εσύ ο μοναδικός να έχεις δίκιο όσον αφορά στη Sony και την Apple. Επίσης να σε ενημερώσω ότι το fun σημαίνει χαρά και το fan σημαίνει οπαδός-ανεμιστήρας. Άρα και πάλι στον βρόντο πήγαν όλα όσα είπες στο τέλος.

Giannis

Το άρθρο είναι ψεύτικο. Έχω πληροφορίες από κουπερτινο ότι χρεοκοπεί το μαγαζάκι και ο Tim Cook έστειλε βιογραφικό στην νεοσυσταθεισα ελληνική διαστημική υπηρεσία. Ο δε Ivy λένε ότι θα σχεδιάζει έπιπλα για το ικεα και οι νέες εγκαταστάσεις σε σχήμα διαστημοπλοίου εντάχθηκαν στο ταιπεδ. Αυτή είναι η αλήθεια αλλά δεν το μάθατε από εμένα.

hayate

Ioannis JB έχω καταλήξει στο γεγονός πως είτε είσαι πολύ μικρό ή χρειάζεσαι βοήθεια. Σε παρακολουθώ ανά διαστήματα και κατάλαβα ότι τα σχόλια σου είναι εντελώς κουφά και ανώριμα. Θα μας τρελάνεις. Έλεος. Επίσης πόσα mail έχεις και σχολιάζεις εδώ μέσα με διαφορετικά usernames!?? Τόσο Πολύ Θες να υποστηρίξεις τη θέση σου; έλεος

John

Μπράβο στην Apple που για τρίτη συνεχή χρονιά πουλάει το ίδιο κινητό με μεγάλη επιτυχία. ΥΓ. hayate μην ασχολείσαι με bandwagoners.

manosz

Γτ να ζητησω συγνωμη φιλε μου; Εγώ δν ειπα κατι για την εταιρια..σχολιασα λιγο ακομψα ομολογω τον φανατισμο τον δικο σ κ οχι μονο..εγω δν θα επαιρνα ποτε μηλο..αλλα κτα στραβα της Samsung θα τα πω κ αυτα..πως κανετε ετσι μερικοι δν μπορω να καταλαβω.. δλδ επειδη εχω p9 θα πρεπει ντε και καλα να λιβανιζω την Huawei;

Ιωάννης jb

Μίλησε κ ο john τώρα!!
Ο αρχισαμσουνγκακιας!!
Βασικά λάθος ο tiamat είναι αυτός!!
Μη του φάμε κ τη θέση
Giannis… Χαχαχα καλά τα λες!!!!

takπ

Έχει γέλιο. Μα είναι προφανές
και αστείο ταυτόχρονα .Όποιος έχει iPhone νομίζει ότι έχει το καλύτερο και το υπερασπιζετα φανατικα σα να είναι η εταιρεία δική του,όποιος έχει Samsung πιστεύει επίσης ότι έχει το καλύτερο λες κ η εταιρεία είναι δική του επίσης. Ουσιαστικά όμως συμβαίνει το εξής, οι μεν το κατηγορούν γιατί δε φτάνουν οικονομικά να το αγοράσουν, οι δε το υπερασπιζονται για να δικαιολογησουν ότι έσκασαν ανουσια, τόσα χρήματα.

ChristosT

@Ιωάννης jb κόωε ρε φίλε το ψέμα σου και την μή αντικειμενικότητά σου.
Τί αντιγραφή στην ονομασία Plus; Θα μας τρελάνεις;
Πόσο χρονών είσαι; Η Samsung πρώτη χρησιμοποίησε τον όρο Plus απο το 2011 όταν στα Iphones ξεκινάς απο το Iphone 6 ήτοι…2014.
Έλεος με τον νταλκά σου επιτέλους.
Όλα τα έκλεψε η Apple και ξαφνικά θα μας την παρουσίασετε και σαν την Ντόρα την εξερευνήτρια…
πώ ρε φίλε…τί έχουν μερικοί εδώ μέσα;
Εσύ είσαι Sony και Apple Boy και ξαφνικά την λές στους άλλους ώς δήθεν αντικειμενικός.
Μπράβο στην Apple, άν και δεν νομίζω τα νούμερα να είναι αυτά (σε άλλο άρθρο ως συνήθως θα μας πούνε για μείωση πωλήσεων) αλλά κάνετε λές και έχετε μετοχές.
Έχετε; Για να ξέρουμε τουλάχιστον τον πόνο που σας διακατέχει.

