Smartphones

Apple: Οι εξαιρετικές φωτογραφίες των νικητών του iPhone Macro Challenge

Η Apple ανακοίνωσε τις 10 φωτογραφίες που ξεχώρισαν στο iPhone Macro Challenge, το διαγωνισμό που κράτησε σχεδόν ένα μήνα.

Οι όροι συμμετοχής προϋπέθεταν οι φωτογραφίες να πραγματοποιηθούν απευθείας από την κάμερα, να μην έχει γίνει edit και να χρησιμοποιηθεί iPhone 13 Pro ή iPhone 13 Pro‌ Max. Φωτογραφίες που επεξεργάστηκαν με το Photos της Apple η με third-party πρόγραμμα έγιναν επίσης δεκτές.

Οι Galácticos στην αξιολόγηση φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων των Anand Varma, Apeksha Maker, Peter McKinnon, Paddy Chao, Yik Keat Lee, Arem Duplessis, Billy Sorrentino, Della Huff, Kaiann Drance και Pamela Chen, εξέτασαν τις λήψεις από όλο τον κόσμο και έδωσαν την νίκη στις 10 καλύτερες . Οι νικητές προέρχονταν από την Κίνα, την Ουγγαρία, την Ινδία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πανηγυρισμοί θα συνεχιστούν στο site της Apple, το Instagram και σε πολλά άλλα. Σημαντική αναγνώριση για τις φωτογραφίες θα είναι αν γίνει αληθινός ο ισχυρισμός της Apple ότι μπορεί να εμφανίζονται στις ψηφιακές καμπάνιες της εταιρείας, όπως στα Apple Stores ή σε διαφημιστικές πινακίδες.


Επεξεργάστηκε την 14 Απριλίου 2022 12:24

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.