Apple: Ακυρώνει το 5.3″ OLED iPhone αλλά κρατά το 6ιντσο bezel-less;

no 5.3 inch iphone, Apple: Ακυρώνει το 5.3″ OLED iPhone αλλά κρατά το 6ιντσο bezel-less;

Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να έχει εγκαταλείψει μια και καλή τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός μικρότερου iPhone από το iPhone X, με οθόνη 5.28 ιντσών OLED, το οποίο είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορούσε του χρόνου. Οι πηγές επικαλούνται προμηθευτές που λένε ότι ο λόγος είναι οι προτιμήσεις της αγοράς, που έχουν αλλάξει.

Οι καταναλωτές στρέφονται προς μεγαλύτερες οθόνες με bezel-less design και η Apple, φαίνεται πως είναι πρόθυμη να προσαρμόσει την στρατηγική της ανάλογα.

Λέγεται ότι αρχικά είχε δώσει την παραγγελία της σε Samsung και άλλους κατασκευαστές οθονών, οι οποίοι εργάζονταν σε αρχικό στάδιο επάνω σε 3 μεγέθη οθονών για το 2018. Αυτές ήταν στις 5.23 ίντσες, 5.85 ίντσες όπως στο τωρινό iPhone X και στις 6.46 ίντσες. Όμως, το πρώτο panel αποτελεί παρελθόν.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τις παραπάνω πληροφορίες είναι ότι το 6ιντσο iPhone μάλλον θα έχει οθόνη LCD, η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την Japan Display. Η πληροφορία αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη θεωρία που θέλει την Apple να ενσωματώνει οθόνη OLED σε όλα τα μοντέλα του 2018. Αν καταφέρει η Apple να βάλει bezel-less design σε οθόνη 6.46 ιντσών, αλλά κρατώντας το σασί στο μέγεθος του iPhone 8 Plus, αυτό θα ήταν πολύ θετικό για τους χρήστες του iOS. Για να γίνει αυτό, η Apple θα πρέπει λογικά να χρησιμοποιήσει το 2:1 aspect ratio, και η Japan Display έχει ανακοινώσει ένα παρόμοιο 6ιντσο panel.

Μένει να δούμε τι θα κάνει η Apple του χρόνου, αλλά αν στραφεί γενικότερα στο all screen design, τότε ίσως ισχύουν οι προβλέψεις των αναλυτών που λένε ότι φεύγει μια και καλή το κεντρικό κουμπί μαζί με το Touch ID, ενώ θα υιοθετηθεί το Face ID σε όλα τα μοντέλα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Κατσε να βάλω μια καλη θήκη στο se και σε ενα χρονο θα το πουλήσω χρυσό με τετοια μεγεθη που κινούνται.Το εχουν ξεφτυλίσει τελείως

Enzo

Πολύ κρίμα….Μεγεθος κινητού όσο το 5άρι με οθόνη 5,3” θα ήταν το ιδανικό….

Konstantios

@ thanoik
Μολις το πουλησα το SE και το μετανοιωσα ηδη. Για μενα oi 4,7” του phone 6/7 ειναι οτι μεγαλυτερο μπορω να ανεχτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.