Nikos8

@iwannis jb
Για να μιλησω μπεμπεκιστικα οπως εσυ και η sony αντεγραψε απο την samsung… το xa 2017 απο το a5 2017… 😉

vladimiros

Τον φαγατε τον Ιωαννη χαχα!! φιλε εγω λεω αστην Apple ας κανει οτι θελει και υποστιρηξε μονο την Sonara αφου Sony συσκευη εχεις στανταρ..μην υποστιριζεις τοσο πολυ 2 εταιριες,, η Ρεαλ θα εισαι η μπαρτσελονα,αν εισαι και τα 2 απλα δεν ξερεις απο μπαλα! ( φιλικα και με αγαπη!!)

James

Τσακώνεστε για το πόσα δις βγάζει η κάθε εταιρία και ποια πουλάει με μεγαλύτερη μέση τιμή ανά συσκευή, λες και δεν τα έχετε πληρώσει εσείς αυτά τα λεφτά. Ωραίοι καταναλωτές!

agnostos13

Τι δεν πατωσε φετος οπως προεβλεπαν οι αναλυτες του καναπε;
Αφου το νεο iphone ειναι μια απο τα ιδια και δεν το πηρε κανενας!
Κατι λαθος θα εχει γινει…
Ψεματα θα μας λενε για να κρυψουν οτι πανε για λουκετο!

Ιωάννης jb

vladimiros.. Δε το βλέπω έτσι, το βλέπω πιο απλά κ όχι με φανατισμό!!!
Αν κάνει κάτι καλό κάποια εταιρία θα πω μπράβο αν όχι θα κραξω!!!!
Η sony συνήθως είναι όπως λες σαν τη μπαρτσελονα συνήθως είναι κορυφή!!!!
Υπάρχουν κ στιγμές που δεν θα μας αρέσει..
Βλέπε m4, xa, xz (μόνο εμφανισιακά)..

Η aplle που είναι κ επί του θέματος…
Πάντα είναι νούμερο 1 σε design, αναγνωρισιμότητα, ταχύτητα, ήχο, αναβαθμίσεις…
Σε κορυφαίο επίπεδο πάντα η κάμερα-βιντεοκαμερα, οθόνες… Κ πολλά άλλα…
Υστερεί σε ελάχιστα κ παρόλο που δεν είναι του γούστου μου τη γουσταρω…
Κ η μοτορολα είναι τρομερή κ αξίζει…
Δες moto x force… X play… G4 στα 150 δώρο!!!!
Κ microsoft μας αρέσει κ όχι μόνο….

hayate

Καλά ότι να ναι πραγματικά. Το design είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Σε άλλον αρέσει και σε άλλον έχει κουράσει η Apple με το συνεχόμενα ίδιο σχέδιο εδώ και τρία χρόνια. Ήχο; έχεις ακούσει v20 το οποίο χρησιμοποιούν επαγγελματίες ηχολήπτες;; προφανώς και όχι γιατί τιμάς παντού και πάντα δύο εταιρίες και μόνο αυτές. Φωτογραφική καλύτερη βγήκε του pixel όπως και των s7 / g5 (δες και κανένα review) . Κάμερα καλύτερη θεωρείται του iPhone 7 plus, το παραδέχομαι. Άκου εκεί νο1 σε όλα αυτά. Μη λέμε κι ότι θέλουμε. Για να μην αναφέρω τώρα αυτά τα “λίγα” που λες ότι υστερεί με βάση άλλα κινητά και σε πιάσουν τα κλάματα. Μπορεί να ήταν παλιά νο 1, πλέον ο ανταγωνισμός από πολλές και αξιόπιστες εταιρίες είναι πολύ μεγάλος και απλά ακολουθεί. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

vladimiros

Ωραια,αλλα την aplle δεν ειδα ποτε να την κραζεις,ενω το ΧΖ τις σονη κατι ειπες που δεν σαρεσε,η aplle οσο παει κοροιδευει τον κοσμο γιατι πολυ απλα τα πουλαει πολυ ακριβα..απατεωνια μου εχουν το iPhone 7 στα 630 ευρω,που εχει λιγοτερο ραμ,και οχι ιδια καμερα με το πλας..και αυτη η τιμη σε σκρουτζ ετσι..στα μεγαλα καταστηματα ποιος ξερει ποσο..δηλαδη του χρονου αν το ανεβασουν στα 1400ευρω τι δεν θα πεις τιποτα;;; οχι φιλε μου παντα να ειμαστε αντικημενικοι και εγω που ειμαι Sony φαν μεχρι το κοκκαλο..αλλα τα αρνητικα θα τα πω..
Τι λεει εκανε νεο ρεκορ το iPhone;;;; αχχχ το 8 να δειτε παρομιο σε εμφανιση θα ειναι τιμη 1000+ αντε και κανα feature καινουριο..αφου εκανε ρεκορ φετος λεμε! (και παλι με αγαπη στα λεω)

hayate

Ξέχασα και την οθόνη που καλύτερη οθόνη από s7 / s7 edge δεν υπάρχει ακόμη και φέτος που κλείνουν σχεδόν 1 χρόνο αυτά τα κινητά

KnightRider

Aπορώ πότε θα κλείσει η εταιρία αυτή ???

Τόσες παραπλανητικές ειδήσεις έχουν βγάλει + παράπονα χρηστών + την αφαίρεση rating στο επίσημο site για τις οθόνες (αφαιρούν και τα 4 αστέρια)

Δείτε τι κάνουν μέσα σε μια μέρα:

Στις 31/1/2017:
5stars = 16
4stars = 23
3stars = 16
2stars = 17
1star = 25

Στις 1/2/2017:
5stars = 15
4stars = 10
3stars = 5
2stars = 10
1star = 20

bezilys

@Ιωάννης jb καλά αν είναι η Apple νούμερο ένα στο disegn εγώ τότε είμαι ο παπάς της Ρώμης!το μόνο ωραίο σχεδιαστικά της Apple είναι το se και κάποια παλιά παρόμοια με αυτό…τα υπόλοιπα είναι άστα να πάνε…
Τώρα στα sony δεν καταλαβαίνω γτ δεν σαρεσουν οι συσκευές που αναφέρες είναι πιο ωραίες σχεδιαστικά από της Apple…

agnostos13

Ήθελα να ξερα δεν βαρεθήκατε κάθε φορά την ίδια καραμέλα;
Όλο τα ίδια και τα ίδια…
Apple…μπλα…μπλα…μπλα…κοροϊδια…μπλα…μπλα…μπλα…iphone…μπλα…μπλα…μπλα…1000€…μπλα…μπλα…μπλα…πρόβατα.
Ανταγωνισμός…μπλα…μπλα…μπλα…ευκαιρία…μπλα…μπλα…μπλα…iphone-killer…μπλα…μπλα…μπλα…100€…μπλα…μπλα…μπλα…ψαγμένοι…

agnostos13

Ήθελα να ξερα δεν βαρεθήκατε κάθε φορά την ίδια καραμέλα;
Όλο τα ίδια και τα ίδια…
Apple…μπλα…μπλα…μπλα…κοροϊδια…μπλα…μπλα…μπλα…iphone…μπλα…μπλα…μπλα…1000€…μπλα…μπλα…μπλα…π ρ ο β α τ α
Ανταγωνισμός…μπλα…μπλα…μπλα…ευκαιρία…μπλα…μπλα…μπλα…iphone-killer…μπλα…μπλα…μπλα…100€…μπλα…μπλα…μπλα…ψ α γ μ ε ν ο ι…

KnightRider

@agnostos13

6/10 οι ειδήσεις είναι ψεύτικες και παραπλανητικές – τι να πω δηλ μπράβο στην Apple που ξέρει να κοροιδεύει κόσμο και πως καταφέρνει στο κλεφτοmarketing ??
Μήπως να τους πούμε μπράβο ότι καινοτομούν ενώ δεν καινοτομούν ??

KnightRider

**Επίσης αν η Apple πετάγεται σαν την τσ***ου και να μας ζαλίζει με τα ρεκορ ή τις δήθεν καινοτομίες τους τότε τι περιμένεις να ειμαστε θετικοί ????

Giannis

@knightrider άντε αγόρι μου πέσε να κοιμηθείς….είναι αργά και έχει σχολείο αύριο.

KnightRider

@Giannis

Καταρχάς δεν ξερεις αν ειμαι παιδακι ή οχι – θα μπορούσες να πεις κατι πιο ουσιώδες ή κάτι πιο εφικτό και όχι αυτό το πράγμα που είπες

*Εχω τελειωσει φανταρος οπότε σχολείο έχω να πάω χρόνια

Katsantour

Πως γινεται αυτο; δεν εχω δει κανεναν στο δρομο με iphone και ειχα ακουσει οτι αυτη η μικρη εταιρεια παει για κλεισιμο. Καιενας αλλος δεικτης σημαντικος δεν ειναι μονο το μεριδιο αγορας αλλα και τα καθαρα κερδη απο την πωληση smartphone, εκει ξεκαθαρα ο βασιλιας ειναι ενας. Αν σεβεσαι την δουλεια σου και θελεις ενα σοβαρο εργαλειο για να ανταπεξελθεις τοτε το iphone ειναι μονοδρομος τα υπολοιπα ειναι για παιδακια που βαζουν κανα παιχνιδακι να παιξουν που το κατεβασανε τζαμπα και κανουν καναoverclocking με custom rom και καθονται κοιτανε μια οθονη με τα mhz που βγαζουν και χαιρονται παιρνοντας ικανοποιηση απο αυτο το πραγμα (ή αλλαζουν ηχο βαζοντας βερτη). Οποιος θελει δυνατο συμμαχο στο επαγγελματικο κομματι παιρνει iphone τελος οι υπολοιποι μην κανουν τον κοπο ουτε καν να κοιταξουν προς τα εκει. Αυτη ειναι η αληθεια

Ανδρέας Σολωμού

@KnightRider αυτό που θέλει να πει είναι ότι κανείς δεν σου δίνει σιμασία και κανείς δεν ασχολείτε μαζί σου γιατι πολύ απλά κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι του. το γεγονός ότι διαφωνούν μαζί σου και πολλοί που δεν έχουν iphone και έχουν κριτικάρει πολλές φορές την apple θα έπρεπε να σε προβληματίσει αλλά μάλλον δεν ύσε σε θέση να το αντιλιφθεις ή δεν θέλεις.

M.G.

Ο άλλος κάθεται και τη στήνει στα ratings να δει τι κάνει η Apple και μετράει αστέρια. Get a life βρε κακομοίρη, θ αλλάξεις τον κόσμο ή την Apple;

KnightRider

Πρωτα απο ολα με τον σχολιασμο μου δεν προσβαλλω κανεναν αλλα προβαλλω την αληθινη πλευρα της Apple την οποια πρεπει να γνωριζουν οι καταναλωτές για να μην εξαπατηθουν χωρις να γνωριζουν τι ισχυει.

Το γεγονος οτι η Apple δημοσιευει συχνα για τις δηθεν καινοτομίες ειναι καθαρα ενα κολπο marketing για να δελεασει τους fan της και να προβούν σε αγορες των συσκευών της θεωρώντας οτι αγοραζουν κατι που πραγματικα αξιζει, αλλα στη πραγματικότητα τα εξαρτήματα ειναι χρονια πισω με τη διαφορα οτι εχει καλογραμμένο λογισμικό.

Εξου και ο λογος που συμπεριφερομαι με αυτον τον τροπο

Ανδρέας Σολωμού

@KnightRider κάνεις λάθος, προσβάλεισ όλους όσους πέρνουν συνειδητά apple καθώς εμμέσως πλην σαφώς τους χαρακτηρίζεις βλάκες λες και μόνο εσεί ξέρεις ή μόνο εσεί ασχολίσε και έρχεσαι σαν από μηχανής θεός να σώσεις τα προβατάκια από τον κακό το λύκο αδυνατώντας να καταλάββεις ότι πολύ πυθανόν να αγοράζουν τα προϊόντα της επιδη τους βολεύουν. δεν ξέρω αν συνήθισεσ να περνάει πάντα η γνώμη σου και να σου λένε όλοι ότι έχεις δίκαιο αλλά πρέπει να καταλάββεις ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου και ότι αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημένει ότι είναι λιγότερο έξυπνος από εσένα.

KnightRider

@Ανδρεας Σολωμου

Πρώτα από όλα πρέπει να κατανοήσεις την διαφορά μεταξύ του σχολιαζω με επιχειρήματα και του “προσβαλλω”.
Σέβομαι το γεγονός ότι υπάρχουν χρήστες που ικανοποιούνται με την ποιότητα λογισμικού της apple αλλά επειδή υπάρχουν και νέοι υποψήφιοι αγοραστές δίχως τις βασικές γνώσεις τεχνογνωσίας οφείλω να υποστήριξω τη θέση μου προβάλλοντας την υπερκοστολογιση υλικού σε σχέση με τη τιμή των συσκευών της. Γιατί καλλιστα ένας νέος χρήστης μπορεί να κάνει αντίστοιχη χρήση έως και ενδεχομένη καλύτερη με πολύ πιο προσιτό κόστος στην Ελλαδα της κρίσης.

Το γεγονός ότι περισσότεροι χρήστες σε πολλές περιοχές μεταξύ και της κινας προτιμάνε ναυαρχιδες τύπου Android λέει πολλά από πλευράς πωλήσεων.
Άλλωστε πολλοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα της apple αλλά περνούν ναυαρχιδες Android πχ samsung s7 note 5, xiaomi mi mix, huawei p9 κλπ..
Τέλος να προσθέσω ότι κάθε λογισμικό έχει τα σύν και πλυν του για αυτό καλό είναι πρώτου σχολιάσουν κάποιοι haters να έχουν κάνει ορθή χρήση της προηγούμενης συσκευης τους.

Ανδρέας Σολωμού

@KnightRider θα συμφωνήσω μαζί σου στο γεγονός ότι πρέπει πάντα να γίνεται σωστή χρήση της σισκευείς για να καταλαββένουμε τις δυνατότιτες της αλλά αντίστοιχα όπως υπάρχει κόσμος που προτιμά τα android ενό έχει τη δυνατότητα να πάρει iphone έτσι υπάρχει και κόσμος που επιλέγει συνειδητά το αντίθετο γνωρίζοντας τη χάνει αλλά και τι κερδίζει. ασφαλώς και υπάρχουν πολλά λάθη και πολλή κοροϊδία εκ μέρους της apple αλλά όχι μόνο από την apple, τα ίδια σημβένουν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και με άλλες αιτερίες.

KnightRider

@Ανδρέας Σολωμού

Συμφωνώ απλά η Apple τώρα τελευταία το παρακάνει – σίγουρα και άλλες εταιρίες το κάνουν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Agnostos13

Η apple κοροϊδευει οπως κοροϊδευει και η mercedes αφου υπαρχει η tata, οπως κοροϊδευει η fly emirates αφου υπαρχει η ryanair, οπως κοροϊδευουν τα 5-αστερα ξενοδοχεια αφου υπαρχουν τα ενοικιαζομενα δωματια κλπ…

Ιωάννης jb

Η apple το παρακάνει??
Που ρε ιππότη θα μας τρελάνεις τελείως δλδ??
Εγώ μπορώ να σου αποδείξω πολύ εύκολα ότι όλες οι άλλες πλυν ελαχίστων εξαιρέσεων το παρακανουν…
Sony z5 premium 899!!! Ίσως το μόνο που τα δικαιολογεί διότι είναι το πρώτο με 4k και design με διάφορα καλύτερο από όλα τα άλλα που ακολουθούν παρακάτω…
S7 edge 829!!!
Mate 9 699!!!!
Mate 9 porsche design αστο!! απλησίαστο!!!!!
Google pixel πάνω απ το χιλιάρικο
Όλα πλήν του pixel με ημερομηνία λήξης σε 2 χρόνια (μιλάω για υποστήριξη λογισμικού)

KnightRider

Ναι δεν διαφωνώ ότι είναι πανάκριβα κάποια κινητά αλλά “τουλάχιστον” το κάθε Android κινητό που έβγαινε είχε κάτι καινούργιο σε λειτουργίες και με καινοτομίες !! Όχι σαν την Apple να μας πλασάρει καινούργιες λειτουργίες ενώ αυτές τις λειτουργίες τις είδαμε πριν ~2χρόνια σε άλλα κινητά.
Και η Samsung και η Sony το παρατραβάει με τις τιμές – δεν λέω μόνο την Apple σε αυτόν τον τομέα.

Είναι όμως τραγικό με τα λεφτά αυτά:
– Το iPhone7 Plus που δεν έχει jack -εξακολουθεί να εγκλωβίζει τον χρήστη με περιορισμούς -τεχνολογία ~2ετών πίσω και τιμή 970€ – αυτό δηλ σε τρελαίνει για τα specs που έχει ??

– Το iPhone7 το απλό με τα ίδια όπως είπα παραπάνω και με μπαταρία μόνο 1960mAh και ανάλυση περίεργη 750 x 1334 στα 630€??? Κάτσε δηλ δίνεις 630€ για 1960mAh και με ανάλυση ούτε FullHD ??

Ιωάννης jb

Ιππότη είσαι τελείως άσχετος κάνε τη χάρη στην ανθρωπότητα κ στο site να μην σχολιάζεις..
Ακου εκεί 1960 μπαταρία!!
Τόσο χρειάζεται..
Δοκίμασε το κ μετά έλα να μιλησεις

vaggos

και που τα κρύβουν!!! , παλαιότερα μεχρι το 6 όντως σε ολο τον κόσμο έβλεπες iPhone τωρα ολοι εχουν edge

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.